Първоначално изпратено от SPEKO
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
10:06 EUR/USD: Profit-Takers Impact Euro Before GDP Confirmation] London,
January 11. Even before the confirmation of Q3 2006 Euro Zone GDP, EUR/USD was
shying away from the 1.2978 intraday high. Profit-taking ahead of the release is
touted as the weight on spot in the short-term and with the Q data coming in as
expected this theme may continue for a period. Bidding into 1.2960 should prop
with more buyers found on a drop to 1.2950 but this is seen as little more than
a short-run rally with sellers forming an orderly queue to sell into strength
and or a failure into the 1.30 area.Закона на 5 П
Перфектната
Подготовка
Предотвратява
Провала на
Представлението/Престъплението
Коментар
-
Форекс Форексов
Здравейте. Досега доста мислих по ситуацията с еврото и ето до какви изводи стигнах. Тука е редно да вметна че пет пари не давам Тришето какво ще говори, понеже графиката ще покаже кой кум, кой сват, кой на булката брат. Графиката отразява всичко, но млъкни сърце
Та-излиза ми 4ти февруари като една много важна дата. Дотогава при сегашния мечи пазар според мен е много вероятно да ударим 1.2865, което е един фибо екстеншън, който после на графиката ще видите. После идва много интересното ниво 1.2805, чието достигане би върнало пазара в лапите на мечоците дългосрочно. Интересното на тая дата 4 февр според моите сметки е че ако дотогава видим 1.2805, то трендлинията на подкрепа от 1.1850 към 1.2500 да издържи на подобед срив и после бихме се отправили към 1.2706, което е 61.8% фибо на цялото движение от 1.16 до 1.33, ако преминем и през това 1.2707 отиваме за тест на голямата линия на подкрепа на 1.16 до 1.33 където имаме и 262.8 фибо екстеншънче и е съвсем близо до 50% фибо на ЦЯЛОТО покачване. Ако паднем под 1.2507-въпросното 50% фибо, то тогава отиваме към 38% на фибо-едно ниво, за което мастър Коко отдавна казваше че му е интересно-даааа, 1.2330-точно така. Ако това ниво падне е твърде възможно да се върнем в 1.16 зоната, където ще стане много интересно и си мисля че ако влезем в тая зона на еврото работата му е спукана за година, две напред от този хипотетичен бъдещ момент. Сега ще сложа и графиката за да се види аджеба какво приказва Форексов
Тоя анализ ми беше доста интересно да си го направя и да го споделя с вас. Все пак за мен е важно до 4 февруари и 26 март да се случат нещата, за които горе вече съм писал. Това е съвсем неангажиращия ми поглед за нещата. И на мен ми се щеше вече да сме направили 1.36 и да сме направили някой обръщащ кендълстик модел на седмична, ама нещата са такива, каквито са.
Успех и умната
http://www.fileden.com/pview.php?fid...ame=eurusd.JPG
Коментар
-
Първоначално изпратено от MackataМислите ли, че е изпълним ?
И аз мисля, че така ще стане и то към 14:45
11/01/2007 14:45 Euro Zone ECB Rate Announcement January % 3.5 3.5
Ако Трише каже, че няма да има повишаване може да го изпълним.
Tova mi e mnenieto , spad pod 1.2935-40 sega 6te napravi plama mi nevaliden .
Neka vidim dannite ot evro zonata - o4akvam dobri cifri i poka4vaneto da e impulsno
PozdraviForex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
Мислите ли, че е изпълним ?
И аз мисля, че така ще стане и то към 14:45
11/01/2007 14:45 Euro Zone ECB Rate Announcement January % 3.5 3.5
Ако Трише каже, че няма да има повишаване може да го изпълним.Закона на 5 П
Перфектната
Подготовка
Предотвратява
Провала на
Представлението/Престъплението
Коментар
-
Първоначално изпратено от Форекс ФорексовНамерих си един декемврийски шарж http://img163.imageshack.us/my.php?image=eurusdap0.jpg
Успех
Поздрави!
Коментар
-
Форекс Форексов
Коментар
Коментар