If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нямам за цел да те плаша , но губеща позиция при еврото , контрене на тренд при паунда с половината акаунт и един месец стаж - ти търгуваш първосигнално и хаотично !!
Забелязваш ли , че не те е "страх" да държиш големия минус да се трупа , а като видя 20 пипса печалба - веднага затвори позицията при кабела . Това е основна грешка при всички с малък опит . Минусите се влачат до марджин кол , а плюсовете се прибират прибързано.
Затова ти казах , че тази снимка не е за хвалба и показване. Не съм някой , дето трябва да ти дава акъл , но обърни малко внимание и на психологията в търговията. Тогава ще държиш печелившите сделки до 4 - 5 цифрени суми , а губещите ще затваряш своевременно !!
Айде лека и успех , че стана утре...
Братче , позиция с 30 пипса профит да я държиш 1 месец и да е на 600 пипса загуба досега - не е сериозно , нали ??
Така си е.
Но не съм я затворил още, нали? Що е време - напред е.
Междувременно затворих две от дългите на паунд/долар, от тези, които обявих днес тук в темата. Фана ме страх, исках да спя спокойно. С печалба 200 долара.
Вие ме изплашихте - та ги затворих...
А я погледни в момента какво прави паунда...
Но все пак си оставих още 0.5 лота незатворени, за утре.
Тц, Астролога напрай тва: http://liveforex.bg , веднъж кат се ядоса на инвестора
Благодаря , но не го знаех - всъщност четох че се канеше да прави форум,но само толкоз .....Пък постепенно напускам форекс-форумите , затуй няма смисъл нито да го чета още по-малко пък да се регвам ..........както и на онзи "България -форекс" или кво е там ....
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар