If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
за да не ви бъркам търговията съм казал че ако има сигнал от ЕБЛЬОВКАТА тогава ще пиша веднага >>>стига да съм буден .А сега смятам да поспа малко че довечера в 21 и 15 ще е горещо и ще има кланета на прасета >> дано не сме от прасетата >>> нали тъй беше биковете печелят >>> мечоците печелят >>> само прасетата ги колят
Питам, 'щото аз го очаквам до другата сряда-четвъртък да е нагоре и оттам вече сме надолу. Но не стремглаво, както очакват и са свикнали повечето хора, а бавно и постепенно.
Да налея малко водица във воденицата на бичетата, но..... не е препоръка за сделки !
14:14. EUR-USD. Пазарни слухове за закриване на къси позиции към 1,3170-80 . amc-forex.com
14:01. Индексите в Европа остават на положителна територия след силните аукциони на Испания и Гърция
13:35. Дилърски чат. Слухове, че централната банка на Китай ще намали минималните изискуеми резерви със 100 пункта създава подкрепа за индексите и за еврото
13:32. Фючърсите на индексите на САЩ се покачват
13:29. EUR-USD (1.3220). Евро-долар проби бариерата в 1,3215-20, която изпълнява роля на зона на подкрепа от положителния аукцион на Испания и по-добрия индекс ZEW на Германия. amc-forex.com
13:22. Евро-долар получи подкрепа от съобщението, че Парламента на Германия ще одобри прехвърлянето на средства от Бундесбанк към МВФ за финансиране на европейски държави
внимавай с полетите.гледай, големите графики
не забравяй,че някой се кани да сваля рейтинги
не мога да разбера защо след като големите графики сочат надолу ,чакате най малкия сигнал да се забиете(полетите) нагоре
не си прав , точно големите графики гледам, според мен късата идея за момента няма сила, трябва и малко време за нови дъна, лично аз очаквах да стигне поне до 1,28 преди корекцията, но мисля, че няма сили да го стигне и корекцията е близо но времето ще покаже по принцип използвам и вълнов анализ и оттам има някакво потвърждение за предстоящи дълги
моя боб повечето пъти ми дава печалба проблема е в мен много съм алчен и това много ми пречи понякога те това е
п.п виж само какъв таргет съм дал ЛАКОМИЯ Т.Е. ПРАСЕ
Коментар