IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• $tambeto - kak vizdas pazara do kraja na sedmicata puk i v nacaloto na drugata ?

Коментар

• Има банки и фондове които пускат такава информация и понякога излизат верни или поне тези нива оказват някакви временни съпротиви и подкрепи.Според мен не може да има точна информация за опцийтеи тяхните нива защото се пазят във тайна и тази информация е повече на база отворени позиций и ордери за момента на който всеки брокер може да види какви са натрупванията и ако този брокер е голям може да се предполага че информацията е доло горе вярна.

Коментар

• СКУКАААААААААААААААА
        Закона на 5 П
        Перфектната
        Подготовка
        Предотвратява
        Провала на
        Представлението/Престъплението

Коментар

• Stopovete prilicha da sa okolo 1.29 ,makar che za 1 sedmica 350 pipsa v EUR/USD pochti bez korekcia ..... dosta stopove sa pogylnati....

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
            Добър Вечер !

Чувствам се длъжен да дам съвет към мечоците да не се лъжат да селват от тук , поради простата причина че сме на 10 пипа от 50 % фибо ритрисмънт , намираме се на предишен двоен връх и ни трябваха месеци преди той да бъде пробит . На нивата 1.2920 , 1.2925 има огромни ордери за покупки на евра от какви ли не институции . Стоповете не са както се говори на 1.2940 ами под 1.2910 , между 1.2890 или 1.2910 . Очаквам тези стопове да бъдат пазени .Намираме се под долната граница на болинджър на дневна и на 4 часовата графика . RSI сочи овърсолд с нива под 30 . Правим леки дивегенции на някои индикатори . Така че които му се селва на изчака поне 1.2970-80 зоната от където е по-идейно със стоп над днешния връх тосет 1.3002 + 5-10 пипа. Разбира се аз продължавам да твърдя че ще видим 1.3065 преди да видим нивото 1.2890 , където ми е стопа. Спада на еврото или по -точно засилването на долара се дължи на покриването на някой къси доларови позиции едно поради лихвите които ще се обявават утре и второто заради леко по-добрите данни за щатите , като трябва да се отбележи че данните са привидно добри и този дефицит днес трябваше да бъде 55 милярда за да има подобрение на УС икономиката и всички вие които очаквате 1.25 да го видите преди да видим 1.3480 .
            Последно бих искал да добавя че няма да се очудя по време на язиятската сесия да чукнем 1.2913-15, защото снощи помогнаха на долара, а обикновено като става така го правят няколко поредни дни .

Лека вечер .
            не разбрах само за стоповете откъде знаеш ч е са там може би предполагаш че са там на база седмична графика и предишен връх и също така защо смяташ че ще видим 1,3480 може би вълнов анализ?
            Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
              На нивата 1.2920 , 1.2925 има огромни ордери за покупки на евра от какви ли не институции . Стоповете не са както се говори на 1.2940 ами под 1.2910 , между 1.2890 или 1.2910 . Очаквам тези стопове да бъдат пазени .
              е тва не ми е ясно, откъде тая информация какво имат банките и фондовете ?
              Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Kире , точно, кратко, ясно -сгласен съм
                gl/gt

аз съм за голemite grafiki

Коментар

• Само 10тина пипа ми трябваха, за да се затворят късите. Вярно, имам дълги, но защо трябваше да изпускам този тираж? А може би нощес, тези с дръпнатите очи ще свършат работата? Но това променя вече цялата схема. Не ми се бодува цяла нощ, за да удължавам лимитите. Пък и прекалих с акцизните питиета! То не е една беля!!
                  http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Добър Вечер !

Чувствам се длъжен да дам съвет към мечоците да не се лъжат да селват от тук , поради простата причина че сме на 10 пипа от 50 % фибо ритрисмънт , намираме се на предишен двоен връх и ни трябваха месеци преди той да бъде пробит . На нивата 1.2920 , 1.2925 има огромни ордери за покупки на евра от какви ли не институции . Стоповете не са както се говори на 1.2940 ами под 1.2910 , между 1.2890 или 1.2910 . Очаквам тези стопове да бъдат пазени .Намираме се под долната граница на болинджър на дневна и на 4 часовата графика . RSI сочи овърсолд с нива под 30 . Правим леки дивегенции на някои индикатори . Така че които му се селва на изчака поне 1.2970-80 зоната от където е по-идейно със стоп над днешния връх тосет 1.3002 + 5-10 пипа. Разбира се аз продължавам да твърдя че ще видим 1.3065 преди да видим нивото 1.2890 , където ми е стопа. Спада на еврото или по -точно засилването на долара се дължи на покриването на някой къси доларови позиции едно поради лихвите които ще се обявават утре и второто заради леко по-добрите данни за щатите , като трябва да се отбележи че данните са привидно добри и този дефицит днес трябваше да бъде 55 милярда за да има подобрение на УС икономиката и всички вие които очаквате 1.25 да го видите преди да видим 1.3480 .
                    Последно бих искал да добавя че няма да се очудя по време на язиятската сесия да чукнем 1.2913-15, защото снощи помогнаха на долара, а обикновено като става така го правят няколко поредни дни .

Лека вечер .
                    Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• питайте кукумявката как почна да удължава еврото на 1.32 и скъсява дол/швейцарц пролета на 2005

азсъм за сронг долар прз 2и седма

Коментар

• e да ама може пързалката да спре трудно и мъчително но кои знае Така това е решаващо ниво на седмична графика следва дори и да слезе още надолу да има отскок от1.2930 нивото или там някаде но според мен едва ли ще го пробием ,ако не се настаним между двете нива 1.30 и 1.25 тоест реинджовия канал на седмична следва да има импулс нагоре но дали само импулс корекция или импулс които ще прерастне в тренд непозната работа
                        Pip master

Коментар

• ех, отнесе ми стоповете на 1,294 нищо и утре е ден
                          Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Точно така момчета - пътрзалянето надолу май продължава...

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                              The downtrend continues.
                              Absolutly
                              Закона на 5 П
                              Перфектната
                              Подготовка
                              Предотвратява
                              Провала на
                              Представлението/Престъплението

Коментар

• The downtrend continues.