If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Отлично,Странник!
Вчера ви зададох един въпрос,ама то в тая менажерия понякога е трудно да се общува-един точи калъчката и гледа страшно,друг се озърта страхливо,щот иде Коледа,трети бели банан,четвърти плете паужини у кишето,ужас-ууужас.Пак питам най-учтиво-във вашата историческа памет има ли спомен за сваляне на суверенни рейтинги през декември и мислите ли,че някоя подла англосаксонска агенция не замисля да развали Коледата на французите?
разрешететвърде малко памет имам от шест месеца съм мобилизиранно от приказките е известно че дедо коледа не се допитва до агенции преди да потегли и не забраваите поручик подаръци получават само добрите
Отлично,Странник!
Вчера ви зададох един въпрос,ама то в тая менажерия понякога е трудно да се общува-един точи калъчката и гледа страшно,друг се озърта страхливо,щот иде Коледа,трети бели банан,четвърти плете паужини у кишето,ужас-ууужас.Пак питам най-учтиво-във вашата историческа памет има ли спомен за сваляне на суверенни рейтинги през декември и мислите ли,че някоя подла англосаксонска агенция не замисля да развали Коледата на французите?
Уж човек а нищо не разбира Дадох му тази оферта да го откажа бре Понеже аз му казах че няма да му сменям компа само за тва, че не му върви 1 от 100 игри и че нямам кинти за нов комп, той се изцепи че щял да си го купи сам, ама има само 2 бележки от 500 евро и се отказа
МАМУН си и не се сети, че използвах
скучая да ти се навикам за да се вземеш у лапи)
Инък онова за трейдърската машина с многото монитури
си е супер!!!! Кеф ти евро>долар, кеф ти паяци или ябълки,,,
Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар