IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Доне, уважение към патоса на милионите, включително и към твоя. Да!! Всяко поколение си е имало своите мечти, стремления, победи, постигнати цели. Нека не съдим предишните поколения. Нека не се превръщаме в крайна инстанция. Никога няма да има такава. Всяко поколение се е борило, и е давало жертви за СВООЯТА си България!! Ние също постигнахме своето - направихме от България последната, най-бедната и безлична провинция на Великата Европейска Империя!! Патрициите са наистина щастливи. За тях са отворени вратите в цяла Европа. Плебейте също са щастливи. Къде законно, къде незаконно, ще могат да бачкат навсякъде из Европа. След 15-20 год. ще приемат и Турция. А ние ще сме си просто един вилает на Турция. Те и сега си се чувствуват като у дома си. ВЕСЕЛО ПРЕКАРВАНЕ НА НОВОГОДИШНАТА НОЩ!!!
    http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• 2007 г.

Добра нощ, колеги - приятели!
      Добра нощ, европейци!

Отдавна минава полунощ, а мене сън не ме лови. Броени часове остават до Новата
      2007-ма година и до едно невероятно, Велико събитие.
      Всеки ще се досети - приемането на България в Европейския Съюз. Там където й е
      мястото от векове насам. Навярно много сънародници биха казали точно това.

Аз обаче поглеждам нещата от малко по различен ъгъл. И ми е чудно, че за сега не
      съм чул и други подобни мнения. Може и да съм ги проспал.
      Поглеждам фактите.
      Малко след началото на миналия век Ал. Стамболийски гласеше България за...
      американски щат. Сензационно, нали? Но самата истина!
      По тази причина Европа задружно уби Стамболийски. Никой не можеше да допусне
      Америка по този начин да стъпи в Европа.
      Десетки години по-късно Т. Живков гласеше България за съветска република. Е, не
      се случи, но...
      А преди стотици, че и повече години, когато бреговете на България се миеха от три
      морета, цяла Европа искаше да се сроди с българския цар. Франция, Германия,
      Англия, десетки други - къде бяха те тогава?
      А славните български владетели, да не ги изброявам, оставиха незаличима следа в
      историята на Европа. Да, имахме мигове на възход и на падение. Ние сме страна на
      кръстопът, за добро и за лошо. Кой ли не е минал оттук, кой ли не е....
      Е, затова пък сме красиви - мъже и главно жени .
      Но изглежда нещо е ударило и манталитета ни. С голяма болка трябва да си признаем,
      че ние предадохме Левски! Ние го и обесихме, нито един турчин не подписа смъртната
      му присъда.
      Затова настъпващото след часове събитие ни призовава към равносметка, то непременно
      трябва да ни направи по-добри хора. И по-добри Българи.
      И с нужното самочувствие, което сме позагубили през вековете.
      И с нов поглед към занаменитата шопска сентенция, която вече трябва да звучи така:
      "НЕ Е ВАЖНО Я ДА ИМАМ, ВАЖНОТО Е ВУТЕ ДА ИМА!!!"
      Тогава ще имаме всички, вярвайте ми.
      И станали вече хора, каквито винаги е трябвало да бъдем, е крайно време да
      погледнем истината в очите.
      Да проумем какво всъщност ще се случи след броени часове.
      Предупреждавам, че хич не ми е до шеги. Говоря напълно сериозно:

И така. От векове европейците мечтаят да се сродят с българските владетели.
      С България.
      След часове тази им мечта ще се сбъдне - Европа ще се приобщи към България!
      Това е велик миг за цяла Европа.
      И за нас мигът е велик - бреговете на Родината ни ще се мият вече не само от
      много морета, а и от океан.

А за тези, които може би се подсмихват снизходително, ще разкажа една история.
      Преди доста години попаднах в Болоня. Посетих един от най-старите медицински
      университети не само в Италия, но и в Европа, а може би и в света. Не съм сигурен,
      но може би и най-стария. Заведоха ме в т. нар. кръгла аула. Парапет в кръг с диаметър
      около 10 - 20 метра. В средата - падащ под с механизъм. Свалиха пода и се откри
      зала за дисекция на трупове - упражнения по анатомия. Подът е бил падащ, защото
      Великата инквизиция е забранявала дисекцията. Ако към университета се приближавали
      инквизитори, съгледвачите съобщавали, теренът моментално се вдигал и всичко било
      като обикновена лекция на наредени в кръг студенти. Това е 17-и век. 1600 и някоя година.
      Ректорът на университетът, който лично ме развеждаше, ми каза като интересен факт, че в
      онези далечни години упражненията по анатомия се водели от професор, чието име е
      записано със златни букви в университета.
      Професорът се казвал Булгарели, с доказано български произход /тази фамилия и досега
      съществува в Италия/.
      Болонският университет се гордее със своя велик професор Булгарели.
      А аз се гордея, че съм българин!
      А вие?

