Първоначално изпратено от varna
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от varnaПървоначално изпратено от Han KrumДнес си затворих дългото евро от 1.2940 на 1.2975
и сега отворих ново дълго от 1.2900, но пазара май ще пада още и въпреки това оставам засега с дългото
Коментар
-
Първоначално изпратено от FactsПървоначално изпратено от kiril123Не искам да споря с теб но при долар йена нещата ги виждам така . Спираме моментно на 120.35 където е 1 % МА Банд и връщаме до 119.50 .Първоначално изпратено от kiril123Mojesh da zabravish pod 1.29 da vidish niva , az pak si udyljih ...
HAIDE PA DA VIDIM)
Ve4e naistina trygvamForex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
Форекс Форексов
Според мен не е никак разумно да се играе дълго евро точно по време на спад с подобна сила, да не говорим за допълнителния натиск надолу, породен от думите на Трише.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kiril123Не искам да споря с теб но при долар йена нещата ги виждам така . Спираме моментно на 120.35 където е 1 % МА Банд и връщаме до 119.50 .Първоначално изпратено от kiril123Mojesh da zabravish pod 1.29 da vidish niva , az pak si udyljih ...
HAIDE PA DA VIDIM)
Коментар
-
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от Форекс ФорексовЗдравейте. Досега доста мислих по ситуацията с еврото и ето до какви изводи стигнах. Тука е редно да вметна че пет пари не давам Тришето какво ще говори, понеже графиката ще покаже кой кум, кой сват, кой на булката брат. Графиката отразява всичко, но млъкни сърце
Та-излиза ми 4ти февруари като една много важна дата. Дотогава при сегашния мечи пазар според мен е много вероятно да ударим 1.2865, което е един фибо екстеншън, който после на графиката ще видите. После идва много интересното ниво 1.2805, чието достигане би върнало пазара в лапите на мечоците дългосрочно. Интересното на тая дата 4 февр според моите сметки е че ако дотогава видим 1.2805, то трендлинията на подкрепа от 1.1850 към 1.2500 да издържи на подобед срив и после бихме се отправили към 1.2706, което е 61.8% фибо на цялото движение от 1.16 до 1.33, ако преминем и през това 1.2707 отиваме за тест на голямата линия на подкрепа на 1.16 до 1.33 където имаме и 262.8 фибо екстеншънче и е съвсем близо до 50% фибо на ЦЯЛОТО покачване. Ако паднем под 1.2507-въпросното 50% фибо, то тогава отиваме към 38% на фибо-едно ниво, за което мастър Коко отдавна казваше че му е интересно-даааа, 1.2330-точно така. Ако това ниво падне е твърде възможно да се върнем в 1.16 зоната, където ще стане много интересно и си мисля че ако влезем в тая зона на еврото работата му е спукана за година, две напред от този хипотетичен бъдещ момент. Сега ще сложа и графиката за да се види аджеба какво приказва Форексов
Тоя анализ ми беше доста интересно да си го направя и да го споделя с вас. Все пак за мен е важно до 4 февруари и 26 март да се случат нещата, за които горе вече съм писал. Това е съвсем неангажиращия ми поглед за нещата. И на мен ми се щеше вече да сме направили 1.36 и да сме направили някой обръщащ кендълстик модел на седмична, ама нещата са такива, каквито са.
Успех и умната
http://www.fileden.com/pview.php?fid...ame=eurusd.JPG
Успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han KrumДнес си затворих дългото евро от 1.2940 на 1.2975
и сега отворих ново дълго от 1.2900, но пазара май ще пада още и въпреки това оставам засега с дългото
и аз обмислям дълги но от 1.2820 някъде.сега хич не ми харесва.Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han KrumДнес си затворих дългото евро от 1.2940 на 1.2975
LEka ve4erForex , форекс новини и стратегии
Коментар
Коментар