IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.telegraph.co.uk/money/mai...8/cneuro28.xml

Коментар

• Пробив над 1,9696 със поне още 100п. нагоре ми се струва най-вероятен сценарий.Но яко ме гложди едно подозрение (особенно след данните в 17ч. на 28.12, че може да тества поетапно 1,9515, 1,9433 и да се спре около 1,92.Пазар.......
      След целия екшън влизам с малка позиция лонг от 1,9610 и целя лонг над 1,97.Стоп-1,9572.

Коментар

• Първоначално изпратено от just a man
        Колеги моля опитайте се да пишете на кирилица - много ми е трудно да асимилирам методиевицата повярвайте, изключение можем да направим само за сеньоритo защото това при него го възприемам като запазен мaркa
        Эяенс я зидфвепсше яср ягшд хе яе хькъся аь ъгешеягр хсьпьп фьвжьиянь нвьэсьшкиьлл

Коментар

Колеги моля опитайте се да пишете на кирилица - много ми е трудно да асимилирам методиевицата повярвайте, изключение можем да направим само за сеньоритo защото това при него го възприемам като запазен мaркa
          Blagodarq za razbiraneto.....imax namerenie da bada v BG po tova vreme...(svinsko&vinsko) ta da si BUY-na edna klaviaturka koqto ima i kirilica, no ...kakto go e kazal poetat Ё4ovek predpolaga...Gospod razpolagaЁ razmina mi se i tazi godina ....OBE6TAVAM DA DAM VSI4KO OT SEBE SI DA NE VI TORMOZQ MNOGO.....
          Iskam da vi spodelq ot kade mi ide na men problema s kirilizaciqta....klaviaturata i na men i na Kritelin predpolagam e LATINICA , no que pasa.....moita e podredena na ISPANSKI negovata na Germanski ezik i kogato se opitvam da pi6a otgovorite s pomo6ta na softwear-a na foruma stava mandga s grozde.. Naprimer imam simvoli kato : С(koeto vav foruma izliza pod formata na nomer) ili З ( Barзa) i taka..pri Kritelin s nemskiq si predstavqm 4e problema e oooo6te po golqm...Taka 4e uvagaemi kolegi vi molq za izvinenie i tarpenie....

PS. Dnes me pozdravixa po sledniq na4in:.....4estito evropeici ve4e ste Balgari...
          Uspex i pazate 4erniqt si drob toi e vasssssss
          Trade the News

Коментар

• Колеги моля опитайте се да пишете на кирилица - много ми е трудно да асимилирам методиевицата повярвайте, изключение можем да направим само за сеньоритo защото това при него го възприемам като запазен мaркa

Коментар

• IZhod prez stopowete.
              Dykga pri e/$ s cel 1.3175
              malyk skalp sys stop na 1.3131
              Da widim dali ste izleze.
              Ilzleze ili ne towa smiatam da mi eposlednata pozicia za tazi godina ako ne premislia utre!

Uspeh, mnogo mnogo mnogo profit i weselo posrestane na novata godina!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o
                Jay Gould същата графика си имам и аз.. знаеш ли кое е лошото? НЕ Я ОТИГРАХ
                Затова и се ометох от дългите, за всеки случай. Винаги по това време на годината обичат да лъжат наивните трейдъри по такива начини.
                Сега ще вляза на дълги само ако мине отново 1.3176 , но най-вероятно ще си почивам до догодина
                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Първоначално изпратено от just a man
                  Първоначално изпратено от Ajax4o
                  ааа не... моля ви, кажете ми брокер които да позволява търговия със стоки... направо свършвам като гледам какви тикове прави петрола...
                  а хелтинг оил... там пък се срина направо преди малко...
                  Ако това не е тръпка незнам кое е!!!
                  Кaто те гледaм тaкa е зa твое добро че не можеш дa търгувaш стоки че и пaрите ще си свършиш зa нулa време хехе
                  Преди няколко дена точно за стоки си говорех ме... ако не и вчера... та там казах, че с кеф бих затрил някоя хилядарка на стоковия пазар... ама е просто шоу... преди 2-3 години го съках демо и особенно natural gas много я чувах...
                  Там е за емоция... определено!
                  Приятелю, aз търгувaм природен гaз (NYMEХ: QG) в действителност и повярвaй не е толковa лесно колкото изглеждa нa демо Нaли се сещaш че един мини контрaкт е 2500 BTU, т.е. еднa фигуркa ти е $2500, a имa дни когaто товa движи с по 1-2 фигури от рaз )) От всичи стоки които съм игрaл, a те не сa хич мaлко, QG е нaй-волaтилнaтa и нaй-ковaрнaтa от всички, дори среброто не може дa се мери с него ))

