Вие тука внимавайте,а аз ще намина към осем часа да видя дали ще затвори на 4Н над 12800.От това зависи дали към 12966/2В/ или към 12661.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнениеама той не знае 4е ние съштествуваме
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеДет се вика не щъ да съм на ШъНъБъ-то, а на шефа и Баси тъпанара, да беше писал тук да удължим всички и да му шаним половината кинти, а той с жена си далавера ще ми прави)) Та седя си и си мисля. Този стоп си е стоп ривърс. Изтърват ли 1.20, никой не може да ги спре за 1.10-1,00. Само седя и си мисля.молим?айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от forex_monkey Разгледай мнениезагубите са лимирани до размера на акаунта
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеИма ли Марджин кол?
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеТъй де, за едно и също говорим - купуваш е/ф.
Ако си на мястото на ШНБ, няма ли да искаш да изкяриш някой лев от цялата работа? Бас ловя, че те са на офъра и ви продават част от еврата, които по рано купиха. Като порнат всички, пак за 1 ден ще го върнат горе. На 1950 може и аз да опъна един грид няколко фигури надолу, но задължително ще има пор за бичетата според мен...
Не си глупав, ще запълниш празнините, но от тел толкова.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеПродавам го бре Не знам, може би си прав. Но ако знайш колко по 15 пипоняка съм направил - не е истина 1.1969 Дъ биг стоп
Ако си на мястото на ШНБ, няма ли да искаш да изкяриш някой лев от цялата работа? Бас ловя, че те са на офъра и ви продават част от еврата, които по рано купиха. Като порнат всички, пак за 1 ден ще го върнат горе. На 1950 може и аз да опъна един грид няколко фигури надолу, но задължително ще има пор за бичетата според мен...
Не си глупав, ще запълниш празнините, но от тел толкова.
Коментар
-
Първоначално изпратено от forex_monkey Разгледай мнениеза сега ... за малко ... и на косъм
ама веки не се надявам много на чудо
Коментар
-
Първоначално изпратено от rado 42 Разгледай мнениеНякой тези дни чакаше еврото да върне до Ебльов стоп. Не помня кой беше , но .....адмираций !!!молим?айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеМаймун, все си мисля да ти пиша за франка, ама тоз път щи го рекна. Що прайш глупости? Там няма да отлепи, преди да обере стоповете. Куцо и сакато научи какъв е номера, даже и "експерти" се пишат, а ти си го закупувал...
Коментар
-
Маймун, все си мисля да ти пиша за франка, ама тоз път щи го рекна. Що прайш глупости? Там няма да отлепи, преди да обере стоповете. Куцо и сакато научи какъв е номера, даже и "експерти" се пишат, а ти си го закупувал...
Странник, рисува дъно на седмична най- вероятно. Дано греша, че имам бая къси, но определено на това прилича... Пък ако излезе твоето, ща черпя една наденица от редовата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеП.П>Кво млъкнахте???
Да не се уплашихте от 1.29 ???????
Коментар
-
Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнениеРЕДА ПРЕЗИДЕНТ!!!
да ти направя пофтата само за днес или докат се присетя да си върна истинския лик...е па и да ни ми викаш мъстия
П.П. те тука 2815 може да има панаиримолим?айде нема нужда
Коментар
Коментар