If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Днес като гледам е кънфешън дей и да си призная не съм го чел тоя речник!Но, няма да откажа някой линк и да се образовам, за което Благодаря!Учудващо за петък е доста активен ден...
Понеже съм начинаещ и не ме е срам да си призная, да ти кажа не разбирам на кого викаш.. КАКА(подсети ме да ти пратя едни снимки по тоя повод довечера като се прибера). ама си се гмурнах на късо от 1.3470 и сега ще чакам...
Заек ти речника не си ли чел??????
ПП: Ко ма напраихте бре, петък за нищо го немате!!!!!!!!!!!!!!
еблев де си бре
казах ти вчера, нагоре е ако ся хамерика не оплеска нещата.другата седмица ще вземеш въздух и ти помагам тука с дълги,много дългосрочен взех да се изживявам да не забравиш да почерпиш за подкрепата
Мерсаж ама много ти беше слаба подкрепата
Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
Понеже съм начинаещ и не ме е срам да си призная, да ти кажа не разбирам на кого викаш.. КАКА(подсети ме да ти пратя едни снимки по тоя повод довечера като се прибера). ама си се гмурнах на късо от 1.3470 и сега ще чакам...
На 1.3467 минава кака 504 която е средната цена на 5 мин за 1.75 дни. мине ли под нея значи средната цена започва да пада.Виж от пробива насетне как цената движи само отгоре.
Коментар