If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
дълги евро-долар от 1.2895 стоп 1.2854 първа цел 1.3010
Аз засега съм без стопове, но не вярвам да ходим до там тази вечер, а утре ще го мисля........Успех пич
Това което ме претеснява е петрола 52$
Мен ме притеснява и златото.Все пак днеска наблюдавахме слабо евро,а не силен долар.
И мен ме претеснява, защо не иска да пада неговата верица, все пак имам и късо злато, но мисля до сутринта сме около 600$ и оттам до 580$ бърза пързалка
Мани ..аз се набътах с един долар/швейцарец къс :-) уж за 40 пункта ..и докато пътувах онзи ден е стигнало на 3 пип-а от поръчката ми и сега като хукна нагоре и се чудя какво да го правя.
Куца история
Ако някой иска да обмисли една дългосрочна позиция ето предложението от мен.
sell nzd/usd 0,6920 tp 0,5910 sl 0,7131
Причините : глава и рамене на седмична,както и двоен връх на 0,7100
Дивергенция при индикаторите ( по-нисък връх при нивото 0,71 при предходния на 0,71 )
дълги евро-долар от 1.2895 стоп 1.2854 първа цел 1.3010
Аз засега съм без стопове, но не вярвам да ходим до там тази вечер, а утре ще го мисля........Успех пич
Това което ме претеснява е петрола 52$
Мен ме притеснява и златото.Все пак днеска наблюдавахме слабо евро,а не силен долар.
И мен ме претеснява, защо не иска да пада неговата верица, все пак имам и късо злато, но мисля до сутринта сме около 600$ и оттам до 580$ бърза пързалка
Dobyr vecher i ot men . Ne vi li pisna da kupuvate EUR i da prodavate USD? Edin bezplaten syvet ,aako vi se prdava USD , kupuvaite JPY . Uspeh na vsichki!
Това е много добър съвет.Първо обаче трябва евро/йена да спадне под 155.07 т.е. 38,2 по фибо за да може долар/йена да тръгне надолу в по-бавни темпове разбира се( при евентуален продължаващ спад на евро/долар ) Това е като идея за отиграване.
Dobyr vecher i ot men . Ne vi li pisna da kupuvate EUR i da prodavate USD? Edin bezplaten syvet ,aako vi se prdava USD , kupuvaite JPY . Uspeh na vsichki!
Коментар