IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Tva vazmojno li e? Kvi sa teia raboti?

CHINA TO DUMP ONE TRILLION IN U.S. RESERVES!
    Tells visiting Bush administration officials they will not sit back and lose their shirts as U.S. Dollar collapses; they are getting out fast and large!

BEIJING, CHINA -- Sources with a U.S. Delegation in Beijing have told The Hal Turner Show the Chinese government has informed visiting Bush Administration officials they intend to dump One TRILLION U.S. Dollars from China's Currency Reserves and convert those funds into Euros, gold and silver!

China was allegedly asked to withhold the announcement until Bullion Markets closed for the weekend to prevent an instant spike in gold and silver prices. This delay will give the world the weekend to consider appropriate actions rather than have a knee-jerk reaction which could see the U.S. Dollar totally collapse in value Monday.

http://www.halturnershow.com/ChinaToDumpUSDollars.html

Коментар

• Първоначално изпратено от lamas
      kolegi, ima li niakoi ot vas ideia, kak ste otvori pazara dnes - EUR/USD
      .....otvori ve4e ?/$ 1.3080/90 GBP/USD 1,9523/33 ?/YEN 154,31/41...i tn
      Leka i uspe6na sedmica...www.fxtrade.oanda.com
      Trade the News

Коментар

• www.tenfore.com

Коментар

• beton sam i v dvete posoki, no si mislia 4e ste ima obratno dvik=jenie na USD ostev nachaloto na sedmicata[/img]

Коментар

• Първоначално изпратено от lamas
            kolegi, ima li niakoi ot vas ideia, kak ste otvori pazara dnes - EUR/USD
            Как ти трябва.....:lol:

Коментар

• kolegi, ima li niakoi ot vas ideia, kak ste otvori pazara dnes - EUR/USD

Коментар

• ===

http://web.hit.bg/ind/
                D.Y.F-091066

Коментар

• dimy, туй го четох сутринта и ме навежда само на мислите които споделих по-долу. Е/Д има се очаква с разходка до 2970 и при пробив там силно ниво за покупка на двойката се очертава зоната 2900/10. Кабела при изсипване го виждам до 1.9140 с междинна подкрепа на 1.93 ... А туй АУД... как ме сърбят ръцете да го купя с къс стоп... не е реално просто...
                  From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                  България Над Всичко

Коментар

• FOREX-dimy

Данните за спекултивните позиции на фючърсния валутен пазар на IMM показват, че нетните спекулативни къси доларови позиции остават високи за седмицата до 12.12.06г.

Според данните на CFTC (Commodity Futures Trading Commission), спекулативните нетни къси доларови позиции на IMM спрямо останалите 6 основни валути (EUR, GBP, CHF, JPY, AUD, CAD) са в размер на 20.6 млрд.долара, което е лек спад от 24.3 млрд.долара презходната седмица.

Нетните дълги позици в евра са отблезали спад до 96 683 контракта (всеки за 125 000 евро) спрямо 98 265 през предишната седмица. но с оглед пробива вчера на спот forex пазара на EUR/USD под 1.3140/30 бившата важна техн.подкрпеа вероятно е довел до по-сериозно ликвидиране ина преклано дългите нетни спекулативни позиции в евра и на IMM.

Нетните дълги позиции в паунди за последната седмица са качили до 79 169 контракта (всеки за 62 000 GBP) от 75 832 контракта предишната седмица. Това вероятно е една от причинит за низходящата корекция и на GBP/USD на спот forex пазара и неспособността на паунда да качи над 1.9725/30 важната съпротива и последвалия в петък нов спад към 1.9500 - малко над 1.9470/60 ключовата негова техн.подкрепа.

Има рязко ново покачвне в нетните къси позиции в йени, като те са достигнали 55 560 контракта (всеки за 12 500 000 йени) от 23 537 нетни къси йени през предишната седмица.

Нетните къси позиции в CHF за седмциата до 12.12.06г. са в размер на 9 772 контракта (всеки за 125 000 CHF) спрямо 6 468 контракта предишната седмица.

Продължава покачването на нетните къси позиции в CAD като те вече са в размер на 52 008 контракта (всеки за 100 000 CAD) спрямо 46 479 контрата предишната седмица. Тук пазара продължава да бъде узявим от скорошно закриване на част от тези прекалено къси позиции в CAD.

Нетните дълги позиции в AUD остават високо в 80 914 контракта (всеки за 100 000 AUD) спрямо 75 311 предишната седмица.

