Първоначално изпратено от НАИВHИК
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от forex_monkey Разгледай мнение22 pipsa до ФАЛИТ
на спечелилите ЧЕСТИТО
Слагай стопове и си пaзи париците !!!!
Много мъка има на този свят БОЖЕЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеСтранното КУЧИ и на него му пратих,
въпреки, че не ми беше пратил ЛС
щото го мързи повече от мене.
Малко стана като негрите в САЩ дето все
се оплакват от расизъм , пък от белите
повече права имат !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеКуче, не разбираш. Реда понеже е мързелив иска да му пуснеш лично, щот да може с едно цък на рИплай да свърши работата. Освен тва, му плащат за получени лични съобщения. Та за тва, просто му се помоли на лични
въпреки, че не ми беше пратил ЛС
щото го мързи повече от мене.
Малко стана като негрите в САЩ дето все
се оплакват от расизъм , пък от белите
повече права имат !!!Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеМарджин кол?Last edited by strannik; 12.01.2012, 17:31.Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнениеи ко стана само на мене онеправдания не дадохте да се обнародвам и аз...
ред знаех си че не ме аресваш!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениекакво ще стане сега може ли някои да познаеФибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениекакво ще стане сега може ли някои да познае
Коментар
-
Няма нужда толкоз от благодарности !!!!
Можете да споделяте несъвършенствата на ЛС
Знам , че изостава. ЗНАМ !!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ето пак хванах в плегеатство едни тука
дето я свирят таз
Нека чадото playmen да потвърди !!!
http://www.youtube.com/watch?v=CcxS-HU2qH0Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от POSTMAN Разгледай мнениеВСИЧКИ ТРЯБВА ДА БЛАГОДАРИМ НА РЕДА ЗА СПОДЕЛЕНИЯ ОПИТ!
Раааз-дваааа-три:БЛАГОДАРИМ ТИ,ЧИЧКО РЕДА!
http://www.youtube.com/watch?v=l0acd0mbPCs
Мерсаж,старши!Фибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеКо стана ся Сичкото намаление на молби било заради наетите за Дедо Коледа, и всички продажби билЕ за коледни подаръци. Хъмммм, аз май пак шъ вляза у парите
Не помниш ли бря ????Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
Коментар