If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мдааа като гледам всички тука са удължили Еврото и това много ме възспира да играя и аз една дълга. Днес ще наблюдавам само.....
Напротив Хане повечето са го скъсили и или го чакат да скъсят, аз много пищя за 3 души поне и за това си се заблудил - повечето колеги с които коментирам по скайп са горе долу 70-на30% за къси така че споко
Може и да пусна една тогава, какъвто съм лакум.....:lol:
абе ти нали си къс със позиция от 180 000 какво като пуснеш една малка дълга кажи си че се хеджираш да се успокоиш и готово я си предстви че има шиш в двете посоки
Късите(250К) ги затворих преди новата година на -1200$. Нищо не е защото бях отишъл на -9000$.
Сега отварям всякъкви къси, дълги, знаеш кое е целта......:lol:
Сега съм аут от пазара
Мдааа като гледам всички тука са удължили Еврото и това много ме възспира да играя и аз една дълга. Днес ще наблюдавам само.....
Напротив Хане повечето са го скъсили и или го чакат да скъсят, аз много пищя за 3 души поне и за това си се заблудил - повечето колеги с които коментирам по скайп са горе долу 70-на30% за къси така че споко
абе ти нали си къс със позиция от 180 000 какво като пуснеш една малка дълга кажи си че се хеджираш да се успокоиш и готово я си предстви че има шиш в двете посоки
Куки, ще се радвам да си прав, аз съм много голям скептик към днешнитети търговии също и то чисто технически, но според мен днешният ден е хазартен заради нфп и техниката невърви, така че се въздържам от коментар, според мен обаче жалко че не ме послуша за няколко пипа да свалиш стопа защото аз виждам 1.32 още днес и даже виждам 1.3175 до 15.49ч и 26 сек, с един голям имп във 15.30 - но това разбира се е тото защото сме новинарски ден хехе бъзик да става
коко как ще си днеска утре ,да свърщим работата? надявам се вече да си по свободен.ако е така звънкай да видиме хубаво ли му е уискито на мойто момче
Надявам се другата седмица да съм малко по-свободен сега още тичам по една зделка в друга област
Никога не залагам на новините. Много рядко има новини които сменят седмичния тренд. Е, може днешните да са именно такива, макар че в 90% от случаите пазарът си прави това което си е наумил предварително. Днешните новини каквото и да покажат няма да са изненада. Когато в Петък имаме ново интраседмично дъно, ходене над 1,3130/40 ще е само добре дошло и използвано за ново мощно скъсяване.
Бавно възстановяване (и то сравнително скромно не повече от 1,3440) на еврото очаквам едва след 15-ти Януари. Дотогава ще има много студена пот за биковете на нива около и под 1,29.
Това за седмична че не влияят новини е така но това за еврото под и около 1.29 и после нагоре бих коментирал с блаженни са верующите защото тяхно е царство небесно, минем ли под 29 забрави за нов връх преди под и около 1.20
Никога не залагам на новините. Много рядко има новини които сменят седмичния тренд. Е, може днешните да са именно такива, макар че в 90% от случаите пазарът си прави това което си е наумил предварително. Днешните новини каквото и да покажат няма да са изненада. Когато в Петък имаме ново интраседмично дъно, ходене над 1,3130/40 ще е само добре дошло и използвано за ново мощно скъсяване.
Бавно възстановяване (и то сравнително скромно не повече от 1,3440) на еврото очаквам едва след 15-ти Януари. Дотогава ще има много студена пот за биковете на нива около и под 1,29.
аз също смятам че днес еврото ще полети нагоре не задруго ами щото тези дни само падаше и то яко ако напълно в реда на нещата да има импулс нагоре я ако не падаше тези 2 дни а после с новините го изстрелят нагоре къде ли щеше да отиде
trade донякъде си прав но съотнесено към кабела. с това падане от 97 и нещо много силно се разтвори болинджъра на 4Н, поради този факт аз очаквам уп може би към 1.95, вход ще направя покрай данните, може би след тях, ако съм прав де
Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Така - много женска двойка може 20ч да кисне на едно място и после за 1м да направи 200п - това се дължи на чисто математическата логика че делим голямо на малко число при паунд киви е още по-малко и за това.
Така за скалпинга - напръв поглед голям спред нема логика, да ама не, обикновенно дневните движения при тоя крос се дължат на колебания при паунда доколкото японските на такива при хиената, освен това пазара е доста тънък в доларйена през деня, та каква е логиката - при едно нормално движение породено от долара кабела и доларйената - демек хиената се движат в различни посоки - за по-новите колеги ще препоръчам да наблюдават тоя факт днес в 15.30ч когато кабела ще хвърчи като луд а паундйената ще стои като насрана на едно място. - заради тънкият пазар йената реагирва обикновенно доста неадекватно както казва Бъфет пазара е глупав - такакабела примерно тръгва да се движи и тя се чуди на какво се дължи това и по инерция в началото следва доларовата логика - в резултат на което паундйена се забавя и седи като недарена сваа на едно място чудейки се кво става, тогава за скалпинга на нас ни трябва аджеба точно този момент да различим кога едно движение се дължи на долара - тоест фалшива тревога и къде на паунда - ние сме в играта - най - лесното е гледайки един друг крос евро паунд - при еврото пазара е по-дебел и то не се лъже толкова лесно на фалшиви движения и ги отсява и реагира малко преди паундйена - тръгне ли той сериозно гас в кроса паундхиена, уф не ми се пише нещо но ще го обясня по аргоментирано а не така по селски но по-добре вие сами следете корелацията - даже най-добре паундйена и паундевро а не евро паунд.
аз също смятам че днес еврото ще полети нагоре не задруго ами щото тези дни само падаше и то яко ако напълно в реда на нещата да има импулс нагоре я ако не падаше тези 2 дни а после с новините го изстрелят нагоре къде ли щеше да отиде
Куки, ще се радвам да си прав, аз съм много голям скептик към днешнитети търговии също и то чисто технически, но според мен днешният ден е хазартен заради нфп и техниката невърви, така че се въздържам от коментар, според мен обаче жалко че не ме послуша за няколко пипа да свалиш стопа защото аз виждам 1.32 още днес и даже виждам 1.3175 до 15.49ч и 26 сек, с един голям имп във 15.30 - но това разбира се е тото защото сме новинарски ден хехе бъзик да става
коко как ще си днеска утре ,да свърщим работата? надявам се вече да си по свободен.ако е така звънкай да видиме хубаво ли му е уискито на мойто момче
Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.
Eврото очаквам днес да направи около 150п във посока небето, въпреки това може да има доста изненади при неселскостопанската заетост така че е трудно да се прецени.
Имам задействан ТП на късо евро на 3065
Имам задействан ордер покупка на 1.3065 - местя стопа на 1.3065 и целя поне 1.3210 за днес
Успех
Аз пък се целя днес в 1,2990. Дали ще имам късмет да го продам на 1,3125 не знам?
аз чакам да го продам на 1.3126 но с по-малка цел
според мен и двата варианта са напълно еднакви.всичко зависи от новините.аз лично съм заложил на дългите само заради вчерашните новини и предполагам че и днес ще бадат по слаби.но тия хамериканци никои не може ги хвана така че умната.
Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.
Коментар