Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеима и е задължителен , щот докато са научиш да плуваш, плувки нема са ти останали
Случаино след проба на една каисиева пропих ракия
след една година почнах да правя уникални ракии и да оставям по малко за отлежаваненикога не е късно да почнеш от нишото и да постигнеш нещо
особено ако имаш желание и хора които да те подкрепят
мерси за което
Деградацията - висша форма на градация
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениене мислех, че ще се наложи азбука да рецитирам тука
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнениеNYSERookie няма начин, много е трудно да се научиш да плуваш на сушатаТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеБраво!!!Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнениеАми би трябвало но преди да се захвана търгувах само Е/$, злато и сребро
А сега се заигравам с ДАХ и тепърва се уча на много неща
Простено ми за невежеството, просто се наложи да скоча в басеина с дрехитетва са елементарни неща , аз ли да те уча
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениегледай дъната и върховете от предните дни. всяко от тях може да спре пропадането.пробив на някое и гледащ следващото.
btw на колкото по-висок фрейм се виждат толкова по-силни са.ма тва би трябвало да си го научил преди още да почнеш да рискуваш пари на пазара.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениегледай дъната и върховете от предните дни. всяко от тях може да спре пропадането.пробив на някое и гледащ следващото.
btw на колкото по-висок фрейм се виждат толкова по-силни са.ма тва би трябвало да си го научил преди още да почнеш да рискуваш пари на пазара.
А сега се заигравам с ДАХ и тепърва се уча на много неща
Простено ми за невежеството, просто се наложи да скоча в басеина с дрехитеДеградацията - висша форма на градация
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнениеПрав беше
Мерси за савета
А къса до каде може да отиде
btw на колкото по-висок фрейм се виждат толкова по-силни са.ма тва би трябвало да си го научил преди още да почнеш да рискуваш пари на пазара.Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Ръченицата май взе да става ситна с много клякане:
http://www.bloomberg.com/apps/quote?ticker=GBTPGR10:IND
Скъсявайте всичко освен долараФибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Asambleq Разгледай мнениеПоздрав от Меркел за Папандреу
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеспестих ти един стоп
Но определено ми спести загуби
За което мерсиДеградацията - висша форма на градация
Коментар
Коментар