If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ingivo1 чадо,
като ще слагаш подобно нещо,
поне сложи некои с некое сериозно ЖЕЛЯЗО,
че тоз с таз ЧЕКИЙЙКА буди само смях и съжаление
Реде ,чадовото тва е щик от малинхера . Снимката е мое дело а не е копиране от некаде си .Просто това е действителността
Ти Зафир ако искаш го коляй с ятаган, но клането не тва което изглежда по китайските филми със самораите нъл знаеш
А междо другото и с по малък нож става въпроса е да се добереш до гълтача и да го изтръгнеш
ДЪЛГИ още от 3170
Минусуви стопове не слагам или по точно стопа е марджин кол, като излезе на + му турам на 0 или малко + и квот стане .Не е препоръка за никой.При сегашният обем на позицията ми КОЛА е некъде към 1.05
туй на първо четене малко странно ми са види:confused аз съм го застопорил на 1,3090, ако го вземе чакам удобен момент и пак влазам,
подкрепям, имаш съмишленик в мое лице, от 1,32 съм вътре поне за 1,36 на първо време,дека ти ъ стопа
Минусуви стопове не слагам или по точно стопа е марджин кол, като излезе на + му турам на 0 или малко + и квот стане .Не е препоръка за никой.При сегашният обем на позицията ми КОЛА е некъде към 1.05
ЯААААА що го изтриха бре
Еблев нивото е изключително подходящо за коледни вълшебства
Взел съм малко дълги от 3180 за 3850
п.п.Реде кат ти стане скучно фърляй по едно око на подписа ми
п.п.1. Еблев защо суапа на дългите евро/долар при тебе е отрицателен(-) при мене е положителен(+)
подкрепям, имаш съмишленик в мое лице, от 1,32 съм вътре поне за 1,36 на първо време,дека ти ъ стопа
Тая нощ Еврото спаднало спрямо долара, как мислите днеска - утре има ли изгледи да се покачи поне до 1.3344 , или да затварям една позиция с лека загуба?!
Мерси!
ЯААААА що го изтриха бре
Еблев нивото е изключително подходящо за коледни вълшебства
Взел съм малко дълги от 3180 за 3850
п.п.Реде кат ти стане скучно фърляй по едно око на подписа ми
п.п.1. Еблев защо суапа на дългите евро/долар при тебе е отрицателен(-) при мене е положителен(+)
Разбира се !!!
Инък ще се унищожи некоя мебел
++++++++++++++++++++++++++++++++
Днеска е много труден ден !!!
Заливат ни отвсякъде с глупости
Ужас
КЛАНЕТА НА ПРАСЕТА !!!!
Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
ЖИУОТНО-УРУД,
на ПРАСИТО му остават
максимум три денонощия жювот
През час два приточвам катаната
Нетърпението е огромно !!!!
Колячката толкоз остра е станала, че
разцепва на две косъм, но не по дължина,
а по дебелина
Във въздуха още нали?
Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
голде ти съвсем го закопа ойрото .... дай му да диша малко ... дължина от тука за легендарното ... индексите се следят из късо .... хубав ден на всички
Коментар