IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 13:15 US ECON: ADP Suggests Private Payrolls Fell 40k in Dec] Boston, January 3
    * ADP calls for private nonfarm payrolls to fall by 40k in Dec
    * First negative jobs forecast since April 2003 (-35k)
    * BLS has not shown negative growth since July 2003 (-31k)
    Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
      кабела си дойде на мястото. Коко, Киро, успех, аз съм предоволен днес

Благодаря , да ти се връща

Коментар

• кабела си дойде на мястото. Коко, Киро, успех, аз съм предоволен днес

Коментар

• поскъпването на еврата се дължи на прогнозни стойности за - 40 к на пейролите . при тези данни покпка от тук с цел 1.3360 е много перспективна

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
            Първоначално изпратено от kiril123
            zdraveite , i 4.N.G

Mislia 4e globalnoto dvijenie 6te e 1.3360 - dvoen vryh - 1.2930 61.8 fibo
            1.3495 i posle ne znam kude . Syprotiva po kanala minava na 1.3309 taka 4e tam izlizam ako ne probie. Kupih si az evra minalata sedmica na 1.3120 i zasega sym dovolen , no mi se iska da zatvoria na 1.3361 . A koito niama evra , moje da si kupi na 1.3210 sys dobavka na 1.3180 i stop pod 1.3100. c celi 1.3361.

Haide uspehi ot men

Кирил до тук добре и аз мисля като теб но не залагай много на еврото точно сега очаквам още едно слизане преди да се качи към 34 нивата, а иначе си прав за нивата едното е 3309 другото 3365 това чисто технически, според мен е рано за голямо двигение и къси и дълги от тия нива трябва да излезат само не правете грешката на куки сега да гоните къси стопове и игра срещу долара в много двойки - той ме шашна навсякъде гас и му оцеля само еврото засега - еврото ще хванем в дълга стотина пипа а в кабела около 200 но още малко надолу да паднат, няма потенциал за дериозен спад от тук обаче още малко трябва да качим
            Коко аз залагам на 1.3361 после 1.3180 - 68 фибо корекциа на покачването от 1.3049 до 1.3361 което очаквам. Нивото съвпада с долната граница на възходящия канал 1.3180 . ОТ последното ще о4аквам връх над 1.34 , може би 1.3480-1.3500 и така ..... ще ги видиме нещата как ще се развият.

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
              Първоначално изпратено от Форекс Форексов
              Хехе, братко индианец, току що си купих на 1.9003. Спокоен съм засега понеже всичките тие движения ми се вписват в плана, аз вчера даже си мислех дали да не пусна една къса от 1.9730, ама викам си по-добре само да товаря за ъп при удобен случай, засега изненади няма, една от позициите ми е на -130 пипа ама като цяло съм сигурен че тотала ми от цялата работа ще е на плюс, ако трябва хеджове по някое време, но пак повтарям и потретвам-чини ми се че триъгълника ще удържи геройски, и тие кабели няма да ги пипам засега ако ще и бат Грийнспан и Бъфет да са ми опозиция, аз от мойто не отстъпвам докато не излязат нещата от моя план график. Все пак дългосрочно без да стигнем до 1.98-2.00 сериозен даун ми се струва че няма как да стане
              Айде успех
              Мойте адмирации Форексов - щом си устискал да докараш средна цена 1.9003 заслужаваш адмирации - аз си мислех че играеш краткосрочно и затова коментирах така, по принцип си прав да държиш твоите дълги до 1.98-2.00 имаш мегдан, краткосрочно имаме още път надолу обаче но това няма значение в твоят случай
              Успех
              мале мале една сбъркана цифра какво нещо прави исках да кажа че на 1.9603 си добавих, а средната ми цена е някъде към 1.9640. С точност до пип минахме по подкрепата на триъгълника и ми се струва че спада бе дотук, ама да не дърпам дявола за опашката. Много съм го харесал тоя триъгълник и мисля че тука е истината, затова го пиша май по три пъти на ред Както и да го гледам, все още сме бици
              Успех

Коментар

• Не знам защо всички фенове на еврото и паунда в тоя форум избягват да говорят за йената. Тя горката си отива над 125 като стой та гледай! Освен ако братята китайци не се смилят над нея и не девалвират юана. Ако това не стане BOJ ще я тика над 130 дори.

Нещата в глобалния свят са свързани, макар понякога и с еластична връзка. Как го виждате еврото към йената на 180 или на 200? Европа и сега е залята с китайски стоки, а тогава направо ще бъде удавена.

