IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнение
    некой търгува ли usd/cad , привиждат ми се едни 300/400 пипа надоле, ако има мнения ще се радвам да споделите с моя милост
    тц
    нещо не ти излизат вълните пак.нагоре гледа що се блъскаш надолу
    а 300/400 пипа пък хич

добър ден на всички.
    Комърджито и Пенчев ,спрете с тез лакърдии ,че се просълзих от смях.опасни сте вий
    Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от kostas19 Разгледай мнение
      Ари екшана надоле се подновява
      Дали?

Коментар

• Ари екшана надоле се подновява

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
          Комарджи,ти същ един Тарантино си
          Може ли да предложа една реплика,ако я приемеш де.Малко преди екзекуцията Реда изръмжава на прасето:
          ,,Нищо лично,просто требе да се плюска!"
          Няма се излагаме пред чужденците , я?!?!?

Разбира се, че може да вмъкнем репликата - добра идея е. С нея ще вкараме малко битовизъм в сюжета, който ще тушира момента на жестокост - печелим и по-нежната аудитория. ......

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
            Реда,
            този път се постарай и го филмирай като ората - не като предния път да го гледам проснато с черволяците навън - ЮТуба с право те отрязаха. Тази година да мине номера при ЮТуаба го направи все едно е режисирано от Коросава.

Фани момента кат замахваш - да се вижда замаха и след това отчетлив удар ... и ако може да се види как глъвътъ му се търкаля на забавен каданс. При удара може да издадеш някой мощен стон - гледал си филми с каратисти. Писъците на гадинката, в последствие ще ги приглушим (леко, но не напълно) с някой дарк метъл парче - тежко и драматично .... но това е моя грижа.

Може като интро да вкараш и някакъв ритуал по подготовката ти - момента ти на усамотение преди екзекуцията или ритуално удряне на екс на чаша (водна разбира се) с ракия или бакър с вино ... абе какво се сетиш ... Разбираш ли???
            Комарджи,ти същ един Тарантино си
            Може ли да предложа една реплика,ако я приемеш де.Малко преди екзекуцията Реда изръмжава на прасето:
            ,,Нищо лично,просто требе да се плюска!"
            Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Еблев жив ли е още с дългите?
              Среброто се срина до 30.0$-чудно!
              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                ритуално удряне на екс на чаша (водна разбира се) с ракия или бакър с вино ... абе какво се сетиш ... Разбираш ли???
                Ракията по традиция трябва да е греяна.

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                  Мен ми писна !!!!!
                  Отивам да претрепя МИРКО II Зафир !!!
                  Мецани и телетата ожювяват, а ПРАСИТО го КОЛЯТ !!!!
                  Реда,
                  този път се постарай и го филмирай като ората - не като предния път да го гледам проснато с черволяците навън - ЮТуба с право те отрязаха. Тази година да мине номера при ЮТуаба го направи все едно е режисирано от Коросава.

Фани момента кат замахваш - да се вижда замаха и след това отчетлив удар ... и ако може да се види как глъвътъ му се търкаля на забавен каданс. При удара може да издадеш някой мощен стон - гледал си филми с каратисти. Писъците на гадинката, в последствие ще ги приглушим (леко, но не напълно) с някой дарк метъл парче - тежко и драматично .... но това е моя грижа.

Може като интро да вкараш и някакъв ритуал по подготовката ти - момента ти на усамотение преди екзекуцията или ритуално удряне на екс на чаша (водна разбира се) с ракия или бакър с вино ... абе какво се сетиш ... Разбираш ли???

Коментар

• Бау-бау ! .....И сам Еблев е войн ...Остаяхте го да се мъчи сам ....

Еблев, сдай сЪ да ' н прайми цигански работи ....

http://www.youtube.com/watch?v=p9oLh...eature=related
                    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Мен ми писна !!!!!
                      Как е, на месо ли е или на сланина. Най хубави стават като ги храниш с царевица - кат месо, кат сланина
                      Баба ме научи на много неща.
                      tnm

Коментар

Мен ми писна !!!!!
                        Снимай клип да гледаме мазалото

Коментар

Мен ми писна !!!!!
                          А така де
                          Анализи EUR/USD

Коментар

• Мен ми писна !!!!!
                            Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение
                              Зи .... искам да ти съобщавам , че вчера не съм отворил нито една къса .... нито на индекс нито на е/д нито на светен митал ... и ф края на хамериканската сесия акаунтя ми набъбна с 47 % .... по настоящем затворих дългите от сабале и пак гледам мача ... всеки си има стил на търговия ... да търгуваш по препоръки на някого ( особено мои ) си е чисто самоубийство .... знам че вероятно се шегуваш но .... станал съм много много рано да доизкарам последните няколко зъба на наследника и сега никак не нося на майтап ... нямат изкарванка тез зъби ей две години скоро ще направим и още зъбите ни мъчат .... срамота

Успехи много много Зи !!!
                              естествено че се шегувам
                              бързо отшумяване на кахърите желая!!! жив и здрав
                              The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...

Коментар

• Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнение
                                хайванин не ти ли тежат на съвестта онея дет заколи вчера с ъпа ти...днес пак

успехи
                                Зи .... искам да ти съобщавам , че вчера не съм отворил нито една къса .... нито на индекс нито на е/д нито на светен митал ... и ф края на хамериканската сесия акаунтя ми набъбна с 47 % .... по настоящем затворих дългите от сабале и пак гледам мача ... всеки си има стил на търговия ... да търгуваш по препоръки на някого ( особено мои ) си е чисто самоубийство .... знам че вероятно се шегуваш но .... станал съм много много рано да доизкарам последните няколко зъба на наследника и сега никак не нося на майтап ... нямат изкарванка тез зъби ей две години скоро ще направим и още зъбите ни мъчат .... срамота

Успехи много много Зи !!!

Коментар

Working...
                                X