IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от La Salle
    Сребро 2007/03 фючърс - buy @ $13.30, target $17.20, stop @ $12.60
    Товa ниво нa покупкa ще съвпaдне горе долу с eur/usd от 1.3030/40
    Здравей,
    би ли дал аргумент как така го чакаш това сребро да ходи на север?Значи ли че чакаш еур/усд да тръгне на север?
    Питам,защото съм новак и ще ми е от полза да науча,а и защото ме навиваха да се захвана с тези далавери(един колега де,който ги разбира-също и с натурал газ,още края на август,когато беше 4,00$).Това с commodity e добре да се знае от новобранци като мен,така че ще съм благодарен ако го разнищите по-обстойно.

Успех
    Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• FOREX чат http://www.borsi.dir.bg/_wm/pbasic/?df=81715
      Използвам момента да ви поканя в чата си. Понякога поствям откритите си позици там. При кликване на [older messages] се вижда назад. Спам на воля! Надявам се от време на време и на конструктивни мнения и въпроси!

Използвам момента и да попитам знае ли някой, дали реда на Фурие може да се ползва при анализ и дали някой е чоплил из тази тема?
      Дойде ми на ум, че след като се ползва от физици, военните, химците и кой ли още не, може да свърши работа.

Интересите ми към анализа не са само комерсиални. Тази вечер на чаша вино, с брат ми разнищихме теорията на хаоса на състваните и части (професията му няма нищо общо с моята и е свързана с научна дейност) и мисля, че спечелих един фен на техническия анализ който би могъла да се прилага навсякъде.
      Приятна почивка на всички, а в неделя или понеделник, ако не ме мързи ще сложа нови графики.

http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
        Първоначално изпратено от kiril123
        на 1.3075 купуват някакви азиятски фондове и не знам дали ще ги минем тези покупки днес . ако си мислиш че ще стане като миналиа петък ок , но се съмнявам , стопа ми е на 1.3070
        Сега е 1.3060 къде отидаха тия азиатски фондове?
        Изядоха ги мечоците

Коментар

• Сребро 2007/03 фючърс - buy @ $13.30, target $17.20, stop @ $12.60
          Товa ниво нa покупкa ще съвпaдне горе долу с eur/usd от 1.3030/40

Коментар

• За този петък бях подготвен. Изключих компа още в 14.00. Имах и къси и дълти, без стопове, само на лимити. Между 3080 и 3150. Някой ще кажи че е нищо, но за мен е достатъчно. В пронделник отивам да тегля!!! Нямам отворена позиция, което не ми се е случвало от месеци. Уа-ауууу!!!
            http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
              на 1.3075 купуват някакви азиятски фондове и не знам дали ще ги минем тези покупки днес . ако си мислиш че ще стане като миналиа петък ок , но се съмнявам , стопа ми е на 1.3070
              Сега е 1.3060 къде отидаха тия азиатски фондове?

Коментар

Тоя път май тълпата беше скъсила еврото и някои от маркет мейкърите бяха размазани. Включително и хората на чичко Грийнспън изядоха дървото. Аз доволен.
                Тези са непробиваеми . Те пускат куките.

Коментар

• Facts

:-)блажени са верующите...
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Тоя път май тълпата беше скъсила еврото и някои от маркет мейкърите бяха размазани. Включително и хората на чичко Грийнспън изядоха дървото. Аз доволен.

Коментар

• Re: gbp/jpy

Първоначално изпратено от kritelin
                      Колеги паунд/йена мисля,че формира бавно,но сигурно връх на тези нива.Вижда се много ясно на 4 часова графика.
                      Евро/долар го виждам от тук надолу още доста ..Щатите разбиват с фундамент и не мисля,че вълните ще обънат движението :-)
                      Успехи на всички
                      Имам изпълнени цели на къси при паунд/йена от 230.95 и при евро/йена от 155.05.
                      Нещата почват да се изясняват.
                      Приятна почивка на всички

Коментар

изморих се и ще си почивам с чаша в ръка и някоя друга приятелка около мен , който желае може да се присъедини
                        Аз ще изчакам поне още 2-3 часа. Като си гушкаш приятелката си мисли колко гуша аз от пазара.
                        Много ще се нaгушите и двaмaтa Споделете мaлко и с нaс

Коментар

изморих се и ще си почивам с чаша в ръка и някоя друга приятелка около мен , който желае може да се присъедини
                          Аз ще изчакам поне още 2-3 часа. Като си гушкаш приятелката си мисли колко гуша аз от пазара.

Коментар

идват слухове
                            Слуховете се пускат винаги от тези които са на зор. Така е във форекса.

Не бих купувал на 1.3070 точно сега и точно днес, защото при пробив до час и половина ще се спре чак на 1.3030/1.2970 още тази вечер...
                            ти не купуваш ама аз играя всички движения на пазара и купувам . на 1.3075 купуват някакви азиятски фондове и не знам дали ще ги минем тези покупки днес . ако си мислиш че ще стане като миналиа петък ок , но се съмнявам , стопа ми е на 1.3070 и да го удари ми е вече все тая , изморих се и ще си почивам с чаша в ръка и някоя друга приятелка около мен , който желае може да се присъедини
                            Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

идват слухове
                              Слуховете се пускат винаги от тези които са на зор. Така е във форекса.

Не бих купувал на 1.3070 точно сега и точно днес, защото при пробив до час и половина ще се спре чак на 1.3030/1.2970 още тази вечер...

Коментар

• идват слухове за покупки на евра от реал мъни , преди лондонския фиксинг . това ме кара да очаквам малко уп преди даун . до 18.30 ако не са ми изпълнени ордерите затварям всичко и ще пия бира , форекс от понеделник пак ще има ама петък вечер си е петък вечер
                                Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

Working...
                                X