IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от itso78 Разгледай мнение
    Айде, ДОЛАРЕЕЕ!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=rOyj4ciJk34

п.п. Аз съм за 1.3296 !!!
    Стоп
    Стига толкоз за днеска
    КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА
    да баца и да си чака сетъпа !!!
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• "ITALIAN PM MONTI: It is key to avoid divisions in Euro-zone; says he had "intense, deep" talks with Barroso."

Гърците са измислили секса, а Римляните са включили жените в него
      Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнение
        Споко ще се научиш да не го правиш
        и аз играех с целия макар и последния път по по грешка
        и за тва сега се боря да си върна 50% от сметката
        хубаво е че имаш риск апетит но го сведи
        до 25 % и то на далеч по сигурни позиции
        в 16, 30 часа ще видим на 30 минутна трябеа да премести над 1.3504 изходите са по важни от входовете МАИ
        Last edited by strannik; 22.11.2011, 16:23.
        Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
          При новината за БВП на сащианците
          затворих дългите и влезнах късо !!
          Айде натискайте за
          ЛЕГЕНДАРНОТО
          1.3333333333333333333
          Или поне за едни 1.3411-22 поне
          Айде, ДОЛАРЕЕЕ!!!
          http://www.youtube.com/watch?v=rOyj4ciJk34

п.п. Аз съм за 1.3296 !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
            след това отиваш горе вляво :
            file- Open Ofline /второто от горе надолу / като ти се появи прозореца избираш графиката къдетио си сложил ренкото. и тва е
            Това правя ,обаче не ще
            Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
              с целият съм
              Споко ще се научиш да не го правиш
              и аз играех с целия макар и последния път по по грешка
              и за тва сега се боря да си върна 50% от сметката
              хубаво е че имаш риск апетит но го сведи
              до 25 % и то на далеч по сигурни позиции
              Деградацията - висша форма на градация

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
                Черкелов, посуедно ...ренкото се появи горе вдясно на графиката,обаче после отварям офлайна и нищо.Молбата ми е да ми обясниш като на идиот,а не да обясняваш като идиот!
                след това отиваш горе вляво :
                file- Open Ofline /второто от горе надолу / като ти се появи прозореца избираш графиката къдетио си сложил ренкото. и тва е
                Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

Ако не си се престарал с обема стискаи зъбки
                  ЕЦБ ще ти одари едно рамо в даден момент

15:12Вайдман: Възможно е ЕЦБ да превиши правата си
                  Президентът на Bundesbank - Йенс Вайдман заяви днес,че е възможно централната банка да се превърне в последното спасение за Еврозоната, подчертавайки че нарастващото различие във валутния блок за това каква роля трябва да изиграе ЕЦБ в борбата с дълговата криза се повишава.
                  "Възможно е ЕЦБ да превиши правата си и да поиска независимост по въпроса за това дали да е последно спасение за изключително задлъжнелите страни-членки.
                  Вайдман, който е и член на управителния съвет на ЕЦБ каза, че в момента не очаква рецесия в Германия, а по-скоро понижение в ръста през зимните месеци. Той предупреди, че всички направени прогнози остават с висока степен на несигурност, заради дълговата криза. Бе добавено, че ролята на Германия в Еврозоната трябва да бъде осигуряване на фискална стабилност и да предлага яснота относно бъдещето на монетарния съюз във валутния блок. Източник: Trader.bg
                  с целият съм
                  Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• Черкелов, посуедно ...ренкото се появи горе вдясно на графиката,обаче после отварям офлайна и нищо.Молбата ми е да ми обясниш като на идиот,а не да обясняваш като идиот!

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
                      Това ще бъде EUR Q
                      Не бъркаи ЕЦБ с ФЕД
                      тва че и в двете институции има гнили тикви
                      съвсем не значи че са от един сорт и на един бустан
                      Деградацията - висша форма на градация

Коментар

• Първоначално изпратено от Asambleq Разгледай мнение
                        1.3360/70 по моя преценка,макар че не обичам да давам лимити и точни нива,защото това е на късмет .Според мен там някъде му е реверса.

Това не е препоръка към никого и никой да не се подвежда по моето мнение!
                        Стоп на ПЛЮС на 1.35111
                        Лимит 1.34333
                        По-консервативно го карам,
                        че нищо не мога да докарам,.,,,,,,,,,,
                        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• дълги - 3500

Коментар

Ако не си се престарал с обема стискаи зъбки
                            ЕЦБ ще ти одари едно рамо в даден момент

15:12Вайдман: Възможно е ЕЦБ да превиши правата си
                            Президентът на Bundesbank - Йенс Вайдман заяви днес,че е възможно централната банка да се превърне в последното спасение за Еврозоната, подчертавайки че нарастващото различие във валутния блок за това каква роля трябва да изиграе ЕЦБ в борбата с дълговата криза се повишава.
                            "Възможно е ЕЦБ да превиши правата си и да поиска независимост по въпроса за това дали да е последно спасение за изключително задлъжнелите страни-членки.
                            Вайдман, който е и член на управителния съвет на ЕЦБ каза, че в момента не очаква рецесия в Германия, а по-скоро понижение в ръста през зимните месеци. Той предупреди, че всички направени прогнози остават с висока степен на несигурност, заради дълговата криза. Бе добавено, че ролята на Германия в Еврозоната трябва да бъде осигуряване на фискална стабилност и да предлага яснота относно бъдещето на монетарния съюз във валутния блок. Източник: Trader.bg
                            Това ще бъде EUR Q

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                              При новината за БВП на сащианците
                              затворих дългите и влезнах късо !!
                              Айде натискайте за
                              ЛЕГЕНДАРНОТО
                              1.3333333333333333333
                              Или поне за едни 1.3411-22 поне
                              1.3360/70 по моя преценка,макар че не обичам да давам лимити и точни нива,защото това е на късмет .Според мен там някъде му е реверса.

Това не е препоръка към никого и никой да не се подвежда по моето мнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                                14:53. Акцентът през американската сесия е Протоколът от последното заседание на Федералния резерв (21:00). Ако централната банка загатне за нова програма за "количествени улеснения" ще окаже негативно влияние на курса на долара
                                А това как ще се отрази на ски алийските дисциплини?
                                Чунч,освен тази догадка имаш ли информация ?Аз доколкото разбрах нямало да се разбират за дълга.Нямало да има повече наливане.Нали туистваха,за да се избегне Ама дявол знае?

Коментар

Working...
                                X