IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ко му пречи сега
    ааа требе по главата да се излумбари .ГОТОВО
    Last edited by strannik; 13.12.2011, 16:15.
    Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• Първоначално изпратено от POSTMAN Разгледай мнение
      С теб съм! аз от сутринта съм си на на дълги за надоле..

Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• С теб съм! аз от сутринта съм си на на дълги за надоле..

Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
        200 пипона надолу алчно и безодговорно
        http://www.vbox7.com/play:c807b7b6

Коментар

• 200 пипона надолу алчно и безодговорно

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
            за да не ви бъркам търговията съм казал че ако има сигнал от ЕБЛЬОВКАТА тогава ще пиша веднага >>>стига да съм буден .А сега смятам да поспа малко че довечера в 21 и 15 ще е горещо и ще има кланета на прасета >> дано не сме от прасетата >>> нали тъй беше биковете печелят >>> мечоците печелят >>> само прасетата ги колят
            Питам, 'щото аз го очаквам до другата сряда-четвъртък да е нагоре и оттам вече сме надолу. Но не стремглаво, както очакват и са свикнали повечето хора, а бавно и постепенно.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
              Аз шапка не нося, но теб има къде да те закача, на стари години да си рахат
              не носиш именно защото не можеш да носиш

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
                това звучи малко завистническо от гледна точка на това че ти не можеш да си закачаш шапката
                Аз шапка не нося, но теб има къде да те закача, на стари години да си рахат

Коментар

А ти като ,четеш такава информация имаш ли глава на раменете да мислиш или само ти служи да си закачаш шапката на нея???
                  това звучи малко завистническо от гледна точка на това че ти не можеш да си закачаш шапката

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                    Ех, консултанте - тез мушеници ли, са ти източника на положителна енергия с която ни заливаш всеки ден или през ден
                    А ти като ,четеш такава информация имаш ли глава на раменете да мислиш или само ти служи да си закачаш шапката на нея???

Коментар

• Къде се губиш бре?

Първоначално изпратено от Liquid Stranger Разгледай мнение
                      Добро утро!
                      Как сте днес?

Коментар

... amc-forex.com...
                        Ех, консултанте - тез мушеници ли, са ти източника на положителна енергия с която ни заливаш всеки ден или през ден
                        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Да налея малко водица във воденицата на бичетата, но..... не е препоръка за сделки !
                          14:14. EUR-USD. Пазарни слухове за закриване на къси позиции към 1,3170-80 . amc-forex.com

14:01. Индексите в Европа остават на положителна територия след силните аукциони на Испания и Гърция

13:35. Дилърски чат. Слухове, че централната банка на Китай ще намали минималните изискуеми резерви със 100 пункта създава подкрепа за индексите и за еврото

13:32. Фючърсите на индексите на САЩ се покачват

13:29. EUR-USD (1.3220). Евро-долар проби бариерата в 1,3215-20, която изпълнява роля на зона на подкрепа от положителния аукцион на Испания и по-добрия индекс ZEW на Германия. amc-forex.com

13:22. Евро-долар получи подкрепа от съобщението, че Парламента на Германия ще одобри прехвърлянето на средства от Бундесбанк към МВФ за финансиране на европейски държави

Коментар

• И аз това им се чудя???

Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                            внимавай с полетите.гледай, големите графики
                            не забравяй,че някой се кани да сваля рейтинги
                            не мога да разбера защо след като големите графики сочат надолу ,чакате най малкия сигнал да се забиете(полетите) нагоре

Коментар

• Добро утро!
                              Как сте днес?

Коментар

• Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнение
                                не си прав , точно големите графики гледам, според мен късата идея за момента няма сила, трябва и малко време за нови дъна, лично аз очаквах да стигне поне до 1,28 преди корекцията, но мисля, че няма сили да го стигне и корекцията е близо но времето ще покаже по принцип използвам и вълнов анализ и оттам има някакво потвърждение за предстоящи дълги
                                моя боб повечето пъти ми дава печалба проблема е в мен много съм алчен и това много ми пречи понякога те това е
                                п.п виж само какъв таргет съм дал ЛАКОМИЯ Т.Е. ПРАСЕ
                                Last edited by strannik; 13.12.2011, 14:05.

Коментар

Working...
                                X