IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Седя си и си мисля. Могат ли да изчакат швейцарските банкери да тръгнат по швейцарските курорти и да опитат да избушат 1,20 довечера?
    :

Коментар

Тва ШъНъБъ ли беше или късаците се изнервят у франко
      Подкрепата е на 1,2100 или най много 2090 >>> и след това мога да почна да ставам щастлив ако ШНБ се намеси
      Last edited by Ебльо Еблев; 30.12.2011, 17:58.
      Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
        точно на 2946 премести
        Чакай, това са само първите съпротиви. може и да е корекция. За да се потвърди клина трябва да затвори над 1.3080+ над последния връх и преди това над трендлинията на 1.3020+

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
          Мен ме предупреждават за намалено работно време,а днес не са ме предупредили.
          Относно суапа-на база 24 часов ще е само,че зависи на кой бъкет си -може 2 дни ,може 3,може 4 да почива.
          И аз оставям отворени позиции за догодина!
          Айде за тази година -колкото толкова,на мен ми е на минус годината,надявам се догодина ще е по добра!
          Успех на всички през новата 2012
          Абе, и моя уж пише до кога ще търгува, ама днес Даксито затвори по никое време

Коментар

• Пожелавам ти другата година по това време да ти е на плюс!!!

Успех и на тебе!

Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
            Мен ме предупреждават за намалено работно време,а днес не са ме предупредили.
            Относно суапа-на база 24 часов ще е само,че зависи на кой бъкет си -може 2 дни ,може 3,може 4 да почива.
            Айде за тази година -колкото толкова,на мен ми е на минус годината,надявам се догодина ще е по добра!
            http://www.vbox7.com/play:c807b7b6

Коментар

• Мен ме предупреждават за намалено работно време,а днес не са ме предупредили.
              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Зависи каква ти е позицията - къса или дълга и на каква двойка. Всяка има различен суап за къси и за дълги, а и зависи от платформата ти.
                Пример: на трейдъра дългите Е/Д са с положителен лихвен суап, а късите обратно. т.е. ако имаш 0,3 отворена позиция на дълги е/д умножаваш 0,3 по % на лихвения суап и ще разбереш колко ще ти се прибави към средствата, с които разполагаш.

При златото е обратната зависимост.

Дано съм бил полезен.

Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                А да питам, ако оставя отворена позиция за догодина, колко суап ще ме изребри. Знае ли някой
                Last edited by POSTMAN; 30.12.2011, 17:35.
                http://www.vbox7.com/play:c807b7b6

Коментар

• Днес да няма намалена сесия? Да остана с отворени позиции на новогодишна супа

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                    Абе и мен ме клати дневно, ама да не земе да ми сложи и новогодишен бонус. До сега не съм го пробвал
                    ми да, ролват новогодишно,
                    колкото е дневнотоХ365,
                    майтап ба Уили

Коментар

А да питам, ако оставя отворена позиция за догодина, колко суап ще ме изребри. Знае ли някой
                      Еми доколкото знам това е прехвърляне по курса на централните банки на двойката страни-валути. Той се определя един път на денонощие.
                      То ест за мен суопът не зависи от границата "година", а - от границата "денонощие".

Коментар

• Тва ШъНъБъ ли беше или късаците се изнервят у франко

Коментар

Бъкети всякакви. Мен ме гърбят ежедневно
                          Абе и мен ме клати дневно, ама да не земе да ми сложи и новогодишен бонус. До сега не съм го пробвал
                          Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

Бъкети всякакви. Мен ме гърбят ежедневно

Коментар

• А да питам, ако оставя отворена позиция за догодина, колко суап ще ме изребри. Знае ли някой
                              Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                                Като гледам графиката на 4 часа, някакъв клин ми се върти в ....главата и в момента сме във вълна Е. оттук пробив нагоре е с таргет 1.36+ та Еблю може и да намаже. Първи сигнал затваряне на 4 ч бар над 1.2946 втори сигнал затваряне на 4 ч бар над 1,2982 стоп 1.2933333
                                точно на 2946 премести
                                Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

Working...
                                X