Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнениепърво: драстии
второ: луд умора нема
трето: успехи !!!
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНе разбирам- ако мога да перифразирам моя авер Овчата мисъл -> спецa по ЕCN-мрежите
....
ПС : Поздрав за всичкото заблудено спекулантс една песен която ми припомниха в дърташката тема
:
http://www.youtube.com/watch?v=SOPfW6l6zRMДоказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеХарча много и си требят !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениеРеде ти по карта 1.300.000 ли държиш.
Много си прост.
Коментар
-
Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнениетреба да го донабият на торанагите ... рано е още ....
сега в братско токио стават да издоят кравите да си направят сутрешния жогинг и после отиват да копуват еврата.... нямаме още връхче ... надявам се ...
... че съм малко дългичък от 3430 ....
второ: луд умора нема
трето: успехи !!!The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...
Коментар
-
Първоначално изпратено от vanci Разгледай мнениеЗдравейте,някой би ли ми казал колко ще струва 1 USD в лв,при условие,че еврото се разпадне?Как би се определил курса на USD спрямо лв.Благодаря Ви!левове имаше и преди да се роди еврото и курс към USD имаше даже... мое ли си представиш...
... обаче имайки в предвид, че в дългосрочна перспектива всички ще сме мъртви... какво значение има...
Institution: FBI Correctional Facility
Jurisdiction: Unknown
Коментар
-
Първоначално изпратено от vanci Разгледай мнениеЗдравейте,някой би ли ми казал колко ще струва 1 USD в лв,при условие,че еврото се разпадне?Как би се определил курса на USD спрямо лв.Благодаря Ви!Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеспоко, че вълнението на твоята възраст може да е фаталноза твое инфо и успокоение щи кажа , че в момента доста по на дребно търгувам поради ред причини. ма пак на къмто големите лотове съм се запътил
около мен Руки,имам два лоши примера за 6-7цифрени акаунти- големи шест цифрени, които ядоха дебелия. От тях се уча за евентуални последствияЕдиния затри и спестявания и бизнес в чужбина, а беше печеливш. Други привлече средства на едни момчета и нищо, че имаха договор, че риск съществувал, впоследствие го поизтърсиха и остана гол като врабче, то и други успял последния месец да преведе едни 20К евро по сметката на жена си и една кола му остана и спомени от скъпи почивки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениема пак на къмто големите лотове съм се запътил
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнениеНе забравяйте че днес е последния ден на месеца и екшъна е възможно след малко да продължи до 00 часа бг.време >>>> някъде до около 1,3690>>>> защото ако отиде таз вечер до 1,3700 ЕБЛЬОВКАТА преди това ще даде сигнал за къси >>>> а пък къси и дълги не може да се държат едновременно отворени
Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениеС-Т-И-Г-А БЕ 50 лота
бах ти 100 лотаа
квисте вие бре
аз като мина 4 цифрен дневен профит ми е доволно ... мале кви сте вие бре.спрете да ме потискате бе
оня го преглътнах с 46.000.000 лв сметка, другия профити от 5 цифри вади всеки ден... следващия със лотове дето и през ум не са ми минавали, че съществуват
..... мале мале мале .... разказвайте ми още... слушам
Реде ти по карта 1.300.000 ли държиш. Много си прост
-------
Радвам ви се момчета, не ме разбирайте погрешно.за твое инфо и успокоение щи кажа , че в момента доста по на дребно търгувам поради ред причини. ма пак на къмто големите лотове съм се запътил
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеТва са на реда джобните бреОстаналите са му у Швейцарско
Коментар
Коментар