на комерц банката може да и гръмне стопа 2995 а в4ера бяха на около 80 пипа + с доста голям обем
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнениеРЕДА ПРЕЗИДЕНТ!!!
да ти направя пофтата само за днес или докат се присетя да си върна истинския лик...е па и да ни ми викаш мъстия
П.П. те тука 2815 може да има панаири
СОЛИДНО
++++++++++++++++++++++++++++
П.П>Кво млъкнахте???
Да не се уплашихте от 1.29 ???????Last edited by REDA; 12.01.2012, 18:10.Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеУго чий?
Коментар
-
Първоначално изпратено от forex_monkey Разгледай мнениеза сега ... за малко ... и на косъм
ама веки не се надявам много на чудоМъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениенали оцеля
ама веки не се надявам много на чудо
Коментар
-
Първоначално изпратено от forex_monkey Разгледай мнениедедо Боже нЕма нищо общо с тая работа нИдеЙ го намесва
...
както няма общо и с хорската лудостМъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениеКО СТАНА, А МАМУН
Коментар
-
Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнениеблагодаря реде за споделеният опит, мъдър си кът учителя Уго ей, чини ми съ че стартира сериозна корекциикаФибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от forex_monkey Разгледай мнение22 pipsa до ФАЛИТ
на спечелилите ЧЕСТИТО
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеМАМУНке тва май е сефтосването ???
Слагай стопове и си пaзи париците !!!!
Много мъка има на този свят БОЖЕ
...
както няма общо и с хорската лудост
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениене позна не е марджин ,ЧЕРВЕН КОЛ Емаксимум 2810 и обръща рязко а на мен ми ги върна до стотинка преди малкомарджин другият пътМъдростта от този свят е безумие.
Коментар
Коментар