IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Май има пилот в самолета Аз обаче тъпо и упорито продължавам да редя ордери отдоле вместо да си седна на гъза

Коментар

• Аз пък съм отворил 5 къси от вчера - оня ден.

Засега съм на много минус, но мога да го удържа според мен - даже и при major movings.

Та ще видим, дали съм прав. Ако съм прав, ще взема доста.
      Ако не съм, ще увисна яко най-малкото, или ще ми ги затворят по марджин-кол.

И ще ви съобщя.

Чакам срутването на Еврото.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
        ... таз година ще я приключа на 65% +++ от лятото до сега ...
        Това дето си написал е глупост . Като си почнал от лятото,ще си засечеш доходността на другото лято . Или пък няма да я смяташ изобщо и като свърши годината си почваш отново за новата година . И чак когато и тя свърши , вече можеш да се похвалиш с 50 , 100 или 1000000 % доходност ....

Поначало съм фен на първия вариант - в твоя случай както си почнал, от лято до лято.Другият случай е сухарско-счетоводен ,....
        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

И какво сега ??? таз година ще я приключа на 65% +++ от лятото до сега >>>след като кУрса спря на 10 пипса от стопа ми >>>незнам какво означава това и дали ще ми даде 2012 и ЕБЛЬОВКАТА възможност да затворя на някаква малка загуба или да се надяваме на мизерна печалба ....... >>>>проблема е че дъното за 2011 беше пробито >>>което пък означава че ще има ударен стоп май май
          и аз имах подобно преживяване преди 6 месеца моя стоп беше ударен ти издържа петъка засега, така ,че адмирации заслужаваш УСПЕХ ПРЕЗ НОВАТА 2012
          Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

И какво сега ??? таз година ще я приключа на 65% +++ от лятото до сега >>>след като кУрса спря на 10 пипса от стопа ми >>>незнам какво означава това и дали ще ми даде 2012 и ЕБЛЬОВКАТА възможност да затворя на някаква малка загуба или да се надяваме на мизерна печалба ....... >>>>проблема е че дъното за 2011 беше пробито >>>което пък означава че ще има ударен стоп май май
            Ебльо, да те питам нещо. Като ти дойде цената на 10 пипса до стопа дублира ли позициите с 10 пипсов стоп??

Коментар

• Те днес май са предновогодишно нашмъркани,не се знае до края на сесията дали нема да тестват 1.20

Коментар

• That is what happens when only small traders (= idiots) are trading.
                Interesting if central bankers are at least watching this, especially SNB. Or are they already too drunk? This kind of shit should be stopped somehow.

Коментар у фабриката

Коментар

• И какво сега ??? таз година ще я приключа на 65% +++ от лятото до сега >>>след като кУрса спря на 10 пипса от стопа ми >>>незнам какво означава това и дали ще ми даде 2012 и ЕБЛЬОВКАТА възможност да затворя на някаква малка загуба или да се надяваме на мизерна печалба ....... >>>>проблема е че дъното за 2011 беше пробито >>>което пък означава че ще има ударен стоп май май
                  Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Кака ви Меркел говори в момента ...Може да извади някоя сурвакница предновогодишно
                    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                      Абе, май само аз останах дежурен))
                      И аз споко >>> не забравяй че днес ще приключи годината и късаците при ойродолара ще си узаконят печалбата и чудесната цел за днес и за мен е е нивото на отваряне на 01.01.2011 което е 1,3343 >>> макар и аз не го вервам че ще стане
                      Last edited by Ебльо Еблев; 30.12.2011, 18:16.
                      Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Затварям дългите евраци и се надявам да не бера ядове с франците На един паяк му търся 126,99, ама ще го затворя и него преди клоуз.

Коментар

Седя си и си мисля. Могат ли да изчакат швейцарските банкери да тръгнат по швейцарските курорти и да опитат да избушат 1,20 довечера?
                          Реда, да не се ослушва
                          поздравления колега за предвидената атака. ма требеше да те послушаме и да кешираме ......

Коментар

Споко Мамун >>>имат дежурни на миш-пулта
                            Абе, май само аз останах дежурен))

Коментар

Днес цял ден и аз това си мислех ама другата година 1.30 ново ниво мисля ще има.То дали 1.20 ще пазят или 1.30 все тая.

Коментар

• Споко Мамун >>>имат дежурни на миш-пулта

Коментар

Working...
                                X