Първоначално изпратено от Liquid Stranger
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Графиките Разгледай мнениеНе е . Спи спокойно
Сега го чакам да се върне до 3380
Коментар
-
Първоначално изпратено от Liquid Stranger Разгледай мнениеЕ, па, там требе да са... Миналата седмица си беха там... Осфен ако не е фалирала банката...Разполагам и предоставям голяма база данни от важни графики (над 34000 броя) с голяма времева рамка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Графиките Разгледай мнениеА ти проверил ли си дали са там ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Liquid Stranger Разгледай мнениеКво да правим сега с левовете у банката? Да си купим ли доларе, или да си ги държим така?Разполагам и предоставям голяма база данни от важни графики (над 34000 броя) с голяма времева рамка
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеИ към кое ке е по-добре да се вържем, ако още има борд
Коментар
-
аз така си се аресвам
нема да ме манипулираш да си менкам снимката като другите!!!...в краен случай може да се замисля при превод в размер на 10% от онаа касова бележка
П.П. разбрах че си бил прикрит модератор - ако и тука преча да се самоизтрияThe problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеИ към кое ке е по-добре да се вържем, ако още има борд
Коментар
-
:Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеТва са на реда джобните бреОстаналите са му у Швейцарско
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеПо-интересен въпрос е колко би струвал 1 лев, ако има евро и дойче марка едновременно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vanci Разгледай мнениеЗдравейте,някой би ли ми казал колко ще струва 1 USD в лв,при условие,че еврото се разпадне?Как би се определил курса на USD спрямо лв.Благодаря Ви!
Коментар
-
Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнениеред - ща замола за малко по коректно отношение
простак
зло или добре изглеждащо голямо КУЧЕ
и ще получаваш само адмирации от мене !!!
Инак сега изглеждаш все едно са ти скачали
отгоре с ей тия същите на КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА
КУБИНКИТЕ--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
И между впрочем Наивник като ми намериш бъкет с МТ4 който да отваря и затваря позиция по предварително зададено време- без писане на експертчета и пр. галфонски изпълнения разлайващи плъгините на Бостън технолоджи-независимо от цената (май че го коментирахме с теб преди време), ще те изкарам от стадото...
ПС: Може и да не е бъкет с МТ4 , а някой друг....пак става , но трябва да се провери !Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
Коментар