Коментар

Първоначално изпратено от Ajax4o
                    ааа не... моля ви, кажете ми брокер които да позволява търговия със стоки... направо свършвам като гледам какви тикове прави петрола...
                    Кaто те гледaм тaкa е зa твое добро че не можеш дa търгувaш стоки че и пaрите ще си свършиш зa нулa време хехе
                    Преди няколко дена точно за стоки си говорех ме... ако не и вчера... та там казах, че с кеф бих затрил някоя хилядарка на стоковия пазар... ама е просто шоу... преди 2-3 години го съках демо и особенно natural gas много я чувах...
                    Там е за емоция... определено!
                    From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                    България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от karakondjul
                      Първоначално изпратено от Facts
                      Първоначално изпратено от karakondjul
                      Az ochakvam EURUSD nad 1.32 dnes ve4er. Ako "existing home sales" sa slabi, a te 6te sa, togava se nastaniavame za po-dalgo v teritoriata na 1.32.

V momenta pound-a tegli evroto i zlatoto darpa nadolu dolara.
                      Малиии, малии. Ква стана тя? Пък утре както е известно е Петък, а на всичкото отгоре е и края на годината!
                      Tova beshe mnogo qk ritnik direktno v zabite 6te darja s nadejda...
                      Kolega Slagaj nulewi stopowe.
                      Az licno biah kys sutrinta sys 35/40 pipa stop. NFP-to gi razmaza sled koeto reshortnah na 15/20 pipa ot wyrha.
                      Izhoda mi pri kabela e 1.9560 a pri euroto 1.3120
                      stopowete mi w momenta sa na High na posleddia 1H bar
                      Tocno na kraja na gapa
                      Tragnat li da go zatwariat izlizam
                      Bi triabvalo da izleza na momenta no sym alcen za oste 20 30 pipa a towa ne e mnogo razumno ot moja strana.

Коментар

Коментар

• ааа не... моля ви, кажете ми брокер които да позволява търговия със стоки... направо свършвам като гледам какви тикове прави петрола...
                          From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                          България Над Всичко

Коментар

• Това го стискам от 2 часа и щях да го пускам .. обаче сега гледам какво става и ми е смешно .. защото маркет мейкърите пак лудуват на тънките парази
                            Закрих на 1.3170 и гледам добре съм направил

http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• хммм доволен съм......ама се чуда сега кво да ги правя тия УСД/БГН да ги продавам ли или да си ги държа до по късно, че утре май еврото ще се дига??? като цяло 50-60пипа печалба (дето сега намалява заради тия запаси от петрол) е добре.....ама дали да си я зимам и да се махам за тази година или да си държа?

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
                                Първоначално изпратено от karakondjul
                                Az ochakvam EURUSD nad 1.32 dnes ve4er. Ako "existing home sales" sa slabi, a te 6te sa, togava se nastaniavame za po-dalgo v teritoriata na 1.32.

V momenta pound-a tegli evroto i zlatoto darpa nadolu dolara.
                                Малиии, малии. Ква стана тя? Пък утре както е известно е Петък, а на всичкото отгоре е и края на годината!
                                Tova beshe mnogo qk ritnik direktno v zabite 6te darja s nadejda...

Коментар

Working...
                                X