If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това е категорично забранено според ЕБЛЬОВКАТА >>> и няма да пипам нищо >>>вече казах че съм кат робот >>>без емоции
ПП.Ха съм проявил емоции >>>ха съм направил някоя голяма глупост
Ебльо, не искам да те поучавам, но според мен системата ти е много статична.влизаш и или печелиш или фалираш.
според мен има възможност да я направиш по динамична на по малките фреймове и когато цената върви срещу теб да продадеш всички позиции без една и да сложиш стопа(пак да ги закупиш на 10 пипса отгоре). След една успешна такава акция можеш да местиш стопа на нула и след това да го буташ надолу по някоя кака, в крайна сметка, ако ти удари стопа ще загубиш 10 писа а ако си направиш системата динамична , до сега можеше да смъкнеш загубата поне със 250-300 пипса на позиция в по малко.
Като ти наближи стопа, и както ти сам каза преди 1-2 дни ,че борбата ще е голяма за този стоп, удвои ли позициите(усредни) с 10 пипса стоп?(купуваш още толкова лота, колкото имаш към момента със стоп 1,2848)
Това е категорично забранено според ЕБЛЬОВКАТА >>> и няма да пипам нищо >>>вече казах че съм кат робот >>>без емоции
ПП.Ха съм проявил емоции >>>ха съм направил някоя голяма глупост
Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
Еблев има и друго важно което пропуснах ....Всички отворени позиции в края на годината се преоценят по дневния клоуз на последния дневен бар(пак за годината) и резултатът се отнася към общата годишна чиста доходност ....
Да не би и ти да караш по БФБ-"правилото", че незатворена загуба не е загуба и всеки прираст не може да е повече или по-малко от 100 %
Дай сега да не си разваляме убууто настроение
Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
Като ти наближи стопа, и както ти сам каза преди 1-2 дни ,че борбата ще е голяма за този стоп, удвои ли позициите(усредни) с 10 пипса стоп?(купуваш още толкова лота, колкото имаш към момента със стоп 1,2848)
Това дето си написал е глупост . Като си почнал от лятото,ще си засечеш доходността на другото лято . Или пък няма да я смяташ изобщо и като свърши годината си почваш отново за новата година . И чак когато и тя свърши , вече можеш да се похвалиш с 50 , 100 или 1000000 % доходност ....
Поначало съм фен на първия вариант - в твоя случай както си почнал, от лято до лято.Другият случай е сухарско-счетоводен ,....
Спарте дай сега да празнуваме че не ми е ударен стопа >>> пък 2012 ще му мислим .....
Абе, и моя уж пише до кога ще търгува, ама днес Даксито затвори по никое време
Всичките ИП еднакви ..... никаква информация въпреки че имаме пряка връзка с брокера през платформата ...
ДАХ тамън набра сила ,заедно с акциите който държах и към 3 часа и излезнаха в аукцион .
Два дни купувам немски акции само да не падне стопа на колегата ви на 1,2848 мисля....
Мойте виждания за януари . Дълги всички индекси по всички земни кълбета без нашето ИНДЕКС СОФИКС и падащ долар или долар в рейндж....
Еблев има и друго важно което пропуснах ....Всички отворени позиции в края на годината се преоценят по дневния клоуз на последния дневен бар(пак за годината) и резултатът се отнася към общата годишна чиста доходност ....
Да не би и ти да караш по БФБ-"правилото", че незатворена загуба не е загуба и всеки прираст не може да е повече или по-малко от 100 %
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар