IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от varna
    Тая дълга, вече ми изглежда разумна...
    Ако тая вечер останем под 1,2920 още една цяла седмица няма да има такова животно като "разумна" дълга!

Коментар

• Първоначално изпратено от varna
      Първоначално изпратено от Han Krum
      Днес си затворих дългото евро от 1.2940 на 1.2975
      и сега отворих ново дълго от 1.2900, но пазара май ще пада още и въпреки това оставам засега с дългото
      Дори успях да сваля цената на цялата позиция с 3 пипа, т.е. long 1.2897....:lol:

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
        Първоначално изпратено от varna
        Паралела (доколкото го има) на движение между EUR/$ и $/JPY.
        Това по повод пробива на 120 при иената и очакванията ни за спад при е/$.
        Тоя спад при E/USD май само ти го чакаш......

Коментар

и сега отворих ново дълго от 1.2900, но пазара май ще пада още и въпреки това оставам засега с дългото

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
            aa mejdu drugoto slagam ordez za buy na cabel ot 1.9360 s cel 1.9990 . bez stop zasega
            Класика...

Коментар

• Намалих си цената - от 1.2897 съм дълъг .... 3 пипа от по-долу, кой ти ги дава........:lol:

Коментар

• aa mejdu drugoto slagam ordez za buy na cabel ot 1.9360 s cel 1.9990 . bez stop zasega
                Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• e/$ ot 1.3046 - nulew stop
                  kabel - 93 pipa profit.
                  obmisliam dylgi ewra obace ste pocakam 1-2 chasa da widia kawo ste stane tazi vecr. Ako ne mi swetne ste go mislia utre.

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
                    Първоначално изпратено от kiril123
                    Не искам да споря с теб но при долар йена нещата ги виждам така . Спираме моментно на 120.35 където е 1 % МА Банд и връщаме до 119.50 .
                    Mojesh da zabravish pod 1.29 da vidish niva , az pak si udyljih ...
                    HAIDE PA DA VIDIM )
                    Кире, йената е на 120,55 а еврото на 1,2885! Какво правим от тук нататък?
                    6te go mislim , ti gledai da si pribere6 pe4albata navreme da ne stan posle da se iadosvash , a za drugoto pazar ima i vinagi 6te go ima . zagubata mi e sme6na oba4e propusnatite polzi ne sa mi sme6ni . Moje bi 6te skusia na 1.2911 sas stop na 1.2931 i cel 1.2872 . no ne sym re6il

Ve4e naistina trygvam

Коментар

• Според мен не е никак разумно да се играе дълго евро точно по време на спад с подобна сила, да не говорим за допълнителния натиск надолу, породен от думите на Трише.

Коментар

• При е/$ 4-фигури надолу, аз разчитам на някаква корекцийка, въпреки това си казвам фен съм на $, нищо че за момента съм заложил на евро, то е краткосрочно а и утре e петък........:lol:

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
                          Не искам да споря с теб но при долар йена нещата ги виждам така . Спираме моментно на 120.35 където е 1 % МА Банд и връщаме до 119.50 .
                          Mojesh da zabravish pod 1.29 da vidish niva , az pak si udyljih ...
                          HAIDE PA DA VIDIM )
                          Кире, йената е на 120,55 а еврото на 1,2885! Какво правим от тук нататък?

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                            Здравейте. Досега доста мислих по ситуацията с еврото и ето до какви изводи стигнах. Тука е редно да вметна че пет пари не давам Тришето какво ще говори, понеже графиката ще покаже кой кум, кой сват, кой на булката брат. Графиката отразява всичко, но млъкни сърце
                            Та-излиза ми 4ти февруари като една много важна дата. Дотогава при сегашния мечи пазар според мен е много вероятно да ударим 1.2865, което е един фибо екстеншън, който после на графиката ще видите. После идва много интересното ниво 1.2805, чието достигане би върнало пазара в лапите на мечоците дългосрочно. Интересното на тая дата 4 февр според моите сметки е че ако дотогава видим 1.2805, то трендлинията на подкрепа от 1.1850 към 1.2500 да издържи на подобед срив и после бихме се отправили към 1.2706, което е 61.8% фибо на цялото движение от 1.16 до 1.33, ако преминем и през това 1.2707 отиваме за тест на голямата линия на подкрепа на 1.16 до 1.33 където имаме и 262.8 фибо екстеншънче и е съвсем близо до 50% фибо на ЦЯЛОТО покачване. Ако паднем под 1.2507-въпросното 50% фибо, то тогава отиваме към 38% на фибо-едно ниво, за което мастър Коко отдавна казваше че му е интересно-даааа, 1.2330-точно така. Ако това ниво падне е твърде възможно да се върнем в 1.16 зоната, където ще стане много интересно и си мисля че ако влезем в тая зона на еврото работата му е спукана за година, две напред от този хипотетичен бъдещ момент. Сега ще сложа и графиката за да се види аджеба какво приказва Форексов
                            Тоя анализ ми беше доста интересно да си го направя и да го споделя с вас. Все пак за мен е важно до 4 февруари и 26 март да се случат нещата, за които горе вече съм писал. Това е съвсем неангажиращия ми поглед за нещата. И на мен ми се щеше вече да сме направили 1.36 и да сме направили някой обръщащ кендълстик модел на седмична, ама нещата са такива, каквито са.
                            Успех и умната

http://www.fileden.com/pview.php?fid...ame=eurusd.JPG
                            Май че филма започна.
                            Успех

Коментар

и аз бях дълъг от 1.2936 ,викам си добре го хванах и не я затворих само си преместих стопа на 0 ама тая лисица Трише ми го взе ма.........
                              и аз обмислям дълги но от 1.2820 някъде.сега хич не ми харесва.
                              Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

struva mi se 4e 6te napravim malko poka4vane do 1.2911 v blizkite 30 minuti i posle 6te slezem , zam syjalenie proiva na 1.2920 i 1.29 ozna4ava spad na evroto . Drug variant e tova da e obir na stopove oba4e ne6to ne go viarvam . PRi fixinga v london ako ne vyrnem nad 1.2900 zna4i se celim dosta nadolu . Iadosvam se ne zaradi tova 4e sgre6ih posokata a za6toto ne skusih dnes na 1.3010 a si go misleh da go napravia

LEka ve4er

Коментар

Working...
                                X