IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Iblis;1059194265]REDA вече си е купил ойро и си върти броеницата
    Iblis чадо
    да те питам, що е това на аватара ти??????
    На мен ми прилича на ИБРИК
    }
    Last edited by REDA; 05.01.2012, 09:02.
    Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Добрю ютрю ))
      Направил съм КаВето, но още
      не съм готов за денЯ
      Гледам графиките и ми се ще
      да приключваме тая драма с
      Ебан Ебанов вече !!!

Успешен ден за ХОРАТА !!!

Песновка
      http://www.youtube.com/watch?v=YybTWt5Lb2g
      Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от POSTMAN Разгледай мнение
        Добро утро.

Какви са ти показателите на дясната графика? Имам предвид кривите?

Виж при мен как излизат. Мога да ти да инфо за моите ако проявяваш интерес.
        виж картинката не съм я правил аз само съм я постнал тук от форекс фабриката
        молим?айде нема нужда

Коментар

• Добро утро.

Какви са ти показателите на дясната графика? Имам предвид кривите?

Виж при мен как излизат. Мога да ти да инфо за моите ако проявяваш интерес.

Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
          може би навлизаме в последната седмица на спад ако се съди по дясната графика
          http://www.forexfactory.com/attachme...2&d=1325725843
          Attached Files
          http://www.vbox7.com/play:c807b7b6

Коментар

• Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
            туказ съм се строил и чакам Реда да изкомандва групата
            REDA вече си е купил ойро и си върти броеницата

Коментар

• туказ съм се строил и чакам Реда да изкомандва групата
              Last edited by strannik; 05.01.2012, 07:17.
              Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• някои знае ли как се търгуват контрактите против еврото?някъде пишеше 4е са били около 120к и не ми е ясно то4но как се търгува с тях.те излизат ли на пазара като поръ4ки как то4но се вкарват тези контракти?на върхове или?сега виждаме 4е на всеки връх следва спад и върхът се задържа много кратко това озна4ава ли 4е това се дължи и на контрактите..опитвам се да разбера механизма на борсовата търговия имам и много други въпроси но не знам кой да питам и къде да проверя за инфо...например защо някой свещи се държат по разли4ен на4ин спрямо други визирам шиповете много бързо се изстрелват на някъде след което бързо се възвръщат към нормално състояние какво се слу4ва зад тази свещ?защо реагира така..ако някой има линкове с подобна информациш нека ги постне тук.благодаря
                  молим?айде нема нужда

Коментар

• може би навлизаме в последната седмица на спад ако се съди по дясната графика
                    http://www.forexfactory.com/attachme...2&d=1325725843
                    Attached Files
                    Last edited by stone kold; 05.01.2012, 04:42.
                    молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                      тая йена направо стана малоумна игра! всички (ама абсолютно всички) индикатори, които излизат на фундаментално ниво сочат за спад - ама пущината вече 4 години все по-силна и по-силна става!
                      аз си мислех, че при спад на е/Y под 100 ще провокира някаква активност, но ... продължават да чакат....

бахти - и други мисли ми се въртят в главата! ама ако наитина има някава фундаментална макро промяна в Япония - и всъчщност настоящето да е част от голяяям тренд на поскъпване на валутата им! Нищо чудно и аз да изпускам нещо... Когато човек е фрустриран - обикновено става така (имам позиция е/Y)...

Вече 4-та година стана, в която всички "анализатори" (или манипулатори) очакват спад на йената - но все не идва.... А Никей потъва ли потъва ...
                      Според мен интервенциите на БОЖ в посока поевтиняване са игра с цел да заблуди.Много добре знаят , че бизнеса им ще се насочи към трупане на ресурси и въпреки, че това допринася за влошаването на експорта не го убива.Държавните им договори за изграждане на инфраструктурни обекти им е като застрахователна компания за корпорация.Много добре си направиха сметката със поскъпването на парите и според мен решиха да извлекът полза от това.Но вероятно въпроса е докога йената ще поскъпва.Според мен дълго докато не се стабилизира световната икономика т.е. Япония не си възстанови експорта.Има и още нещо поради факта , че банковата им система се контролира от вън те противодействат с обвързаност с Китай да задържи евройени ако някой ги притисне да не забравяме и Южна Корея също са зад тях.Та според мен йената ще поскъпва докато майте не си пренастроят календара ...
                      Не си го изкарвай на анализаторите..И ние сме хора и ние грешим..

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                        ...
                        То това можеш да го направиш всякога,
                        но можеш да го резнеш за няколко часа
                        с риск 50 %
                        бай ред...някои моем и за няколко минутен...

П.П. обаче рекламации само на място
                        The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...

Коментар

• еврото много смешно подскача и прави едни пируети като нестинарка и това по никое времекакво ли ще е утре още в 20 00 часа му свърши пясъка
                          Last edited by strannik; 04.01.2012, 23:00.

Коментар

• имаше един стар филм Потъването на ЯпонияНумизматите явно са го гледали та затова поскъпва иената ,после няма и да искаш сечени атланти отдавна няма на пазара така че те ви бизнес

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
                              ше потъва де ше ходи >>тя кризата сега започва ..... >за разлика от Никей >>който си пада малко по малко веке 23 години >>>от 1989 година
                              ПП. да ви кажа под секрет какво си мисля >>световната криза ще свърши когато Никей направи връх над този преди 23 години >>>тоест няма да е скоро
                              яяя дянков е на друго мнение цитат Излязохме от най-тежкия период на кризата. Икономиката ни започна отново да расте има непредвид техния кръг от богопомазаните сигурно
                              молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                                Вече 4-та година стана, в която всички "анализатори" (или манипулатори) очакват спад на йената - но все не идва.... А Никей потъва ли потъва ...
                                ше потъва де ше ходи >>тя кризата сега започва ..... >за разлика от Никей >>който си пада малко по малко веке 23 години >>>от 1989 година
                                ПП. да ви кажа под секрет какво си мисля >>световната криза ще свърши когато Никей направи връх над този преди 23 години >>>тоест няма да е скоро
                                Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

Working...
                                X