If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
vmankov, друже,
да ти кажа пак,
че магарешкия инат
тук не се "толерира",
доста ти е голяма позицията,
отнесена към акаунто,
а и като гледам си без стопове,
...маржин кола е близко
Чубак, мерси!
Нека видим, ще съобщя резултата в скоро време, предполатам - утре.
vmankov, друже,
да ти кажа пак,
че магарешкия инат
тук не се "толерира",
доста ти е голяма позицията,
отнесена към акаунто,
а и като гледам си без стопове,
...маржин кола е близко
тАва Е Ясно
но с тия Фибо ми е малко куца и измислена !
Опитвам се да следя тренда с лини ( плъзгащи и допирателни ) в комбинация с каките !
опитвам се да опростя нещата ... нали съм Мonkey
Форекс-МАМУНке, ако имаш
желание да научиш малко за
това как аз го правя пиши ми на ЛС
и утре, ако имам малко повечко време
ще ти го напиша !!!
Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
А запри се малко ! Купуваш все едно свършват паундите !! При 180 пипса спад "..има резон , мадам Злата..." ама 150 000 паунда са сериозна сума . Освен спада в търговския баланс , тук натежа и инфото , че Шотландия ще прави референдум за автономия от GB през 2013. Третия факт е , че пробихме надолу рейнджа от 25.11. Има едно дъно ( подкрепа) на 1,5270 и оттам нищо до 1,5130 , където е трендлиния от 23.01.2009 и 20.05.2010. Като имаш предвид и факта , че 2/3 от търговията на острова е с Европа , а влечугото е на доста ниски нива и това не е изгодно за износителите , вземи да редуцираш малко позицията.
Освен ако не се бориш за 20 - 30 пипа , офкорсе
И аз се зазяпах Тва лотовете за нищо ги нямате. И не знам как му викат у тази двойка на 1,444444, ама
А запри се малко ! Купуваш все едно свършват паундите !! При 180 пипса спад "..има резон , мадам Злата..." ама 150 000 паунда са сериозна сума . Освен спада в търговския баланс , тук натежа и инфото , че Шотландия ще прави референдум за автономия от GB през 2013. Третия факт е , че пробихме надолу рейнджа от 25.11. Има едно дъно ( подкрепа) на 1,5270 и оттам нищо до 1,5130 , където е трендлиния от 23.01.2009 и 20.05.2010. Като имаш предвид и факта , че 2/3 от търговията на острова е с Европа , а влечугото е на доста ниски нива и това не е изгодно за износителите , вземи да редуцираш малко позицията.
Освен ако не се бориш за 20 - 30 пипа , офкорсе
Радо,
много благодаря за мнението и коментара
Ще го имам предвид, мерси!
Засега, обаче, съм добре с това си нахалство - виж пазаря
А предполагам утре, като стана от сън, да видя още по приятна картинка.
Ако...
Давайте восклицать, друг другом восхищаться.
Высокопарных слов не стоит опасаться.
Давайте говорить друг другу комплименты —
Ведь это всё любви счастливые моменты.
Коментар