IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
    ... ама ако наитина има някава фундаментална макро промяна в Япония - и всъчщност настоящето да е част от голяяям тренд на поскъпване на валутата им! ...
    Отдавна е налице :

В близките 10 години(при текущите условия и с оглед бъдещото им влошаване ) не виждам как йената ще излезе над 100 йени за долар - освен ако не стане някаква извънземна положителна промяна
    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• А загледали ли сте как АВСТРАЛИЕЦО
      отпори най-големия връх
      Ако го отпорят и него, до към 2,50 ще го
      изкарат само да тръгнат !!!
      Като вземе да пада сток маркета и това
      ще стане, но дотогава има време !!!!
      Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

тая йена направо стана малоумна игра! всички (ама абсолютно всички) индикатори, които излизат на фундаментално ниво сочат за спад - ама пущината вече 4 години все по-силна и по-силна става!
        аз си мислех, че при спад на е/Y под 100 ще провокира някаква активност, но ... продължават да чакат....

бахти - и други мисли ми се въртят в главата! ама ако наитина има някава фундаментална макро промяна в Япония - и всъчщност настоящето да е част от голяяям тренд на поскъпване на валутата им! Нищо чудно и аз да изпускам нещо... Когато човек е фрустриран - обикновено става така (имам позиция е/Y)...

Вече 4-та година стана, в която всички "анализатори" (или манипулатори) очакват спад на йената - но все не идва.... А Никей потъва ли потъва ...
        в япония доколко знам не искат скъпа йена....сега при този валутен курс имат по голяма покупателна способност за доларови неща...виж само графиката каква е дълбае ли дълбае и това скоро май няма да свърши лека полека си дълбае надолу без да се подчинява на никакви закони освен на страха и мога да кажа че това ще продължи докъто има такива който ще купуват йени а кога това ще спре не се знае
        молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
          тука ми мяза ситуацията около бфб преди 4 години тогава и просяците ходиха да купуват нешто си от там и какво стана знаем всички.....а японците ще извадят мечовете когато се сберат много маймунки за луканки....хем знаят какво става там и пак натискат надолу.....ужким тези парични маси се управляват от квалифицирани мениджъри и пак натискат да скъсяват там дето не трябва
          тая йена направо стана малоумна игра! всички (ама абсолютно всички) индикатори, които излизат на фундаментално ниво сочат за спад - ама пущината вече 4 години все по-силна и по-силна става!
          аз си мислех, че при спад на е/Y под 100 ще провокира някаква активност, но ... продължават да чакат....

бахти - и други мисли ми се въртят в главата! ама ако наитина има някава фундаментална макро промяна в Япония - и всъчщност настоящето да е част от голяяям тренд на поскъпване на валутата им! Нищо чудно и аз да изпускам нещо... Когато човек е фрустриран - обикновено става така (имам позиция е/Y)...

Вече 4-та година стана, в която всички "анализатори" (или манипулатори) очакват спад на йената - но все не идва.... А Никей потъва ли потъва ...

Коментар

изтрещяла работа направо! аз винаги много се страхувам, когато всичките дребосъци са увлечени в едната част на лодката! ама и срещу масата не става да се играе... Най-разумното е да се чака - до изясняване на картината... ама пустото сърце юнашко - не дава!

чудя се също и кога японците ще извадят пак мечовете...
            тука ми мяза ситуацията около бфб преди 4 години тогава и просяците ходиха да купуват нешто си от там и какво стана знаем всички.....а японците ще извадят мечовете когато се сберат много маймунки за луканки....хем знаят какво става там и пак натискат надолу.....ужким тези парични маси се управляват от квалифицирани мениджъри и пак натискат да скъсяват там дето не трябва
            молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
              много се уляха с тез къси срещу еврото ни да си къс ни да си дълъг аз за момента съм ден за ден или ако хвана няколко входа за малко пипове
              изтрещяла работа направо! аз винаги много се страхувам, когато всичките дребосъци са увлечени в едната част на лодката! ама и срещу масата не става да се играе... Най-разумното е да се чака - до изясняване на картината... ама пустото сърце юнашко - не дава!

чудя се също и кога японците ще извадят пак мечовете...

Коментар

бах тоя еврак.... На всеки час обновява нови дъна срещу всичко.. (без долара де... засега)...

