IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Вие тука внимавайте,а аз ще намина към осем часа да видя дали ще затвори на 4Н над 12800.От това зависи дали към 12966/2В/ или към 12661.
    Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• некои пусна ли леко длъги от текущите нива

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
        ама той не знае 4е ние съштествуваме
        В това е ключът за бараката. Който не знае, че съществуваме рано или късно си отива от поста

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
          Дет се вика не щъ да съм на ШъНъБъ-то, а на шефа и Баси тъпанара, да беше писал тук да удължим всички и да му шаним половината кинти, а той с жена си далавера ще ми прави)) Та седя си и си мисля. Този стоп си е стоп ривърс. Изтърват ли 1.20, никой не може да ги спре за 1.10-1,00. Само седя и си мисля.
          ама той не знае 4е ние съштествуваме
          молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от forex_monkey Разгледай мнение
            загубите са лимирани до размера на акаунта
            Гадно

Коментар

Има ли Марджин кол?
              загубите са лимирани до размера на акаунта

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
                Тъй де, за едно и също говорим - купуваш е/ф.

Ако си на мястото на ШНБ, няма ли да искаш да изкяриш някой лев от цялата работа? Бас ловя, че те са на офъра и ви продават част от еврата, които по рано купиха. Като порнат всички, пак за 1 ден ще го върнат горе. На 1950 може и аз да опъна един грид няколко фигури надолу, но задължително ще има пор за бичетата според мен...

Не си глупав, ще запълниш празнините, но от тел толкова.
                Дет се вика не щъ да съм на ШъНъБъ-то, а на шефа и Баси тъпанара, да беше писал тук да удължим всички и да му шаним половината кинти, а той с жена си далавера ще ми прави)) Та седя си и си мисля. Този стоп си е стоп ривърс. Изтърват ли 1.20, никой не може да ги спре за 1.10-1,00. Само седя и си мисля.

Коментар

Продавам го бре Не знам, може би си прав. Но ако знайш колко по 15 пипоняка съм направил - не е истина 1.1969 Дъ биг стоп
                  Тъй де, за едно и също говорим - купуваш е/ф.

Ако си на мястото на ШНБ, няма ли да искаш да изкяриш някой лев от цялата работа? Бас ловя, че те са на офъра и ви продават част от еврата, които по рано купиха. Като порнат всички, пак за 1 ден ще го върнат горе. На 1950 може и аз да опъна един грид няколко фигури надолу, но задължително ще има пор за бичетата според мен...

Не си глупав, ще запълниш празнините, но от тел толкова.

Коментар

• Първоначално изпратено от forex_monkey Разгледай мнение
                    за сега ... за малко ... и на косъм
                    ама веки не се надявам много на чудо
                    Има ли Марджин кол?

Коментар

• Първоначално изпратено от rado 42 Разгледай мнение
                      Някой тези дни чакаше еврото да върне до Ебльов стоп. Не помня кой беше , но .....адмираций !!!
                      ама то ше иде и над стопът му
                      молим?айде нема нужда

Коментар

• Някой тези дни чакаше еврото да върне до Ебльов стоп. Не помня кой беше , но .....адмираций !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
                          Маймун, все си мисля да ти пиша за франка, ама тоз път щи го рекна. Що прайш глупости? Там няма да отлепи, преди да обере стоповете. Куцо и сакато научи какъв е номера, даже и "експерти" се пишат, а ти си го закупувал...
                          Продавам го бре Не знам, може би си прав. Но ако знайш колко по 15 пипоняка съм направил - не е истина 1.1969 Дъ биг стоп

Коментар

• Маймун, все си мисля да ти пиша за франка, ама тоз път щи го рекна. Що прайш глупости? Там няма да отлепи, преди да обере стоповете. Куцо и сакато научи какъв е номера, даже и "експерти" се пишат, а ти си го закупувал...

Странник, рисува дъно на седмична най- вероятно. Дано греша, че имам бая къси, но определено на това прилича... Пък ако излезе твоето, ща черпя една наденица от редовата.

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                              П.П>Кво млъкнахте???
                              Да не се уплашихте от 1.29 ???????
                              Шшшшшт, Аз бая на Дакситу, че тръгна у вярната посока.

Коментар

• Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнение
                                РЕДА ПРЕЗИДЕНТ!!!

да ти направя пофтата само за днес или докат се присетя да си върна истинския лик...е па и да ни ми викаш мъстия

П.П. те тука 2815 може да има панаири
                                Реда форекс олигарх макар 4е това звание си бях го запазил от мен за мен
                                молим?айде нема нужда

Коментар

Working...
                                X