IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Han Krum
    Първоначално изпратено от kritelin
    Първоначално изпратено от Han Krum
    Първоначално изпратено от paci
    дълги евро-долар от 1.2895 стоп 1.2854 първа цел 1.3010
    Аз засега съм без стопове, но не вярвам да ходим до там тази вечер, а утре ще го мисля........Успех пич
    Това което ме претеснява е петрола 52$
    Мен ме притеснява и златото.Все пак днеска наблюдавахме слабо евро,а не силен долар.
    И мен ме претеснява, защо не иска да пада неговата верица, все пак имам и късо злато, но мисля до сутринта сме около 600$ и оттам до 580$ бърза пързалка
    Мани ..аз се набътах с един долар/швейцарец къс :-) уж за 40 пункта ..и докато пътувах онзи ден е стигнало на 3 пип-а от поръчката ми и сега като хукна нагоре и се чудя какво да го правя.
    Куца история

Коментар

• Zlatoto shte potegli nadolu sled AUD ,ochakvam i GBP da izpusne para sys strashna sila , zasega shte gledam i shte skacham v dvijenie v vlaka....

Коментар

• Ако някой иска да обмисли една дългосрочна позиция ето предложението от мен.
        sell nzd/usd 0,6920 tp 0,5910 sl 0,7131
        Причините : глава и рамене на седмична,както и двоен връх на 0,7100
        Дивергенция при индикаторите ( по-нисък връх при нивото 0,71 при предходния на 0,71 )

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
          Първоначално изпратено от Han Krum
          Аз засега съм без стопове, но не вярвам да ходим до там тази вечер, а утре ще го мисля........Успех пич
          Мен ме притеснява и златото.Все пак днеска наблюдавахме слабо евро,а не силен долар.
          И мен ме претеснява, защо не иска да пада неговата верица, все пак имам и късо злато, но мисля до сутринта сме около 600$ и оттам до 580$ бърза пързалка

Коментар

Коментар

• Това вече е безвъздмездно кръводаряване...стига дълги евра!

Коментар

• Първоначално изпратено от GBP2
                Dobyr vecher i ot men . Ne vi li pisna da kupuvate EUR i da prodavate USD? Edin bezplaten syvet ,aako vi se prdava USD , kupuvaite JPY . Uspeh na vsichki!
                Това е много добър съвет.Първо обаче трябва евро/йена да спадне под 155.07 т.е. 38,2 по фибо за да може долар/йена да тръгне надолу в по-бавни темпове разбира се( при евентуален продължаващ спад на евро/долар ) Това е като идея за отиграване.

Коментар

• Първоначално изпратено от paci

Коментар

• Dobyr vecher i ot men . Ne vi li pisna da kupuvate EUR i da prodavate USD? Edin bezplaten syvet ,aako vi se prdava USD , kupuvaite JPY . Uspeh na vsichki!

Коментар

• дълги евро-долар от 1.2895 стоп 1.2854 първа цел 1.3010

Коментар

• Предвид написаното дотук за това що е разумна позиция:
                        Първоначално изпратено от varna
                        Всяка позиция, със стоп на 20 пипса и перспектива за поне 100, е разумна.
                        И предвид на това че дългата ти е на 1,2897... Логично ми се струва?!

Коментар

• ЕЕЕЕЕЕЕ чакай твойта цена е на 20 пипа отука, мойта на 80. Баса ми е за това че няма да има "разумна дълга" другата седмица, нали това каза....

Коментар

Готов ли си да вържем на някоя и друга бира...

За това дали ще видим 1,2877 преди 1,2977?

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
                              Тая дълга, вече ми изглежда разумна...
                              Ако тая вечер останем под 1,2920 още една цяла седмица няма да има такова животно като "разумна" дълга!
                              Готов ли си да вържем на някоя и друга бира...

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
                                Тая дълга, вече ми изглежда разумна...
                                Ако тая вечер останем под 1,2920 още една цяла седмица няма да има такова животно като "разумна" дълга!
                                Всяка позиция, със стоп на 20 пипса и перспектива за поне 100, е разумна.

Коментар

Working...
                                X