Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Пробив над 1,9696 със поне още 100п. нагоре ми се струва най-вероятен сценарий.Но яко ме гложди едно подозрение (особенно след данните в 17ч. на 28.12, че може да тества поетапно 1,9515, 1,9433 и да се спре около 1,92.Пазар.......
След целия екшън влизам с малка позиция лонг от 1,9610 и целя лонг над 1,97.Стоп-1,9572.
Коментар
-
Първоначално изпратено от just a manКолеги моля опитайте се да пишете на кирилица - много ми е трудно да асимилирам методиевицата повярвайте, изключение можем да направим само за сеньоритo защото това при него го възприемам като запазен мaркa
Коментар
-
Първоначално изпратено от just a manКолеги моля опитайте се да пишете на кирилица - много ми е трудно да асимилирам методиевицата повярвайте, изключение можем да направим само за сеньоритo защото това при него го възприемам като запазен мaркa
Iskam da vi spodelq ot kade mi ide na men problema s kirilizaciqta....klaviaturata i na men i na Kritelin predpolagam e LATINICA , no que pasa.....moita e podredena na ISPANSKI negovata na Germanski ezik i kogato se opitvam da pi6a otgovorite s pomo6ta na softwear-a na foruma stava mandga s grozde..Naprimer imam simvoli kato : С(koeto vav foruma izliza pod formata na nomer) ili З ( Barзa) i taka..pri Kritelin s nemskiq si predstavqm 4e problema e oooo6te po golqm...Taka 4e uvagaemi kolegi vi molq za izvinenie i tarpenie....
PS. Dnes me pozdravixa po sledniq na4in:.....4estito evropeici ve4e ste Balgari...
Uspex i pazate 4erniqt si drob toi e vasssssssTrade the News
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ajax4oJay Gould същата графика си имам и аз.. знаеш ли кое е лошото? НЕ Я ОТИГРАХ
Сега ще вляза на дълги само ако мине отново 1.3176 , но най-вероятно ще си почивам до догодинаhttp://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ajax4oПървоначално изпратено от just a manПървоначално изпратено от Ajax4oааа не... моля ви, кажете ми брокер които да позволява търговия със стоки... направо свършвам като гледам какви тикове прави петрола...
а хелтинг оил... там пък се срина направо преди малко...
Ако това не е тръпка незнам кое е!!!
Jay Gould същата графика си имам и аз.. знаеш ли кое е лошото? НЕ Я ОТИГРАХ
Там е за емоция... определено!Нaли се сещaш че един мини контрaкт е 2500 BTU, т.е. еднa фигуркa ти е $2500, a имa дни когaто товa движи с по 1-2 фигури от рaз
)) От всичи стоки които съм игрaл, a те не сa хич мaлко, QG е нaй-волaтилнaтa и нaй-ковaрнaтa от всички, дори среброто не може дa се мери с него
))
Коментар
-
Първоначално изпратено от just a manПървоначално изпратено от Ajax4oааа не... моля ви, кажете ми брокер които да позволява търговия със стоки... направо свършвам като гледам какви тикове прави петрола...
Там е за емоция... определено!From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от karakondjulПървоначално изпратено от FactsПървоначално изпратено от karakondjulAz ochakvam EURUSD nad 1.32 dnes ve4er. Ako "existing home sales" sa slabi, a te 6te sa, togava se nastaniavame za po-dalgo v teritoriata na 1.32.
V momenta pound-a tegli evroto i zlatoto darpa nadolu dolara.6te darja s nadejda...
Az licno biah kys sutrinta sys 35/40 pipa stop. NFP-to gi razmaza sled koeto reshortnah na 15/20 pipa ot wyrha.
Izhoda mi pri kabela e 1.9560 a pri euroto 1.3120
stopowete mi w momenta sa na High na posleddia 1H bar
Tocno na kraja na gapa
Tragnat li da go zatwariat izlizam
Bi triabvalo da izleza na momenta no sym alcen za oste 20 30 pipa a towa ne e mnogo razumno ot moja strana.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ajax4oааа не... моля ви, кажете ми брокер които да позволява търговия със стоки... направо свършвам като гледам какви тикове прави петрола...
Коментар
-
ааа не... моля ви, кажете ми брокер които да позволява търговия със стоки... направо свършвам като гледам какви тикове прави петрола...
Jay Gould същата графика си имам и аз.. знаеш ли кое е лошото? НЕ Я ОТИГРАХFrom Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Това го стискам от 2 часа и щях да го пускам .. обаче сега гледам какво става и ми е смешно .. защото маркет мейкърите пак лудуват на тънките парази
Закрих на 1.3170 и гледам добре съм направил
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
хммм доволен съм......ама се чуда сега кво да ги правя тия УСД/БГН да ги продавам ли или да си ги държа до по късно, че утре май еврото ще се дига??? като цяло 50-60пипа печалба (дето сега намалява заради тия запаси от петрол) е добре.....ама дали да си я зимам и да се махам за тази година или да си държа?
Коментар
-
Първоначално изпратено от FactsПървоначално изпратено от karakondjulAz ochakvam EURUSD nad 1.32 dnes ve4er. Ako "existing home sales" sa slabi, a te 6te sa, togava se nastaniavame za po-dalgo v teritoriata na 1.32.
V momenta pound-a tegli evroto i zlatoto darpa nadolu dolara.6te darja s nadejda...
Коментар
Коментар