IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
    Реда с 16000 поста кога ги харчиш тези пари
    Стана ли от компа и почват да вървят много яко
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнение
      първо: драстии

второ: луд умора нема

трето: успехи !!!
      КРАДЛИВАТА М,,,,,,,

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
        Не разбирам
        Ами щото си в стадото и нямаш потенциал - ако мога да перифразирам моя авер Овчата мисъл -> спецa по ЕCN-мрежите ....

ПС : Поздрав за всичкото заблудено спекулант с една песен която ми припомниха в дърташката тема :

http://www.youtube.com/watch?v=SOPfW6l6zRM
        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
          Харча много и си требят !!!
          Реда с 16000 поста кога ги харчиш тези пари

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
            Реде ти по карта 1.300.000 ли държиш.
            Много си прост .
            Харча много и си требят !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение
              треба да го донабият на торанагите ... рано е още ....

сега в братско токио стават да издоят кравите да си направят сутрешния жогинг и после отиват да копуват еврата .... нямаме още връхче ... надявам се ... ... че съм малко дългичък от 3430 ....
              първо: драстии

второ: луд умора нема

трето: успехи !!!
              The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...

Коментар

• Първоначално изпратено от vanci Разгледай мнение
                Здравейте,някой би ли ми казал колко ще струва 1 USD в лв,при условие,че еврото се разпадне?Как би се определил курса на USD спрямо лв.Благодаря Ви!
                Ми колкото - толкова левове имаше и преди да се роди еврото и курс към USD имаше даже... мое ли си представиш...... обаче имайки в предвид, че в дългосрочна перспектива всички ще сме мъртви... какво значение има...
                Institution: FBI Correctional Facility
                Jurisdiction: Unknown

Коментар

• Първоначално изпратено от vanci Разгледай мнение
                  Здравейте,някой би ли ми казал колко ще струва 1 USD в лв,при условие,че еврото се разпадне?Как би се определил курса на USD спрямо лв.Благодаря Ви!
                  Както се определяше преди да въведат еврото >>> въпроса ти е глупав
                  Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• реде затвори ли от 3478 ?

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                      споко, че вълнението на твоята възраст може да е фатално за твое инфо и успокоение щи кажа , че в момента доста по на дребно търгувам поради ред причини. ма пак на къмто големите лотове съм се запътил
                      ама как да се успокоя .... тази вечер няма да мигна бре.

около мен Руки,имам два лоши примера за 6-7цифрени акаунти- големи шест цифрени, които ядоха дебелия. От тях се уча за евентуални последствия Единия затри и спестявания и бизнес в чужбина, а беше печеливш. Други привлече средства на едни момчета и нищо, че имаха договор, че риск съществувал, впоследствие го поизтърсиха и остана гол като врабче, то и други успял последния месец да преведе едни 20К евро по сметката на жена си и една кола му остана и спомени от скъпи почивки.

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                        ма пак на къмто големите лотове съм се запътил
                        Дай боже всекиму

Коментар

• EUR/BGN

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
                            Не забравяйте че днес е последния ден на месеца и екшъна е възможно след малко да продължи до 00 часа бг.време >>>> някъде до около 1,3690
                            Това което писах >>> хич >> ама хич не ми се иска да стане >>> щот на трите дълги дет ги държа цял месец >>> средната им цена е 1,3700 и ще требе да ги затварям без печалба >>>> защото ако отиде таз вечер до 1,3700 ЕБЛЬОВКАТА преди това ще даде сигнал за къси >>>> а пък къси и дълги не може да се държат едновременно отворени
                            Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                              С-Т-И-Г-А БЕ 50 лота
                              бах ти 100 лотаа
                              квисте вие бре
                              аз като мина 4 цифрен дневен профит ми е доволно ... мале кви сте вие бре. спрете да ме потискате бе оня го преглътнах с 46.000.000 лв сметка, другия профити от 5 цифри вади всеки ден... следващия със лотове дето и през ум не са ми минавали, че съществуват

..... мале мале мале .... разказвайте ми още... слушам

Реде ти по карта 1.300.000 ли държиш. Много си прост

-------
                              Радвам ви се момчета, не ме разбирайте погрешно.
                              споко, че вълнението на твоята възраст може да е фатално за твое инфо и успокоение щи кажа , че в момента доста по на дребно търгувам поради ред причини. ма пак на къмто големите лотове съм се запътил
                              Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                                Тва са на реда джобните бре Останалите са му у Швейцарско
                                +1024

Коментар

Working...
                                X