IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
    ма това си ти бе Реде .... реших че не си ти.
    Остъй ги тез двамата Желев и СВИНАТА СВИНСКА, а ми кажи
    унуй праси Мирко2, дет го държиш в централен балкан на скришно,
    ако ти го крадна колко пари откуп моа да ти искам .... от онази вечер насам си мисля
    Немой АГА ПАША ЕФЕНДИС !!!
    Месните са много урсус и ще утепат
    я от бой, я от комтролен в глъвътЪ
    Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
      Тази глава с рамене отигра ли я?
      не
      аз отигравам стратегия дракон

помниш ли я

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
        имам предвид 4е бгтовеца не знае що е то капиталов пазар и за него пропуските и грешки в информационния поток не зна4ат нищо

от както 4ета западната преса никога не съм срещал каквато и да е грешка
        дори и една

и как няма да се съмняваш в моята некомпетентност след като съм компетентен
        нормално е да се съмняваш и още как
        Тази глава с рамене отигра ли я?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
          Хайде пак голем го извади. По твойта логика и ти понеже си българин значи говориш неверни неща и изобщо не трябва да се съмняваме в твойта некомпетентност.
          имам предвид 4е бгтовеца не знае що е то капиталов пазар и за него пропуските и грешки в информационния поток не зна4ат нищо

от както 4ета западната преса никога не съм срещал каквато и да е грешка
          дори и една

и как няма да се съмняваш в моята некомпетентност след като съм компетентен
          нормално е да се съмняваш и още как
          Last edited by zloblivi_podritvaniq; 02.12.2011, 16:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение
            Аз пък не виждам кое във Варна е лудница.Нормален град за живеене
            Варна е кенеф дето зимата и мастиите го намразват!!!
            The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...

Коментар

това ако е поток от новини на български по добре не го следи изобщо

не 4е макроикономиката има някакво зна4ение днес
              Хайде пак голем го извади. По твойта логика и ти понеже си българин значи говориш неверни неща и изобщо не трябва да се съмняваме в твойта некомпетентност.

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
                Щом след триъгълник и понижение на безработицата не тръгна да качва ще чакаме 9.12
                На мен ми се чини профиттейкин днес на дългучите, ама сигур щот съм къс

Коментар

• Щом след триъгълник и понижение на безработицата не тръгна да качва ще чакаме 9.12
                  Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

02.12.2011 14:02:08 Форекс Новини, Канада, Промяна в броя на заетите, Ноември, НОВА: -18.6K ПРОГНОЗА: 18.1K ПРЕДИШНА: 54.0K

веднъж -54.0 веднъж 54.0 кое е вярно
                    Според вабриката нещата са -18,6 /очаквани +18,1/, предишно -54

Коментар

02.12.2011 14:02:08 Форекс Новини, Канада, Промяна в броя на заетите, Ноември, НОВА: -18.6K ПРОГНОЗА: 18.1K ПРЕДИШНА: 54.0K

това ако е поток от новини на български по добре не го следи изобщо

не 4е макроикономиката има някакво зна4ение днес

Коментар

делтата са дали правилна информация
                        сравни с други календари

Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                          Дет се вика, нещата не са такива квито бяха. Трябваше на легендарното да сме вече
                          На 5 мин глава с рамене се заформя и оттам двугърба камила на 4 часа.
                          Важно е дали днес ще затвори над кака ЕМА20 на дневна.или ще по-върне.
                          Last edited by 4un4o; 02.12.2011, 16:05.

Коментар

• ....

от фед са професионалисти и ще сбъднат мечтата си да свалят безработицата

дори и ако това зна4и да откажеш почти вси4ки да търсят работа

Коментар

• Дет се вика, нещата не са такива квито бяха. Трябваше на легендарното да сме вече

Коментар

• хм ... непривично за петъка ... голем берекет .... еми ... ко да се прай ... мога само да съм благодарен ...

айде убава вечер ...

П.П. playmene ... никак грешно инфо не виждам на делтити ... бъркат картинките по анализите нявга но като цяло добре ги дават нещата .... напред са хората с много гърди пред всички останали родни брокери ... никак не искам да рекламирам или каквото и да е ... това са фактите ... Поздрави !!!

Коментар

Working...
                                X