Коментар

• Re: Ajax4o

Първоначално изпратено от supertrader
                      Имаме си вече индикации че пазара е лонг тайм бериш както му викат. Баките нито купуват много , нито продават , ни приемат ни предават ! Тънък е откак еврото скочи а живота си върви и сделки се правят - не може да остане вечно тънък , като тръгнат по големите транзакции е ясно какви ще са те.
                      Да си кажа правичката, незная в каква посока ще са големите транзакции като почнат... та ако ме усветлиш ще съм благодарен...
                      Иначе са тънки ... сума ти пара се изсипва към фондовите пазари ол оувър дъ уърлд кат се вика д'ге. То за туй са рекордите на полувината индекси в света включае това и нашия изнасилен и изгаврен пазар... дето е с обем за година с обема на изтъргуваните акции на Интел за 10 сесии ;-)
                      България Над Всичко

Коментар

• Ajax4o

Имаме си вече индикации че пазара е лонг тайм бериш както му викат. Баките нито купуват много , нито продават , ни приемат ни предават ! Тънък е откак еврото скочи а живота си върви и сделки се правят - не може да остане вечно тънък , като тръгнат по големите транзакции е ясно какви ще са те.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
                          Първоначално изпратено от katilarium
                          Първоначално изпратено от La Salle
                          Сребро 2007/03 фючърс - buy @ $13.30, target $17.20, stop @ $12.60
                          Товa ниво нa покупкa ще съвпaдне горе долу с eur/usd от 1.3030/40
                          Здравей,
                          би ли дал аргумент как така го чакаш това сребро да ходи на север?Значи ли че чакаш еур/усд да тръгне на север?
                          Питам,защото съм новак и ще ми е от полза да науча,а и защото ме навиваха да се захвана с тези далавери(един колега де,който ги разбира-също и с натурал газ,още края на август,когато беше 4,00$).Това с commodity e добре да се знае от новобранци като мен,така че ще съм благодарен ако го разнищите по-обстойно.

Успех
                          хахаха , мене колко ме караха да купя газ и така и не взех ,колко е сега цената .

Можду другото имам ударен стоп ная дългите евра , явно има още малко път надолу
                          Bloomberg-commodity futures-natural gas-7.41
                          Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• kiril123, бате не те познавам, ама във всеки пост който ти чета напоследък все някви банки купуват, все някви фондове... от де я черпих тая информация? Да не работи някой твой братовчед в Мерил Линч или Морган Стенли?
                            Иначе... картинката на седмична си продължава да е меча... Е/Д в петък не тества 200 МА на Н4 като си остави 30 пипа до там, което означава, че в понеделник ще имаме тест на това ниво, при пробив /който е 90% сигурен според мен/ се насочваме към 2970 дека ще са мъките богородични.
                            Кабела се е паркирал баш над 100МА на Н4 и там ако има пробив, ще падне, ама там ще е като ла*но в кенеф... Хава поне до 1.93 като за начало има...
                            Глеадам АУД от неколко дена... и му се възхищавам какъв красив флаг си рисува... ако го пробие нагоре ще бацнем поне 0.80 и това е определено нещото което най ме сърбят ръцете да отиграя... Само дето ме притеснява факта, че тук нещо го виждам като слаб $, за разлика от другите две двойки... ама ще го мислим де!
                            Поздрави & Успехи!
                            България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от SGG
                              Първоначално изпратено от Facts
                              Първоначално изпратено от kiril123
                              на 1.3075 купуват някакви азиятски фондове и не знам дали ще ги минем тези покупки днес . ако си мислиш че ще стане като миналиа петък ок , но се съмнявам , стопа ми е на 1.3070
                              Сега е 1.3060 къде отидаха тия азиатски фондове?
                              Изядоха ги мечоците

ами каде?? явно са си купили какво им трябва или пук някой е продавал повече и така . на мен ми удари стоп ама сега затвори на 1.3080, 6те видим 1.3035 38 фибо на покачването голямото и после уп . цели близки 1.3310 сам си поставил пък каквото стане .
                              Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium
                                Първоначално изпратено от La Salle
                                Сребро 2007/03 фючърс - buy @ $13.30, target $17.20, stop @ $12.60
                                Товa ниво нa покупкa ще съвпaдне горе долу с eur/usd от 1.3030/40
                                Здравей,
                                би ли дал аргумент как така го чакаш това сребро да ходи на север?Значи ли че чакаш еур/усд да тръгне на север?
                                Питам,защото съм новак и ще ми е от полза да науча,а и защото ме навиваха да се захвана с тези далавери(един колега де,който ги разбира-също и с натурал газ,още края на август,когато беше 4,00$).Това с commodity e добре да се знае от новобранци като мен,така че ще съм благодарен ако го разнищите по-обстойно.

Успех
                                хахаха , мене колко ме караха да купя газ и така и не взех ,колко е сега цената .

Можду другото имам ударен стоп ная дългите евра , явно има още малко път надолу
                                Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

Working...
                                X