If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А да Куки оферирай някакъв фрии период примерно месец, направи една отметка виж кво брато ако искаш един месец фрии тук натискайки агрии се задължаваш да играеш на реална с примерно 100д при тоя период и на база на мойте сигнали ще видиш как ще изкараш 10д за тоя период при ММ да отваряш са макс 20% от тия 100д и накрая на месеца ми дай 8д от тия спечелени 10 да те абонирам за другият, абе нещо от сорта - това е бг маркетинг в действие
Only 3 EUR per week subscription:
You will receive all my forex signals for ????????????? 1 month for
only 3 EUR. click here to subscribe
.................................................. .................................................. ..........
Only 8 EUR per month subscription:
You will receive all my forex signals for ?????????????1 month for
only 8 EUR. click here to subscribe
ВИЖ ТОВА С ВЪПРОСИТЕЛНИТЕ НЯМА СМИСЪЛ ДА СЕ ПЛАЩА 8ЕВРО ЗА МЕСЕЦ КАТО И ЗА ТРИ ПОЛУЧАВАШ ЦЯЛ МЕСЕЦ СПОРЕД ТОВА , КОЕТО ПИШЕ АКО Е ГРЕШКА Я ПОПРАВЕТЕ
Мдааа и все пак ще гледам. Успех на всички, макар че всички трудно ще спечелят, поне да не губят много......Все ми се стува че може да свалят еврото - шесто чувство, но пък ми се ще да играя дълго и затова ще си трая...
koko,
вчера си помисли че спирам блог-а защото съм ти се разсърдил
нищо подобно.
2-3 години си мисля да стартирам един проект и ето че вече той е факт.
Зная че в България никой не плаща за добрите идеи.
Основата на проекта ми е не да печеля на всяка цена. Основните продавачи на сигнали оферират доста високи цени за своите сигнали. Не мога да обърна света, но съм решил да видя какво ще се получи
Само мога да кажа, че няма да оставя форума без моето присъствие, но в никакъв случай присъствието ми тук няма да е насочено към "набиране на клиенти".
имам си достатъчно сериозни занимания. [/url]
КУКИ първо да ти пожелая успех в начинанието.
Второ един съвет от мен - изкарай тоя сървиз навън - повярвай ми ще набереш много клиенти и ще е печелившо начинание, защо казвам това - в българия с форекс се занимават около 10 000 калпака и от тях повярвай ми 9 999 са по-големи специалисти от най-големият специалист, можеби аз съм единственият балък дето нищо не знае и още се учи, абе приеми го като народо психология, значи сега сериозно от тия 10 000 калпака не повече от 500 сериозно се занимават и печелят/им останалите 5 000 горе долу са нови и се чудят къде д9а се ориентират, трудно би ги хванал, абе горе долу пазарната ниша е около 1 000 калпака в най-добрият случай, една отметка - ако демонстрираш небесни профити то тогава ще имаш голям мегдан за нови калпаци но сега макс да влезат в джаза около 30-40 маймуни като начало, но с тия 8 еур не си струва, значи пак ще ти кажа пожелавам ти успех но съм скептик към успеха на начинанието - в смисъл не към теб а към това дали ще е профитно за теб по-скоро се ориентирай към офериране и на вън не само тук и втори съвет вдигни таксата на поне 40еур на месец.
koko,
вчера си помисли че спирам блог-а защото съм ти се разсърдил
нищо подобно.
2-3 години си мисля да стартирам един проект и ето че вече той е факт.
Зная че в България никой не плаща за добрите идеи.
Основата на проекта ми е не да печеля на всяка цена. Основните продавачи на сигнали оферират доста високи цени за своите сигнали. Не мога да обърна света, но съм решил да видя какво ще се получи
Само мога да кажа, че няма да оставя форума без моето присъствие, но в никакъв случай присъствието ми тук няма да е насочено към "набиране на клиенти".
имам си достатъчно сериозни занимания. [/url]
Коментар
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от koko
На 5м бихме една хубавичка трендлиниика от 60 която стискаше досега, ако това не е фалшбрейк и не качим над нея е лошо всъщност лошото е че дори да ходим нагоре яко то ако в 15.30ч не сме активирали ордера сел на куки или поне над 1.31 е вероятно да направят стоп хънтинг и да ми вземат стопчето което твърде рано съм курдисал на 0, но се надявам да оцелее иначе ще реагирам според случая
то там има 2 трендлинийки и едната е бита ама още сме над другата, сега ме мързи да чертая и да пускам графики ама положението е мътно и кърваво, сигнал за на изток и никъде другаде, днеска покрай нонфарма ще има много вандалщини ми се струва ама айде успех пък ако е добър за долара ще стават пробиви, чудеса и 1.24(поне) за един месец
Ето ви една идея за отиграване на новините в 15:30 от мен.
През долар/швейцарец ОСО поръчка
buy usd/chf 1.2323
sell usd/chf 1.2265
Давам далечни граници,защото очаквам и движението да е подобаващо,а така донякъде мога да огранича риска от лъжливо движение с цел обиране на ордери.
На 5м бихме една хубавичка трендлиниика от 60 която стискаше досега, ако това не е фалшбрейк и не качим над нея е лошо всъщност лошото е че дори да ходим нагоре яко то ако в 15.30ч не сме активирали ордера сел на куки или поне над 1.31 е вероятно да направят стоп хънтинг и да ми вземат стопчето което твърде рано съм курдисал на 0, но се надявам да оцелее иначе ще реагирам според случая
Коментар
Форекс Форексов
Хайде успех тотаджии днес в 15.30ч хехе
Да, днешните печалби и загуби ще са рожба на гореспоменатото...
Никога не залагам на новините. Много рядко има новини които сменят седмичния тренд. Е, може днешните да са именно такива, макар че в 90% от случаите пазарът си прави това което си е наумил предварително. Днешните новини каквото и да покажат няма да са изненада. Когато в Петък имаме ново интраседмично дъно, ходене над 1,3130/40 ще е само добре дошло и използвано за ново мощно скъсяване.
Бавно възстановяване (и то сравнително скромно не повече от 1,3440) на еврото очаквам едва след 15-ти Януари. Дотогава ще има много студена пот за биковете на нива около и под 1,29.
Това за седмична че не влияят новини е така но това за еврото под и около 1.29 и после нагоре бих коментирал с блаженни са верующите защото тяхно е царство небесно, минем ли под 29 забрави за нов връх преди под и около 1.20
това е сигурно пробива за които говориш ако бием под 1.29 това значи че на седмична сме пробили бара които е бил върха на 1.2960 или там някаде
Коментар