If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не е много добър , а е направо отличен ! За почти 2 години имаш 38% доходност на година ...Имай предвид ,че Голдманите дето са световни шанаджии правят по 10-20% годишно чиста доходност от спекула ...А в последния си тримесечен отчет признават и загуби от търговия с деривати ....
Обаче тези 196 пипса месечно не забравяй че са позиции винаги с големина 0,3 лота или 196 по 3 което е 588 $ месечно .... по 12 месеца значи 7056 $ чисти на година . При положение че съм почнал с 10000$ >>>това е 70% доходност на година
ПП.Междувпрочем за пети месец реална търговия до тук съм с 65,9% доходност >>> може би това означава че е време да бъде ударен стоп ли незнам ???
...
По-добре е да се добавя , но към печеливша позиция.
Например може да се изработи нещо подобно
дето го описваш ШАПКАРИНО, но да кажем нещо
като търгвия при пробив на КАКА 200 на дневна.
Търсят се някви цели да кажем 5 или 8 или 10 фигури
...
Прав си , но след като илюминатите прецакаха техниката през 2008 с фалита на Лимоните , се отказах от тая тактика която изведнъж се оказа че е самоубийствена защото тредовете изчезнаха .... И оттогаз загубих почти 3 години за да се адаптирам към новите условия ....С оглед факта ,че предстои Глобален Крах и мъчително пост-военно възстановяване , не смятам да се връщам към цъкане извън интрадея защото математическите ми модели не "предвиждат" тренд поне до 2025 г. ...А кошмарен и убийствен рейндж .
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Не е много добър , а е направо отличен ! За почти 2 години имаш 38% доходност ...Имай предвид ,че Голдманите дето са световни шанаджии правят по 10-20% годишно , при това чиста доходност от спекула ...А в последния си тримесечен отчет признават и загуби от търговия с деривати ....
и да искат не могат пове4е от тази доходност при този портфейл но пък там 10 % са много цифри
.... резултата е много добър за последните 20 месеца проверка по историята . Дала е 76,25% плюс ...
Не е много добър , а е направо отличен ! За почти 2 години имаш 38% доходност на година ...Имай предвид ,че Голдманите дето са световни шанаджии правят по 10-20% годишно чиста доходност от спекула ...А в последния си тримесечен отчет признават и загуби от търговия с деривати ....
ПС: Няма как с малко думи да ти кажа много неща и да вденеш от раз !
Разбрах те горе доле >>> виж какво аз от ЕБЛЬОВКАТА не се притеснявам защото резултата е много добър за последните 20 месеца проверка по историята . Дала е 76,25% плюс .И само веджъж е ударен стопа на позициите на 14.01.2011. Като средната печалба чисто за месец за последните 20 месеца е 196 пипса чисто *** ще рече от плюса вадя минуса *** Това разбира се не значи че пак така ще продължава ........... но поживем и увидим
Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
ШАПКАРИНО хубу си го написал,
но що требе да се прави тоз целия цирк.
Знам , че не си човек дето би го практикувал.
Да се усреднява дългосрочни губищи позиции
е най-лошата търговия. Ако не е търговия деже,
щото прилича на кръводарителство
По-добре е да се добавя , но към печеливша позиция.
Например може да се изработи нещо подобно
дето го описваш ШАПКАРИНО, но да кажем нещо
като търгвия при пробив на КАКА 200 на дневна.
Търсят се някви цели да кажем 5 или 8 или 10 фигури
и се правят добавки по описания от теб метод
или нещо по друго.
Таз търговия е възможна, но онази с добавките
подобна на ЕБЛЬОВКАТА със сигурност ще
се издъни , ако не на първия то на втория или трети път!!!!!
Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Абе аланкоолу поне туй да беше разбрал - написах ти ,че това е високо-рискова търговия >>> или ше се занулиш или ше удариш джакпота !
Но ще ти кажа - 2006 или 2007 правих подобно демо с контрене на спад в долар/йена , по времето когато BOJ "бранеше " 115.00 . Ама местих стопа нагоре едновременно с добавките и накрая цифром и словом едвам излязох на сумарен плюс , барабар със суапа (тогава суапа в долар/йена за лонг, беше доста положителен) ...Трудно е да се обясни(напише) въпреки ,че постовете ми още стоят разхвърляни във фрийзоната .
Накратко - за мен лично не си заслужава, напрежението е убийствено ,а крайният резултат - повече от съмнителен ! Има много по-лесни начини за търгуване и за нервите, и за печалбите (загубите ) . Дано да си ме разбрал тоя път !