ДОБРО УТРО БЪЛГАРИ - ЕВРОПЕЙЦИ!
      БЪДЕТЕ ДОСТОЙНИ ЗА ИМЕТО СИ, КАКТО, НАДЯВАМ СЕ, ЕВРОПА ЩЕ Е ДОСТОЙНА ЗА НАС.

Коментар

• Здравейте колеги, гледам доста сте пописали вместо да празнувате и почивате активно Е ако сте на добър профит браво, ако не, май е трябвало да почивате. Аз ще се включа по-активно като официални стана европеец хехе Засега продължавам почивката, пожелавам го и на вас! Весели празници, заредете акумулаторите и бъдете готови за много профити и силно положителни P&L-и през новата година!УСПЕХ!
        Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от just a man
          Първоначално изпратено от Ajax4o
          Първоначално изпратено от just a man
          Първоначално изпратено от Ajax4o
          ааа не... моля ви, кажете ми брокер които да позволява търговия със стоки... направо свършвам като гледам какви тикове прави петрола...
          а хелтинг оил... там пък се срина направо преди малко...
          Ако това не е тръпка незнам кое е!!!
          Jay Gould същата графика си имам и аз.. знаеш ли кое е лошото? НЕ Я ОТИГРАХ
          Кaто те гледaм тaкa е зa твое добро че не можеш дa търгувaш стоки че и пaрите ще си свършиш зa нулa време хехе
          Преди няколко дена точно за стоки си говорех ме... ако не и вчера... та там казах, че с кеф бих затрил някоя хилядарка на стоковия пазар... ама е просто шоу... преди 2-3 години го съках демо и особенно natural gas много я чувах...
          Там е за емоция... определено!
          Приятелю, aз търгувaм природен гaз (NYMEХ: QG) в действителност и повярвaй не е толковa лесно колкото изглеждa нa демо Нaли се сещaш че един мини контрaкт е 2500 BTU, т.е. еднa фигуркa ти е $2500, a имa дни когaто товa движи с по 1-2 фигури от рaз )) От всичи стоки които съм игрaл, a те не сa хич мaлко, QG е нaй-волaтилнaтa и нaй-ковaрнaтa от всички, дори среброто не може дa се мери с него ))
          При Варчев може да се търгува петрол и природен газ. www.varchev.com

Коментар

• Весело посрещане на Новата 2007 г. Много успехи и щастливи дни!
            Звукозаписно студио

Коментар

• Дами и Господа, Весело прекарване на Новата Година и Ви желая всичкото щастие и късмет на света. Наздраве
              http://www.save-darina.org/images/banners/dari2.jpg

Коментар

• Весело посрещане на 2007г. пожелавам на всички здраве , щастие и най вече много пипсове

Коментар

• 2007

Весело посрещане на 2007 , която ще бъде по-успешна от 2006 разбира се!
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Aide veselo posre6tane na novata '07 i uspeh prez sledva6tata godina na vsi4ki kolegi .

Коментар

• Стопа го "метнах" на 1,9550, но ако издържи, ще търся 1,97+.

Коментар

• zdr,

sell e/y 157,08

Uspeh

Коментар

• "По прогнозам МЭРТ, среднегодовой курс доллара в 2007-м и в 2008-м годах прогнозируется на уровне 26,1 рублей за доллар, в 2009 году - 26,4 рубля. В 2010 году ожидается более существенное ослабление рубля и среднегодовой курс доллара прогнозируется на уровне 27 рублей." Весели празници момчета!
                          http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• КОко, на линия ли си?

Коментар

• проследете жените си по мобилния телефон:

http://localizator.hit.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от Plamen Tanev
                                Пробив над 1,9696 със поне още 100п. нагоре ми се струва най-вероятен сценарий.Но яко ме гложди едно подозрение (особенно след данните в 17ч. на 28.12, че може да тества поетапно 1,9515, 1,9433 и да се спре около 1,92.Пазар.......
                                След целия екшън влизам с малка позиция лонг от 1,9610 и целя лонг над 1,97.Стоп-1,9572.
                                Успех бейби
                                Внимaвaй с късите NQ-тa че тaм нещaтa отивaт към поредния шорт скуийз, кaто зa новогодишен подaрък хехе

Коментар

Working...
                                X