If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мамун, туй дакси почва да ме изнервя което не е добре .Почват да ми се привиждат нива от 6400 и мало више ,което също не е добре поне за мен разбира се
Ми като чакаш голямото бонго 5000 Виж ме мен, колко пъти затворих Сега пак го пържа. Смятам че 6000 още днес ще гледаме ама да видим
Мамун, туй дакси почва да ме изнервя което не е добре .Почват да ми се привиждат нива от 6400 и мало више ,което също не е добре поне за мен разбира се
vmankov чадо,
за да не "РИВЕШ" свлед забития кол
слагай стопове и не ги мести !!!!
Може и далече да са, като не знаеш къде точно,
но да има щото инък е страшно.
Просто зануляваш 1-2-3-4 сметки
бърже бърже, свършват кинтите
и се отказваш от ФОРЕКСО !!!!
А реално още не си се научил ,,,пък фалирал
Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Нямам за цел да те плаша , но губеща позиция при еврото , контрене на тренд при паунда с половината акаунт и един месец стаж - ти търгуваш първосигнално и хаотично !!
Забелязваш ли , че не те е "страх" да държиш големия минус да се трупа , а като видя 20 пипса печалба - веднага затвори позицията при кабела . Това е основна грешка при всички с малък опит . Минусите се влачат до марджин кол , а плюсовете се прибират прибързано.
Затова ти казах , че тази снимка не е за хвалба и показване. Не съм някой , дето трябва да ти дава акъл , но обърни малко внимание и на психологията в търговията. Тогава ще държиш печелившите сделки до 4 - 5 цифрени суми , а губещите ще затваряш своевременно !!
Айде лека и успех , че стана утре...
Еми държа си го минуса.
Като съм бил глупав и алчен да не го затворя навреме, сега ще чакам по-добри времена за него, та да го затворя.
Но ми се струва, че не ми тежи много.
За хаотичната игра не съм сигурен какво имаш предвид, но той и пазарът е донякъде с хаотично поведение. Как мислиш?
Благодаря за съветите.
По-долу се поизфуках малко от кеф, че вчера затворих едни къси на паунда, които ми висяха от две седмици, и веднага след това малко дръпнах още.
Но освен изфукването имах предвид да чуя реакции от форума, което се и получи. Не мисля, че съм хванал дедо Господ за... ъмм... шлифера, де.
На реално съм от един месец, наистина, но на демо се включих преди 2 години.
Коментар