Първоначално изпратено от Форекс Форексов
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Форекс Форексов
Коко идеята ми е че подкрепата на тоя триъгълник дето го почнахме от 15-16 декември би трябвало да издържи, ако я бием лошо става ама честно казано не вярвам.
http://img123.imageshack.us/my.php?image=kabelki4.gif
Коментар
-
Дон Карлос, и аз се гордея с европа нещо повече аз съм голям еврооптимист още отдавна когато искахме да влизаме ми се наложи да посетя един универстет в Лимерик Ирландия и бях учуден от техните успехи и станах еврооптимист но пък съм европесимист единствено поради факта - както казва стоян михайловски "Чутовна държава и чутовен век човеци ле липсват но липсва човек" та шапка ще сваля на някой който ми каже поне един български политик от второто царство до наши дни който да заслужава овации аз лично такъв не знам - но няма начин прехода свърши вече сега трябва да градим
ХеХе
Успех
Коментар
-
Форекс Форексов
Чудесна възможност за покупка на кабел-бай на 1.9636, цел 1.9780 минимум, няма да слагам стоп но ако падне под 1.9615 някъде ще го мисля
Коментар
-
Първоначално изпратено от lamasколеги, бихте ли коментирали двойката EUR/USD?
The European Central Bank said the weighted average interest rate on accepted bids at today's variable rate main refinancing operation was 3.58 pct, down from 3.68 pct at last week's refi operation.
The marginal rate -- the lowest rate at which bids were accepted -- eased to 3.57 pct from 3.58 pct last week.
Bids were made at rates ranging from 3.50 pct to 3.62 pct. The ECB had set a minimum bid rate of 3.50 pct.
Some 73 pct of bids at the marginal rate were met and bids at higher rates were met in full.
The ECB awarded 330.5 bln eur of funds at the refi. This compares with the ECB's 'benchmark' estimate that it needed to allot 328.5 bln eur for banks to be able to fulfil their minimum reserve requirements over the next week.
Bids for refi funds totalled 395.6 bln eur.
Коментар
Коментар