IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SPEKO
    Имам сериозни съмнения за започване на нова война в близкия изток
    Днес войната бе официално обявена, не знаете ли? Рано сутринта американска военна част е атакувала охраната и превзела иранското консулство в град Арбил северен Ирак. Извзели са всичкия архив включително компютрите. Арестували са няколко служители ирански граждани и са ги отвели в неизвестна за сега посока. На това му се казва чиста проба държавен тероризъм. Сега остава Иран да направи същото с американското посолство в Техеран и сме готови... отвсякъде...

Коментар

• Силен долар как?

Коментар

• Имам сериозни съмнения за започване на нова война в близкия изток
        Не знам какво са замислили, ама народа от Израел взе да се изнася
        Все още нямам идея кога ще започне, ама нещата ми се струват много сериозни! Как войната ще се отрази на валутите всеки сам да решава!

Коментар

• еййй ама той много бърз докато напиша и вееч на 50, няма да бързам поставям села на 70 за всеки случай, ако не го чукне, тръгне ли надолу ще продам в движение
          Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Здравейте и от мене

Коментар

• хехехе усд/кад клъвна ТП и се върна, ако качи пак към 50 ще селлна отново

Коментар

• 10:06 EUR/USD: Profit-Takers Impact Euro Before GDP Confirmation] London,
                January 11. Even before the confirmation of Q3 2006 Euro Zone GDP, EUR/USD was
                shying away from the 1.2978 intraday high. Profit-taking ahead of the release is
                touted as the weight on spot in the short-term and with the Q data coming in as
                expected this theme may continue for a period. Bidding into 1.2960 should prop
                with more buyers found on a drop to 1.2950 but this is seen as little more than
                a short-run rally with sellers forming an orderly queue to sell into strength
                and or a failure into the 1.30 area.
                Закона на 5 П
                Перфектната
                Подготовка
                Предотвратява
                Провала на
                Представлението/Престъплението

Коментар

• Здравейте. Досега доста мислих по ситуацията с еврото и ето до какви изводи стигнах. Тука е редно да вметна че пет пари не давам Тришето какво ще говори, понеже графиката ще покаже кой кум, кой сват, кой на булката брат. Графиката отразява всичко, но млъкни сърце
                  Та-излиза ми 4ти февруари като една много важна дата. Дотогава при сегашния мечи пазар според мен е много вероятно да ударим 1.2865, което е един фибо екстеншън, който после на графиката ще видите. После идва много интересното ниво 1.2805, чието достигане би върнало пазара в лапите на мечоците дългосрочно. Интересното на тая дата 4 февр според моите сметки е че ако дотогава видим 1.2805, то трендлинията на подкрепа от 1.1850 към 1.2500 да издържи на подобед срив и после бихме се отправили към 1.2706, което е 61.8% фибо на цялото движение от 1.16 до 1.33, ако преминем и през това 1.2707 отиваме за тест на голямата линия на подкрепа на 1.16 до 1.33 където имаме и 262.8 фибо екстеншънче и е съвсем близо до 50% фибо на ЦЯЛОТО покачване. Ако паднем под 1.2507-въпросното 50% фибо, то тогава отиваме към 38% на фибо-едно ниво, за което мастър Коко отдавна казваше че му е интересно-даааа, 1.2330-точно така. Ако това ниво падне е твърде възможно да се върнем в 1.16 зоната, където ще стане много интересно и си мисля че ако влезем в тая зона на еврото работата му е спукана за година, две напред от този хипотетичен бъдещ момент. Сега ще сложа и графиката за да се види аджеба какво приказва Форексов
                  Тоя анализ ми беше доста интересно да си го направя и да го споделя с вас. Все пак за мен е важно до 4 февруари и 26 март да се случат нещата, за които горе вече съм писал. Това е съвсем неангажиращия ми поглед за нещата. И на мен ми се щеше вече да сме направили 1.36 и да сме направили някой обръщащ кендълстик модел на седмична, ама нещата са такива, каквито са.
                  Успех и умната

http://www.fileden.com/pview.php?fid...ame=eurusd.JPG

Коментар

• Първоначално изпратено от varna
                    Първоначално изпратено от Han Krum
                    Тоя спад при E/USD май само ти го чакаш......
                    Карай ве, важното е пазар да става.
                    Не само, не само...
                    From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                    България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от Mackata
                      Мислите ли, че е изпълним ?
                      И аз мисля, че така ще стане и то към 14:45
                      11/01/2007 14:45 Euro Zone ECB Rate Announcement January % 3.5 3.5
                      Ако Трише каже, че няма да има повишаване може да го изпълним.
                      Tozi plan ne go vijdam da se slu4i skoro . Da tezi niva 6te gi vidim tazi godina , no sled kato napravim nov vruh okolo 1.35 4e dori i 1.36 . Trishe nikoga niama da kaze 4e 6te sprat s poka4vano na lihvata , a a6te kaze 4e 6te sledi mnogo vnimatelno inflaciata i t.n. Razbira se o4akvam 1.2830 ili 1.2870 no sled kato napravim korekcia 38 fibo na spada ot 1.3290 do 1.2930 . tova nivo e niakade okolo 1.3065-70 . posle pravim goliamata 61.80 fibo na 1.2825 i sled tova sme free za nov vryh do 1 -2 meseca .

Tova mi e mnenieto , spad pod 1.2935-40 sega 6te napravi plama mi nevaliden .

Neka vidim dannite ot evro zonata - o4akvam dobri cifri i poka4vaneto da e impulsno

Pozdravi
                      Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Ако добре си спомням още миналия път каза че и февруари няма да пипат, но може да ме лъже паметта или да съм се подлъгал нещо.

Коментар

• Мислите ли, че е изпълним ?
                          И аз мисля, че така ще стане и то към 14:45
                          11/01/2007 14:45 Euro Zone ECB Rate Announcement January % 3.5 3.5
                          Ако Трише каже, че няма да има повишаване може да го изпълним.
                          Закона на 5 П
                          Перфектната
                          Подготовка
                          Предотвратява
                          Провала на
                          Представлението/Престъплението

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                            Намерих си един декемврийски шарж http://img163.imageshack.us/my.php?image=eurusdap0.jpg
                            Успех
                            За сега се движим по него.
                            Поздрави!

Коментар

• Намерих си един декемврийски шарж http://img163.imageshack.us/my.php?image=eurusdap0.jpg
                              Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
                                Очаквам малко шорт коверинг , който да ни закара до 1.3030- 1.3065 .
                                Не знам кой ще покрива шортите като всички са дълги...

Коментар

Working...
                                X