Коментар

Хехе, братко индианец, току що си купих на 1.9003. Спокоен съм засега понеже всичките тие движения ми се вписват в плана, аз вчера даже си мислех дали да не пусна една къса от 1.9730, ама викам си по-добре само да товаря за ъп при удобен случай, засега изненади няма, една от позициите ми е на -130 пипа ама като цяло съм сигурен че тотала ми от цялата работа ще е на плюс, ако трябва хеджове по някое време, но пак повтарям и потретвам-чини ми се че триъгълника ще удържи геройски, и тие кабели няма да ги пипам засега ако ще и бат Грийнспан и Бъфет да са ми опозиция, аз от мойто не отстъпвам докато не излязат нещата от моя план график. Все пак дългосрочно без да стигнем до 1.98-2.00 сериозен даун ми се струва че няма как да стане
                  Айде успех

Мойте адмирации Форексов - щом си устискал да докараш средна цена 1.9003 заслужаваш адмирации - аз си мислех че играеш краткосрочно и затова коментирах така, по принцип си прав да държиш твоите дълги до 1.98-2.00 имаш мегдан, краткосрочно имаме още път надолу обаче но това няма значение в твоят случай
                  Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
                    zdraveite , i 4.N.G

1.3495 i posle ne znam kude . Syprotiva po kanala minava na 1.3309 taka 4e tam izlizam ako ne probie. Kupih si az evra minalata sedmica na 1.3120 i zasega sym dovolen , no mi se iska da zatvoria na 1.3361 . A koito niama evra , moje da si kupi na 1.3210 sys dobavka na 1.3180 i stop pod 1.3100. c celi 1.3361.

Haide uspehi ot men

Кирил до тук добре и аз мисля като теб но не залагай много на еврото точно сега очаквам още едно слизане преди да се качи към 34 нивата, а иначе си прав за нивата едното е 3309 другото 3365 това чисто технически, според мен е рано за голямо двигение и къси и дълги от тия нива трябва да излезат само не правете грешката на куки сега да гоните къси стопове и игра срещу долара в много двойки - той ме шашна навсякъде гас и му оцеля само еврото засега - еврото ще хванем в дълга стотина пипа а в кабела около 200 но още малко надолу да паднат, няма потенциал за дериозен спад от тук обаче още малко трябва да качим

Коментар

• Хехе, братко индианец, току що си купих на 1.9003. Спокоен съм засега понеже всичките тие движения ми се вписват в плана, аз вчера даже си мислех дали да не пусна една къса от 1.9730, ама викам си по-добре само да товаря за ъп при удобен случай, засега изненади няма, една от позициите ми е на -130 пипа ама като цяло съм сигурен че тотала ми от цялата работа ще е на плюс, ако трябва хеджове по някое време, но пак повтарям и потретвам-чини ми се че триъгълника ще удържи геройски, и тие кабели няма да ги пипам засега ако ще и бат Грийнспан и Бъфет да са ми опозиция, аз от мойто не отстъпвам докато не излязат нещата от моя план график. Все пак дългосрочно без да стигнем до 1.98-2.00 сериозен даун ми се струва че няма как да стане
                      Айде успех

Коментар

• zdraveite , i 4.N.G

Haide uspehi ot men

Коментар

• Форексов,

след като се видя, че над 1.9750 няма да го бъде, отнесе фигура и половина надолу. Чини ми се, че краткосрочната тенденция е надолу, докато не го отнесем това 1.9750.

Коментар

• Мисля че триъгълникът ще издържи макар че последния кендъл е голяма бомба надолу, ама ще стискам кабелите, ако се поиздъни работата ще хеджирам, ще добавям, абе ще се измъкна, важното е да има фън и някой лев за вафли и близалки, ама все си мисля че триъгълника ще издържи въпреки тие 100п надолу за 4 часа

Коментар

• да на малките графики иска малко над 60 - ако бях на твое място щях да добавя в дълга тук и да бягам там но е рисково

Коментар

Коко идеята ми е че подкрепата на тоя триъгълник дето го почнахме от 15-16 декември би трябвало да издържи, ако я бием лошо става ама честно казано не вярвам.

http://img123.imageshack.us/my.php?image=kabelki4.gif

Виж сега би трябвало да качим малко но около 9660-70 ако е станало резистънт забрави, според мен при всяко качване към 60-70 бягай лонга и чакай долу нов вход

Коментар

Working...
                                X