Вярно че несигурност... ама чак пък! Ама си мисля, че утре ще е обрата! Щото утре е падежа на първия доларов аукцион от есента...
                много се уляха с тез къси срещу еврото ни да си къс ни да си дълъг аз за момента съм ден за ден или ако хвана няколко входа за малко пипове
                молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                  Агресивно казваш на нещо дето може да даде вход
                  и да няма реализиран изход незнайно колко години
                  Ебльо чадо, що ни тормозиш с таз система?????
                  Сега, ако ти вземат 50% от капитала
                  има ли гаранцияя, че до шест месеца
                  няма да ти вземат още 50 %
                  Що за система е това да влезнеш някъде
                  и да сложиш стопове под някво си дъно и то
                  скъпо на около 50% без суапа
                  То това можеш да го направиш всякога,
                  но можеш да го резнеш за няколко часа
                  с риск 50 %
                  гаранция Франция >>на Форексу гаранция няма >>>млъквам че наистина взех да ви занимавам с мойта ЕБЛЬОВКА прекалено >>марсаж Реде за забележката >> Пазаро ке покаже ша има ли хляб в ЕБЛЬОВКАТА
                  Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• бах тоя еврак.... На всеки час обновява нови дъна срещу всичко.. (без долара де... засега)...

Вярно че несигурност... ама чак пък! Ама си мисля, че утре ще е обрата! Щото утре е падежа на първия доларов аукцион от есента...

Коментар

• Първоначално изпратено от BAD Разгледай мнение
                      Може и да съм в грешка,но ми се струва,че за последната ,,Ебльовка'' входа беше с утроени лотове спрямо предходните.Ако съм прав (мога да проверя,ама не ми се търси назад по темата) мисля,че това е грешката : прекалено агресивното вдигане на входната сума.
                      Агресивно казваш на нещо дето може да даде вход
                      и да няма реализиран изход незнайно колко години
                      Ебльо чадо, що ни тормозиш с таз система?????
                      Сега, ако ти вземат 50% от капитала
                      има ли гаранцияя, че до шест месеца
                      няма да ти вземат още 50 %
                      Що за система е това да влезнеш някъде
                      и да сложиш стопове под някво си дъно и то
                      скъпо на около 50% без суапа
                      То това можеш да го направиш всякога,
                      но можеш да го резнеш за няколко часа
                      с риск 50 %
                      Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от BAD Разгледай мнение
                        Може и да съм в грешка,но ми се струва,че за последната ,,Ебльовка'' входа беше с утроени лотове спрямо предходните.Ако съм прав (мога да проверя,ама не ми се търси назад по темата) мисля,че това е грешката : прекалено агресивното вдигане на входната сума.
                        Грешиш >>> защото вместо както процедирах три позиции по 0,1 лот на сигнал >>>минах направо на една позиция от 0,3 лота на сигнал >>което е равностойно >>> нали веке казах че съм действал без никакви чувства и емоции >>>>проблема не е в правилното изпълнение на системата >>> а другаде ......
                        ПП. Адмирации за наблюдателността ти
                        Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Може и да съм в грешка,но ми се струва,че за последната ,,Ебльовка'' входа беше с утроени лотове спрямо предходните.Ако съм прав (мога да проверя,ама не ми се търси назад по темата) мисля,че това е грешката : прекалено агресивното вдигане на входната сума.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                            Е,тва ти е сметката . Абе не е зле щом не фалираш . Но минус 12 % ти е една нормална годишна доходност - демек 1 година си назад или по друг начин ,за да не си 2012 на загуба ще трябва да реализираш 2*12= 24 % оттук насетне . Което е абсурд ...Ако искаш да няма изцепки понататък, ще трябва да намалиш риска с цел лесно да компенсираш потенциалните загуби .

Дотук имаш едно нещо сигурно , а именно че няма гаранция, че Системата ти не работи.

Вероятно е, пазарът в момента да е състояние което Тя не понася - има много известни случаи в практиката по света и у нас . Абсурдно е при една годишна загуба да се зачерква всичко с презумпцията че не работи - няма нормален бизнес дето да е нон-стоп на печалба .
                            Абсолютно мислиш точно като мен >>> имаш шесто чувство да гадаеш какво става в чуждите глави

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                              Давай евро-о-о-о .. Обаче, утре и в петък дори да сме на дълги, от понеделни съмнения, че толкова ще е бичия тренд .. Годината със 75 % ще е меча за еврото.
                              http://www.youtube.com/watch?v=knyH0...F11DFACC94A0B:)
                              Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
                                .. спрямо началния капитал 12% минус
                                Е,тва ти е сметката . Абе не е зле щом не фалираш . Но минус 12 % ти е една нормална годишна доходност - демек 1 година си назад или по друг начин ,за да не си 2012 на загуба ще трябва да реализираш 2*12= 24 % оттук насетне . Което е абсурд ...Ако искаш да няма изцепки понататък, ще трябва да намалиш риска с цел лесно да компенсираш потенциалните загуби .

Дотук имаш едно нещо сигурно , а именно че няма гаранция, че Системата ти не работи.

Вероятно е, пазарът в момента да е състояние което Тя не понася - има много известни случаи в практиката по света и у нас . Абсурдно е при една годишна загуба да се зачерква всичко с презумпцията че не работи - няма нормален бизнес дето да е нон-стоп на печалба .
                                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Working...
                                X