IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Han Krum
    Тоя спад при E/USD май само ти го чакаш......
    Карай ве, важното е пазар да става.

Коментар

• Очаквам малко шорт коверинг , който да ни закара до 1.3030- 1.3065 . Плана ми за 1.3065 е добре , но може да не стигне до там . 10 МА е на 1.3080 при пробив там сме за лонг с цел над 1.35 . Ще обясня после защо виждам там цели , само да се видят нивата днес по ритрийсмънтите и ще излезат нещата
      Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Първоначално изпратено от varna
        Паралела (доколкото го има) на движение между EUR/$ и $/JPY.
        Това по повод пробива на 120 при иената и очакванията ни за спад при е/$.
        Тоя спад при E/USD май само ти го чакаш......

Коментар

• Паралела (доколкото го има) на движение между EUR/$ и $/JPY.
          Това по повод пробива на 120 при иената и очакванията ни за спад при е/$.
          Паралел има - графиките са (що-годе) огледални заради различните водещи валути при двете двойки.

Коментар

• Varna, извинявай какво трябва да видим на тези графики ??

SEll usd-jpy stop 120,49 t.p. 119,50 100 k

Коментар

• Varna, извинявай какво трябва да видим на тези графики ??

SEll usd-jpz stop 120,49 t.p. 119,50 Я 100 k

Коментар

• Коментар

• sell limit na d/y 120,70
                  120,80

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
                    Йената е на 120,10 в момента и виждам ускорение на дневна графика поне до 122,80. Както вчера казах това ще повлече и еврото под 1,2890 защото възстановявянето в кросовете на йената към еврото и паунда е само корективно на последните резки спадове.
                    Не искам да споря с теб но при долар йена нещата ги виждам така . Спираме моментно на 120.35 където е 1 % МА Банд и връщаме до 119.50 . откъдето праявим 121,++ . СЕга курса е 120.27

Може да не съм прав естествено )

Коментар

• Йената е на 120,10 в момента и виждам ускорение на дневна графика поне до 122,80. Както вчера казах това ще повлече и еврото под 1,2890 защото възстановявянето в кросовете на йената към еврото и паунда е само корективно на последните резки спадове.

Коментар

• Добро утро!
                        В $/иена доларът взе фрактал нагоре по месечния график.
                        Това не се случва много често...

Коментар

• За 10.30 утре не знам но според мен би било хубаво при паунда да изчакаш поне да минат данните за индустриалното и промишленото производство в 11.30, защото ако пак има спад, като миналия месец тогава кабела можеби ще потегли на юг.
                          Аз лично при кабела виждам още път на долу.
                          А за еврото в до 15. 30 едва ли ще има сериозна търговия тъй като всички ще чакат да видят какви ще ги набъбри Трише.
                          Ако не звучи много убедително отностно бъдещите повишения на лихвата еврото поема към 1.2760.
                          Успех

Коментар

• Ако следваме Фибоначи, стоповете би трябвало да са към 1,2709 -38,2% корекция от цялото покачване от 1,18 до 1,33....
                            Но засега варианта с 1,29 си епо-икономически рентабилен.Очаквам не просто корекция, а тест до края на месеца на 1,33+.
                            Ако утре до 10,30 пазарът още държи тези нива, влизам в як лонг на паунда и на еврото.

Коментар

• Ами айде аз си затворих късите от 1.3016 на 1.2940 и отворих дълга и същевременно продадох малко злато на късо па да видиме....

Коментар

• Първоначално изпратено от Niki_Chepel
                                $tambeto - kak vizdas pazara do kraja na sedmicata puk i v nacaloto na drugata ?
                                Пфууу,как да ти кажа.Аз взимам решение на момента и то стои до няколко минути най много 1-2 часа.Прекалено краткросрочно играя че да прогнозирам движения по големи от 1 час.

Коментар

Working...
                                X