IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Anyone Разгледай мнение
    Реде, извинявам се че се намесвам във вашия разговор, но прави
    впечатление дискутирането на системи, базирани на чисто математически
    ТА. Което от своя страна изключва дебатирането относно това дали е изгодно или не скъпото евро за Германия (в чисто личен аспект говоря относно търговията).

Поздрави и успехи на всички!
    Това за скъпото/евтино евро беше вмъкнато в разговора отстрани !!!!
    Аз казах просто, ЧЕ за подобни системи, че не бива
    да се добавя към губещи позиции.
    Просто Ебльовката требе да се подобри
    като при неправилен вход просто требе
    по некое време да се плати някакъв процент
    от сметката като загуба, а не да се чака да падне КОЛА !!!
    Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
      ШАПКАРИНО съгласявам се с теб,
      че за целите които съм описал требе
      да се търсят на седмична!!!!!
      Въпреки доуточнението смятам,
      че подобна търговска системка е
      възможна и в сегашните смутни времена.
      Че то кога ли времената са били спокойни
      Реде, извинявам се че се намесвам във вашия разговор, но прави
      впечатление дискутирането на системи, базирани на чисто математически
      ТА. Което от своя страна изключва дебатирането относно това дали е изгодно или не скъпото евро за Германия (в чисто личен аспект говоря относно търговията).

Поздрави и успехи на всички!
      NO SIGNATURE FOUND

Коментар

• Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
        Германците са като пчелите , събрали са медец ,сегаще го приберат други и цикъла започва отново .Има един фактор които може да обърка плана .Русия в комлект с Беларус и Казахстан.
        И как по-точно го виждаш това????

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
          БГ индексите за мен не са миродавни >>>прогнозата ми е върху дау и сп500 >>>вълнови анализ на месечни графики
          Да и аз ги поглеждам, но не съм се задълбочавал. А за това че на БФБ нещата стоят по съвсем различен начин съм съгласен

Коментар

• ШАПКАРИНО съгласявам се с теб,
            че за целите които съм описал требе
            да се търсят на седмична!!!!!
            Въпреки доуточнението смятам,
            че подобна търговска системка е
            възможна и в сегашните смутни времена.
            Че то кога ли времената са били спокойни

Коментар

4un4o чадо,
              правиш една справка и виждаш колко пари
              плащат германците за суровини и го сравняваш
              с обема на износа и ще видиш , че не им пука много !!!!
              Германците са като пчелите , събрали са медец ,сегаще го приберат други и цикъла започва отново .Има един фактор които може да обърка плана .Русия в комлект с Беларус и Казахстан.
              Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• Първоначално изпратено от submaker-o Разгледай мнение
                Ебльо, любопитно ми е на базата на какъв анализ и каква графика си направил тези разсъждения. Аз съм наблюдавал бг индексите и смятам, че ще достигнем максимумите от октомври 2007 след около 10тина годинки, което съвпада донякъде с всеобщото мнение.
                БГ индексите за мен не са миродавни >>>прогнозата ми е върху дау и сп500 >>>вълнови анализ на месечни графики
                Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• сагам една поръчка за покупка от 1,32055 и отивам да гледам мача , успех на всички

Коментар

• 4un4o чадо,
                    правиш една справка и виждаш колко пари
                    плащат германците за суровини и го сравняваш
                    с обема на износа и ще видиш , че не им пука много !!!!

Коментар

Тъй тъй и аз така мисля >>>някъде около 2024 година ще е истинския край на Световната криза >>>> преди това ще има корекция нагоре около 2015-2016 г до 2020 г >>> и после пак надоле
                      ПП. Чакам до 23часа ако ше става нещо и си лягам
                      Ебльо, любопитно ми е на базата на какъв анализ и каква графика си направил тези разсъждения. Аз съм наблюдавал бг индексите и смятам, че ще достигнем максимумите от октомври 2007 след около 10тина годинки, което съвпада донякъде с всеобщото мнение.

Коментар

• Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнение
                        надушвам, че биците наближават и скоро ще ни връхлитат
                        аз го резнах преди 10мин,па да видим

Коментар

>>>това е 70% доходност на година ...
                          Още по-добре , но нали знаеш - колкото доходността е по-висока,толкоз расте и риска . Проблемът само по себе си не е в загубата --- а в това тя да бъде максимално бързо и безболезнено избита ....

Наивникът , тука ли е ? Ако е тук ще ти каже ,че се качвал до 150 % и много бързо е слизал обратно до 50 % в рамките на годината ...Това е отчасти и заради риска. Цифрите 50 и 150 ги пиша произволно и по памет на база тукашна дискусия с него преди време

=================================

Реде , трендове на дневна има , да ! Но те не са достатъчни за цели с добавки от 5-8-10 фигури както коментирахме по-долу ....Затова ти трябват седмични движения от по-висок ранг .

ПС: Златото и среброто не ги споменавам умишлено - там е друга бира и затова не ги търгувам .
                          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• надушвам, че биците наближават и скоро ще ни връхлитат

Коментар

ШАПКАРИНО чак до 2025 ли хвъргаш
                              Има трендове като гледам дневната , че и по нагоре !!!
                              Тъй тъй и аз така мисля >>>някъде около 2024 година ще е истинския край на Световната криза >>>> преди това ще има корекция нагоре около 2015-2016 г до 2020 г >>> и после пак надоле
                              ПП. Чакам до 23часа ако ше става нещо и си лягам
                              Last edited by Ебльо Еблев; 12.12.2011, 22:15.
                              Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

Интервенции интервенции, но и това не е толкз просто !!!!
                                Първо струва много пари.
                                Второ фундамента е противоположен и интервенцията
                                има краткосрочен успех.
                                Трето интересите на големите са разнопосочни,
                                Особенно на германците евтиното евро им е супер изгодно !!!
                                Те така, но има и други неща .
                                Не е толкоз просто
                                Не си много прав и ще ти кажа защо мисля така; Германия е държава която няма колонии и суровините и не достигат за темпа на развитие на икономиката.( трябва да ги внася) Ако еврото е слабо а долара силен тези суровини и особенно петрола ще оскъпяват производството защото всички суровини се купуват с долари. ТАКА ,ЧЕ ЕДНА ЧАСТ ОТ ЕФЕКТА НА СЛАБОТО ЕВРО СЕ НЕУТРАЛИЗИРА ОТ СКЪПИТЕ СУРОВИНИ. В същото време силният долар влияе негативно на експорта на САЩ а суровините за тях не са проблем защото се заплащат в националната им валута. Затова си мисля ,че онази координирана интервенция ще се повтори защото САЩ са заинтересовани от слаб долар. да не говорим и на темата за огромният дълг На САЩ за който и дума не се обелва. какво става с него когато долара е скъп??

Коментар

Working...
                                X