IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
    Е,на-сега пък жиуотните се изпокриха,а хората млъкнаха кат мушнати гайди.

п.с.Отлично,Странник,ще те направя ефрейтор аз тебе за Коледа.
    Капрал по-добре
    Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение
      интереснооо .... Меркел днес може да направи едно локално дънце ... но ... да видим ... доста е натиснато ойрото милото
      хайванин не ти ли тежат на съвестта онея дет заколи вчера с ъпа ти...днес пак

успехи
      The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...

Коментар

• интереснооо .... Меркел днес може да направи едно локално дънце ... но ... да видим ... доста е натиснато ойрото милото

Коментар

• Мога само да ви споделя, че по принцип може да си конфигурираш всяка една буква на кой клавиш да ти бъде..

Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение
          Предавам се
          http://www.vbox7.com/play:c807b7b6

Коментар

• Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнение
            благодарско, смятам да видя как ще затвори 1часовия бар и ако ми се стори добре скачам
            успехи пожелавам
            И аз още чакам за вход
            Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
              Първата цел 100 пипа после може и още !
              благодарско, смятам да видя как ще затвори 1часовия бар и ако ми се стори добре скачам
              успехи пожелавам

Коментар

• Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнение
                некой търгува ли usd/cad , привиждат ми се едни 300/400 пипа надоле, ако има мнения ще се радвам да споделите с моя милост
                Първата цел 100 пипа после може и още !
                Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
                  3003
                  Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• некой търгува ли usd/cad , привиждат ми се едни 300/400 пипа надоле, ако има мнения ще се радвам да споделите с моя милост

Коментар

• На 1.3000 що стана ? Май май не пипай ,че боли
                      Анализи EUR/USD

Коментар

Е,на-сега пък жиуотните се изпокриха,а хората млъкнаха кат мушнати гайди.

чест и слава ПОРУЧИКи НЕКОИ ЛЕФ

Коментар

• Е,на-сега пък жиуотните се изпокриха,а хората млъкнаха кат мушнати гайди.

Фибо-мибо-грънци....

Коментар

Отлично,Странник!
                            Вчера ви зададох един въпрос,ама то в тая менажерия понякога е трудно да се общува-един точи калъчката и гледа страшно,друг се озърта страхливо,щот иде Коледа,трети бели банан,четвърти плете паужини у кишето,ужас-ууужас.Пак питам най-учтиво-във вашата историческа памет има ли спомен за сваляне на суверенни рейтинги през декември и мислите ли,че някоя подла англосаксонска агенция не замисля да развали Коледата на французите?
                            разрешететвърде малко памет имам от шест месеца съм мобилизиранно от приказките е известно че дедо коледа не се допитва до агенции преди да потегли и не забраваите поручик подаръци получават само добрите

Коментар

• Отлично,Странник!
                              Вчера ви зададох един въпрос,ама то в тая менажерия понякога е трудно да се общува-един точи калъчката и гледа страшно,друг се озърта страхливо,щот иде Коледа,трети бели банан,четвърти плете паужини у кишето,ужас-ууужас.Пак питам най-учтиво-във вашата историческа памет има ли спомен за сваляне на суверенни рейтинги през декември и мислите ли,че някоя подла англосаксонска агенция не замисля да развали Коледата на французите?
                              Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                                Уж човек а нищо не разбира Дадох му тази оферта да го откажа бре Понеже аз му казах че няма да му сменям компа само за тва, че не му върви 1 от 100 игри и че нямам кинти за нов комп, той се изцепи че щял да си го купи сам, ама има само 2 бележки от 500 евро и се отказа
                                МАМУН си и не се сети, че използвах
                                скучая да ти се навикам за да се вземеш у лапи)
                                Инък онова за трейдърската машина с многото монитури
                                си е супер!!!! Кеф ти евро>долар, кеф ти паяци или ябълки,,,
                                Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

Working...
                                X