Баси от нова година не търгувам нищо друго освен дълги евро/франк и къс Дакс
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнениеМамун, туй дакси почва да ме изнервя което не е добре .Почват да ми се привиждат нива от 6400 и мало више ,което също не е добре поне за мен разбира се
Коментар
-
Първоначално изпратено от faliral_banker Разгледай мнениеАбе не съм,ама тва сутрин така да ме мързи че ако боли да съм опънал петала!
Щом толкоз те мързи по-умен няма
да станеш !!! По-дебел ще станешЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеЕ как бързо, като едвам едвам врътка дУпето
Ейййй да не си над 150 ОКИ бря ????
http://treasures.zonebg.com/stme.htm
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеЕ как бързо, като едвам едвам врътка дУпето
Ейййй да не си над 150 ОКИ бря ????
Коментар
-
Първоначално изпратено от faliral_banker Разгледай мнениеДобро утро и от мен!REDA тя много бързо темпо налага каката,аз сега ще пия кайвето пък тогива.
Ейййй да не си над 150 ОКИ бря ????Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
vmankov чадо,
за да не "РИВЕШ" свлед забития кол
слагай стопове и не ги мести !!!!
Може и далече да са, като не знаеш къде точно,
но да има щото инък е страшно.
Просто зануляваш 1-2-3-4 сметки
бърже бърже, свършват кинтите
и се отказваш от ФОРЕКСО !!!!
А реално още не си се научил ,,,пък фалиралЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеСтавай и се строявай на БАЛТАМАТУМА !!!!
Че яко сте ми затлъстели след тез СВИНСКИ празници
Намерил съм физкултурник за ГИМНАСТИКАТА.
СЛЕДВАЙ ГО !!!!
http://www.youtube.com/watch?v=-fYnA...endscreen&NR=1
Коментар
-
Ставай и се строявай на БАЛТАМАТУМА !!!!
Че яко сте ми затлъстели след тез СВИНСКИ празници
Намерил съм физкултурник за ГИМНАСТИКАТА.
СЛЕДВАЙ ГО !!!!
http://www.youtube.com/watch?v=-fYnA...endscreen&NR=1Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от rado 42 Разгледай мнениеНямам за цел да те плаша , но губеща позиция при еврото , контрене на тренд при паунда с половината акаунт и един месец стаж - ти търгуваш първосигнално и хаотично !!
Забелязваш ли , че не те е "страх" да държиш големия минус да се трупа , а като видя 20 пипса печалба - веднага затвори позицията при кабела . Това е основна грешка при всички с малък опит . Минусите се влачат до марджин кол , а плюсовете се прибират прибързано.
Затова ти казах , че тази снимка не е за хвалба и показване. Не съм някой , дето трябва да ти дава акъл , но обърни малко внимание и на психологията в търговията. Тогава ще държиш печелившите сделки до 4 - 5 цифрени суми , а губещите ще затваряш своевременно !!
Айде лека и успех , че стана утре...
Като съм бил глупав и алчен да не го затворя навреме, сега ще чакам по-добри времена за него, та да го затворя.
Но ми се струва, че не ми тежи много.
За хаотичната игра не съм сигурен какво имаш предвид, но той и пазарът е донякъде с хаотично поведение. Как мислиш?
Благодаря за съветите.
По-долу се поизфуках малко от кеф, че вчера затворих едни къси на паунда, които ми висяха от две седмици, и веднага след това малко дръпнах още.
Но освен изфукването имах предвид да чуя реакции от форума, което се и получи. Не мисля, че съм хванал дедо Господ за... ъмм... шлифера, де.
На реално съм от един месец, наистина, но на демо се включих преди 2 години.Last edited by vmankov; 12.01.2012, 09:30.
Коментар
Коментар