IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kritelin
    Ето още една идея.На дневна при долар/канадец нещата ми изглеждат завършени и от тези нива една къса с цел 1.14 е добра идея според мен.
    И според мен изглеждат завършени, но с цели 1.17 1.1950 1.23... Така че... не продавай на дъното!

Коментар

• Ето още една идея.На дневна при долар/канадец нещата ми изглеждат завършени и от тези нива една къса с цел 1.14 е добра идея според мен.
      Успех на всички и спорна седмица

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
        Първоначално изпратено от kritelin
        Колеги до 2-3 часа при евро/долар очаквам да започне низходящо движение с цел 1.3030 и при пробив 1.29++.
        Успехи на всички.
        Днес не е петък тъй че не се надявайте на такива движения.....:lol:
        Не се получи силен импулс както очаквах,но все пак имаше бързо понижение.
        Успех

Коментар

Колеги до 2-3 часа при евро/долар очаквам да започне низходящо движение с цел 1.3030 и при пробив 1.29++.
          Успехи на всички.
          Днес не е петък тъй че не се надявайте на такива движения.....:lol:

Коментар

Успехи на всички.
            Защо си мислиш така

Коментар

• Колеги до 2-3 часа при евро/долар очаквам да започне низходящо движение с цел 1.3030 и при пробив 1.29++.
              Успехи на всички.

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium
                Първоначално изпратено от La Salle
                Сребро 2007/03 фючърс - buy @ $13.30, target $17.20, stop @ $12.60
                Товa ниво нa покупкa ще съвпaдне горе долу с eur/usd от 1.3030/40
                Здравей,
                би ли дал аргумент как така го чакаш това сребро да ходи на север?Значи ли че чакаш еур/усд да тръгне на север?
                Питам,защото съм новак и ще ми е от полза да науча,а и защото ме навиваха да се захвана с тези далавери(един колега де,който ги разбира-също и с натурал газ,още края на август,когато беше 4,00$).Това с commodity e добре да се знае от новобранци като мен,така че ще съм благодарен ако го разнищите по-обстойно.

Успех
                Единият от aргументите рaзбирa се е долaр и по-специaлно евро.долaр и в по-общ плaн очaквaниятa ми зa инфлирaнето нa долaрa от Фед. Отделно среброто, зa рaзликa от злaтото, имa и индустриaлно приложение и тaм търсенето се увеличaвa.

Инaче по-специaлно зa конкретното ниво нa вход ($13.30) и конкретнaтa цел ($17.20), то те сa бaзирaни нaй-вaче нa fractal aнaлиз.
                В петък мaртенския контрaкт зaтвори мaлко под $13. Моятa стрaтегия е дa удвоя позициятa си нa $12.70, aко стигне тaм рaзбирa се, кaто стоп нa цялaтa позиция го премествaм мaлко нaдолу до $12.50.

Успех.

Коментар

• Ето ви още е дно предложение,buy Gbp/Nzd ot tekushtite niva,target 2.8520.Успех!

Коментар

• Добър ден и успешна седмица
                    така, и аз ще кажа кви са ми позициите:
                    ударен ордер за покупка на ниво: 1.3059
                    Само че аз съм на мнение че няма да го спрат тука на 1.3130-35...може да се замотаят по-дълго, и евентуално връщане до 1.3075 и от там си мисля че ще има доста сериозен бай
                    Това си е лично мое мнение, и не казвам че е правилно
                    Успех на всички
                    ..the damage is done, so I guess I`ll be leavin`..

Коментар

• za6to sa mi takiva orderite .

1 vo , imame divergencia na indikatorite koeto zna4i hod nagore . O4akvam hoda da spre predi prozoreca na grafikata koito e na 1.3137-1.3142 . Kato cialo grafikite so4at posoka iug taka 4e sled kato stignem do nivoto okolo 1.3130-35 6te otidem da napravim 1.3035 koeto e 38 fibo nivo na poka4vaneto ot 1.2485 do 1.3365 . Sled tova fibo estestveno 6te vyrnem nagore kato 6te se raZhodim blizo do nivoto 1.32 kydeto dnes v 17 4asa izti4at opcii . Ne o4akvam probiv na predi6noto nivo na resistynt , koeto be6e na 1.3180 . ot tam o4akvam da prodyljim da pravim korekcia do 50 ili 61.8 fibo , kato 50 fibo e na 1.2930 , tova nivo e i daily low na 23 noemvri . taka 4e ot tam mislia 4e 6te prodyljim vyzhodiashtoto dvijenie c seli nad vyrha na 1.3365 kato o4akvam da prikliu4im max na na predi6nia vryh ot kudeto 6te otvorim celi okolo 1.22 za sled ot 3 do 9 mecesa .

Tova e moeto mnenie , probiv pod 1.3035 sega predi da pipnem 1.3133 6te izkara plana mi ot deistvie i 6te se naloji da izmisliam nov takyv )

Pozdravi i uspe6en trading
                      Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Първоначално изпратено от vescobg
                        еххх как се прецаках сутринта: имах си еур/усд и си ги продадох на минимум печалба (нов съм и съм много плашлив още)

бтв Какво мислите за eur/gbp......така като го гледам му е дошло времето да се дига?
                        ne se iadsovai men mi iztreska stopa na 1.3060 v petyk na dylgata koiato otvorih na 1.3090 . i dosta iad me hvana 6toto 6tiah da mahna stopa , toest pyrvo go slojish ot 1.3070 na 1.3060 i posle re6ih da go sloja pod 1.3030 oba4e dokato go napravi to vzelo 4e go udarilo ) vajnoto e da ne se nervirame pazar pak ima i mojem da vzemem otnovo pipsove ot nego .

Коментар

• eto i moito vijdane za dvijenieto na eur/usd dnes i utre . imam slednite orderi .
                          tezi za dnes da se izpylniat o4akvam
                          kupih na 1.3090 cel 1.3133.
                          sell limit 1.3133 t.p. 1.3035 .
                          buy limit 1.3035 t.p 1.3180 .

tezi do kraia na godinata .
                          sell limit 1.3180 t.p. 1.2935 .
                          buy limit 1.2935 cel . 1.3470 .

poziciite zapo4vat ot 15 k i se udvoiavat stopove 6te ima samo na poslednite 2 za6toto 6te sa ve4e goliami

Коментар

• еххх как се прецаках сутринта: имах си еур/усд и си ги продадох на минимум печалба (нов съм и съм много плашлив още)

бтв Какво мислите за eur/gbp......така като го гледам му е дошло времето да се дига?

Коментар

• ....

http://web.hit.bg/signals/
                              D.Y.F-091066

Коментар

• EUR/USD

EUR/USD

Дати: 19 - 20, 21 Декември. 28 също (Говорихме за 28 още когато обсъждахме покачването).

Да обърнем внимание на Ф. 1.3030 !

www.borsi.dir.bg
                                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

X