IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Facts
    Първоначално изпратено от kiril123
    hahaha мисля че кабела ще го видим на 1.97 преди 1.9535
    Хахаха мисля че пак уцелих десятката. Сега сме точно на 1,9535!
    браво прав излезе. аз така или иначе не играя кабел . еврата си ги държа на 1.3180 ще си добава и си чакам целта )
    Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Аз удължих малко кабел от текуща цена 1.9505 и стоп на 1.9440 целта ми е 100п от тук или 1.9640 при еврото писах кое ниво очаквам, кабела малко избърз затова и аз с него, но очаквам после още един даун преди финален ъп
      Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
        Хахаха мисля че пак уцелих десятката. Сега сме точно на 1,9535!

Коментар

• Куки аз не цитирах стоповете ти за да се заям напротив.
          Аз винаги съм казвал същото което казваш и ти - стриктен ММ това е светият граал, а иначе загубите са нещо като оперативните разходи в друг вид бизнес - печеш хляб е трябва ти жито заплати ток мая ала бала а тук какво един интернет да ама не, загубите са тия жита при нас, така че да гоним питомното с една разумна целева норма на печалба пък току виж сме хванали и дивото.
          Успех

ПП

Скоро ще става за бай с цел поне 100-200п - за кабела говоря еврото има още малко

Коментар

Първоначално изпратено от trade
            Първоначално изпратено от Facts
            Първоначално изпратено от Форекс Форексов
            кабела си дойде на мястото.
            Абсолютно! Който взел поправителния, взел. Сега чакаме 1,9535.
            ти смята6 4е 6те отско4и от сега6ното ниво подкрепата н дневния тренд какво ли остава за еврото
            еврото ги мисля че ще стигне 1.3361 въпроса е откъде ще тръгне . Струва ми се че 1.3210 няма да падне , но може и да греша , при това покчване и после даун . говори се по пазара че че има опционно селване на нива 1.3260 , като тези опции изтичат днес в 17:00 часа, така че очаквам след този час да настъпим пак 1.3290
            Кирил, аз малко но од сърце съм сложил един вълчи капан на еврото с опциики - аз писах за това преди нова година, така че очаквам еврото до 7-ми да е над 1.33 за да ми задейства капанчето, но има още малко даун, аз мисля обаче че след като не активирахме яката бай зона 1.30 то сега целта 1.35 отпада и ще видим един връх може би 50на п над 1.34 който ще активира един по-гранд сел с цел под 1.20
            Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
              zdraveite , i 4.N.G

Mislia 4e globalnoto dvijenie 6te e 1.3360 - dvoen vryh - 1.2930 61.8 fibo
              1.3495 i posle ne znam kude . Syprotiva po kanala minava na 1.3309 taka 4e tam izlizam ako ne probie. Kupih si az evra minalata sedmica na 1.3120 i zasega sym dovolen , no mi se iska da zatvoria na 1.3361 . A koito niama evra , moje da si kupi na 1.3210 sys dobavka na 1.3180 i stop pod 1.3100. c celi 1.3361.

Haide uspehi ot men

Кирил до тук добре и аз мисля като теб но не залагай много на еврото точно сега очаквам още едно слизане преди да се качи към 34 нивата, а иначе си прав за нивата едното е 3309 другото 3365 това чисто технически, според мен е рано за голямо двигение и къси и дълги от тия нива трябва да излезат само не правете грешката на куки сега да гоните къси стопове и игра срещу долара в много двойки - той ме шашна навсякъде гас и му оцеля само еврото засега - еврото ще хванем в дълга стотина пипа а в кабела около 200 но още малко надолу да паднат, няма потенциал за дериозен спад от тук обаче още малко трябва да качим
              Той куки обърка нещо графиките тази сутрин и хвърли едни изчисления дето после го хвърлиха в размисъл.

Публикувах актуалните нива в блог-а. Но част от позициите вече така или иначе бяха открити.

Между другото един съвет:
              1/ не мислете че всяка загубена позиция е грешка
              2/ следвайте по-обща стратегия, в която естествено се включват и губещи позиции
              3/ не влизайте с големи позиции (скока във всички двойки беше оправдан, и с малки позиции, които не носят съществени загуби).

Поздрави.

Коментар

Първоначално изпратено от lamas
                за какъв кабел говорите??? каква е валутата?
                паунд = кабел
                GBP
                Това не е така, значи едно време борсовата търговия която се е утвърдила в Лондон кото някакъв център тръгвали кораби от там хехе Лойдс примерно държал една долнопробна кръчма но му хрумнало това за застраховките като гледал как дилърите поркали там чакайки вести за корабите та станала търговията взели и че прекарали един кабел с телеграфна връзка през океана, така че дилърите постоянно като станела далаверата вече не чакали корабите ами търчали към телеграфа и нежно му казвали кабела та кабела кабела и така GBP/USD което било основна разменна двойка също взели да я кабельосват така че не британският паунд а двойката е кабел така е останало от тогава хехе

Коментар

• Първоначално изпратено от trade
                  ти смята6 4е 6те отско4и от сега6ното ниво подкрепата н дневния тренд какво ли остава за еврото
                  еврото ги мисля че ще стигне 1.3361 въпроса е откъде ще тръгне . Струва ми се че 1.3210 няма да падне , но може и да греша , при това покчване и после даун . говори се по пазара че че има опционно селване на нива 1.3260 , като тези опции изтичат днес в 17:00 часа, така че очаквам след този час да настъпим пак 1.3290

Коментар

Pip master

Коментар

• е значи кабела се счупи да пада, такова падение, дали ще се вдигне пак

Коментар

• Първоначално изпратено от lamas
                        :lol: GBP/USD

Коментар

• Първоначално изпратено от lamas
                          паунд = кабел
                          GBP

Коментар

• за какъв кабел говорите??? каква е валутата?

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов

Коментар

Working...
                                X