If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За пореден път обяснявам:
ако ще трейдвате ви трябва стаблен нет (разбирай стабилен бекъп а не най-великия доставчик за 300лв/месец).
Това ако искате да го направите като хората е желателно резервната връзка да бъде през някой от мобилните оператори.
Това което направих, аз:
малко късо от 1.3470 и добавки и сел но го държа на тези нива
при 3 бара на 5м опън-клоуз под 1.3420 добавам за към легендарното. Иначе стопа е на 1.3485 но ако се изнервя и се усъмня мисля да дропна позицията преди това.
Мотивите за това са че дъната стават по-плитки, а върховете по-ниски
Умен Астролог еййй >>> 61,8% от 1,3212 до 1,3530 е точно е 1,3333333333333333
Ти си Реде даФай
Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
Това което направих, аз:
малко късо от 1.3470 и добавки и сел но го държа на тези нива
при 3 бара на 5м опън-клоуз под 1.3420 добавам за към легендарното. Иначе стопа е на 1.3485 но ако се изнервя и се усъмня мисля да дропна позицията преди това.
Мотивите за това са че дъната стават по-плитки, а върховете по-ниски
Твърде е възможно едно спускане към ту 1,3390 -1,3350 за сегодня >>> преди утрешното покачване над 1,3700
ПП.Реда излезе прав >> Стамбовата КАКА натисна пазаря на 15 мин. на два пипса разстояние от нея днес
аз пък 2 пъти днес вземам на 1.2260 - ама все избързвах - единия път затворих на 1.2285, а втория на 1.23... щото си мислех че има още време преди голямото движение...
мамка му, а съм убеден че е въпрос на време само да го докарат на 1.25 +
Гледам че от няколко седмици, опционите във е/фр все са с падеж 1.25, а от няколко дни и 1.26... По моята логика - големите пари си знаят играта...
да не забравяме голямата техническа картинка там
Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
и като съм почнал с откровенията... да споделя най-успешната ми стратегия в последните няколко месеца: ози/ франк - всеки спад го купувам.... Тренда е ясен + суапа е убийствен!
Сега обаче малко са на кантар нещата - требе по-внимателно да се пипа... НО нищо не пречи двойката да отиде с няколко фигури нагоре до края на Декември!
Ще видим...
Другото което трейдвам е евро/паунд - само селове.... До момента 100% успеваемост.... Сега обаче сме в ключова зоан - и технически и фундаментално... Но пак си селкам - но с по-малки обеми!
не е препоръка - само споделяне на личен, изстрадал опит!
аз пък 2 пъти днес вземам на 1.2260 - ама все избързвах - единия път затворих на 1.2285, а втория на 1.23... щото си мислех че има още време преди голямото движение...
мамка му, а съм убеден че е въпрос на време само да го докарат на 1.25 +
Гледам че от няколко седмици, опционите във е/фр все са с падеж 1.25, а от няколко дни и 1.26... По моята логика - големите пари си знаят играта...
Коментар