ПС: Няма как с малко думи да ти кажа много неща и да вденеш от раз !
Еблев, никой не злорадства , но ти бъркаш форекса с БФБ-то и затва ще ядеш хурката ако не сега , то следващия път ....задължително .
Сега да ти обясня как се прави Еблевка за да може следващия път да се занулиш достойно и с кеф , а не кат сега - насрано и с рев .
Значи избираш си последния седмичен (или месечен ) диапазон през годината, съдържащ в себе си локални екстремуми (хай и лоу) - ти си го направил , ок
Сваляш левъриджа на акаунта задължително - под 1:200 не бива да слизаш в никакъв случай ...Чем больше - тем лучше !!!! Има бъкети дори с 1:1000 . Идеята за това , е да имаш максимално свободен марджин за добавките за да носиш на откатите срещу себе си .....
Понататък - имаш 9 фибо нива (в тях влизат и двете нулеви - 0 и 100 които са разположни от двете страни на диапазона , значи остават ти 7 ...) На тия 7 нива слагаш отложени ордери, като колкото по надолу слиза пазара толкова повече качваш обема за да подобриш средната цена ...Ся начина на изчисляване на добавките е по вкус - аз не съм фен на геометричната прогресия когато говорим за контрене - но пък и еднаквия обем също не е за препоръчване .
Стопът ти е на последната (нулева цена ) на диапазона и тук пак е въпрос на избор дали тоз ордер да е с най-висок обем от всички останали ....Или да го курдисаш с минимален обем по подобие на първия ти вход .
Лошото на тоя тип "системи" е, че са контрелски - по подобие на гридовете ! И много по -често зануляват отколкото да дават . Обаче дадът ли , дават изобилно и удряш гъза в тавана от кеф поне за една година напред - хеле пък ако си я играл с базови обеми от поне 50К ...
Спарте покажи как работи това дет го обясни на реал или демо >>> има ли резултат и какъв ? >> че ма заболя главъта докат го четох
Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
Еблев, никой не злорадства , но ти бъркаш форекса с БФБ-то и затва ще ядеш хурката ако не сега , то следващия път ....задължително .
Сега да ти обясня как се прави Еблевка за да може следващия път да се занулиш достойно и с кеф , а не кат сега - насрано и с рев .
Значи избираш си последния седмичен (или месечен ) диапазон през годината, съдържащ в себе си локални екстремуми (хай и лоу) - ти си го направил , ок
Сваляш левъриджа на акаунта задължително - под 1:200 не бива да слизаш в никакъв случай ...Чем больше - тем лучше !!!! Има бъкети дори с 1:1000 . Идеята за това , е да имаш максимално свободен марджин за добавките за да носиш на откатите срещу себе си .....
Понататък - имаш 9 фибо нива (в тях влизат и двете нулеви - 0 и 100 които са разположни от двете страни на диапазона , значи остават ти 7 ...) На тия 7 нива слагаш отложени ордери, като колкото по надолу слиза пазара толкова повече качваш обема за да подобриш средната цена ...Ся начина на изчисляване на добавките е по вкус - аз не съм фен на геометричната прогресия когато говорим за контрене - но пък и еднаквия обем също не е за препоръчване .
Стопът ти е на последната (нулева цена ) на диапазона и тук пак е въпрос на избор дали тоз ордер да е с най-висок обем от всички останали ....Или да го курдисаш с минимален обем по подобие на първия ти вход .
Лошото на тоя тип "системи" е, че са контрелски - по подобие на гридовете ! И много по -често зануляват отколкото да дават . Обаче дадът ли , дават изобилно и удряш гъза в тавана от кеф поне за една година напред - хеле пък ако си я играл с базови обеми от поне 50К ...
Реда, не се знае защото, нещата са непредсказуеми. Утре пак ще се наговорят да подкрепят еврото и ще стане мазало. С тези интервенции нещата не са нормални за анализиране.от друга страна ако еврозоната потъне, потъват и всички останали. Скачени съдове да Ге.
Затова скалпа е на мода. Дългосрочната игра е много трудна не толкова за входа колкото за изхода.
Интервенции интервенции, но и това не е толкз просто !!!!
Първо струва много пари.
Второ фундамента е противоположен и интервенцията
има краткосрочен успех.
Трето интересите на големите са разнопосочни,
Особенно на германците евтиното евро им е супер изгодно !!!
Те така, но има и други неща .
Не е толкоз просто
Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар