3003
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от POSTMAN Разгледай мнение....
Следващата подкрепа къде е?...След нея до 2860 няма нищо
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
ммм да и аз така мисля..
Следващата подкрепа къде е?
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеСитуацията е толкова нервна,че дори и най-дребната новина около еврото, повлича стронг-сел след себе си:
2011.12.13 17:28:51 *ECB: Marginal Rate At Quick Tender Was 1.05%
2011.12.13 17:28:54 *ECB Drains Liquidity As Reserve Maintenance Period Ends
ПС: И довечера ФЕД с нищо няма да помогне на Брюкселския Коминтерн- най-рано на януарското заседание може да се очаква нещо по-сериозно , но дотогава Евро може и да няма
http://www.vbox7.com/play:c807b7b6
Коментар
-
Ситуацията е толкова нервна,че дори и най-дребната новина около еврото, повлича стронг-сел след себе си:
2011.12.13 17:28:51 *ECB: Marginal Rate At Quick Tender Was 1.05%
2011.12.13 17:28:54 *ECB Drains Liquidity As Reserve Maintenance Period Ends
ПС: И довечера ФЕД с нищо няма да помогне на Брюкселския Коминтерн- най-рано на януарското заседание може да се очаква нещо по-сериозно , но дотогава Евро може и да няма
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от POSTMAN Разгледай мнениеСпоко.. ще излезе..
Тука за едно дълги цял ден говореха... нещо...Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Споко.. ще излезе..
Тука за едно дълги цял ден говореха... нещо...
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениепоникна ми боба от чаканеhttp://www.vbox7.com/play:c807b7b6
Коментар
-
Първоначално изпратено от POSTMAN Разгледай мнениеДнес явно много хора почиват.. никакви ви няма на хоризонта....май 21:15 чакате, но според мен няма да има нищо ново, а по-скоро отлагане на решението..
Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
ако ще става нещо да става до 21 и 15 >>> да видим таз вечер пак ли съм ял от същия боб кат снощи >>> спускане таз вечер до между 1,3030 -1,3040 и 1,2977 >>> като стопа ми ще уцелее защото требе да спре на 1,2919 ако продължи още надолеХората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
Коментар
Коментар