IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Днес си затворих дългото евро от 1.2940 на 1.2975
    и сега отворих ново дълго от 1.2900, но пазара май ще пада още и въпреки това оставам засега с дългото

Коментар

• 4estito na skusilite evra . ) stopirah moita tyrgovia na 1.2925 pri poka4vaneto predi 20-30 minutki . 6te udylja otnovo na 1.2872 . Stopa 6te e 1.2810 s dobavka na 1.2830 . Tozi Trishe bih go izgyrbil - xaxaxaxxa .

Leka ve4er otivam da piiina niakolko biri
      Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
        Какво каза Трише????....
        тотално е.а маиката на еврото:
        че никой не е казвал че темпа на повишаване на лихвите ще баде същия;че голямата парична маса и изобилието от кредити повишава инфлационния натиск в дългосрочен план с и че щели да наблюдават и да реагират за запазване на ценовата стабилност.
        Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• dep-j i az systo se nadiavam ako wsicko wyrvi po plan
          ne so kosia jadoswam se na myrzela si.
          loshoto e ce predi 2 dena na 8-mi nese idealno nivo za dylgosrocna dylga
          takiva dvizemia sa malko prez godinata ... na nikolko meseca ma karaj !

Коментар

• Първоначално изпратено от Niki_Chepel
            Първоначално изпратено от dep-j
            Първоначално изпратено от Хоската
            Деп-джи,то по-добре да беше купил паундйена,преди няколко дни бях дал подобна идея,но и сега не е късно
            Е,наистина не е късно ,но на тези нива вече е друго .Както се казва "...we lost the steam ....."
            Paudjenata be e za kopuvane w momenta a po skoro za prodawane.
            na 8-mi bese za kopuvane.
            na 10-ti vcera bese za kopuvane ...
            sega vece e kusno dori ne e i za prodawane.
            konsolidacia eventualno korekcia sled tova kopuvane.
            tezi 6- figuri za 3 dni ... naprawo syrceto mi se kusa ... cudia se kyde sym gledal!
            E ne se kosi 4ak tolkova Nicki godinata e pred nas .6te ima o6te dosta takiva momenti i togava 6te se gi otigrali......nadqvam se .

Коментар

• Първоначално изпратено от dep-j
              Първоначално изпратено от Хоската
              Деп-джи,то по-добре да беше купил паундйена,преди няколко дни бях дал подобна идея,но и сега не е късно
              Е,наистина не е късно ,но на тези нива вече е друго .Както се казва "...we lost the steam ....."
              Paudjenata be e za kopuvane w momenta a po skoro za prodawane.
              na 8-mi bese za kopuvane.
              na 10-ti vcera bese za kopuvane ...
              sega vece e kusno dori ne e i za prodawane.
              konsolidacia eventualno korekcia sled tova kopuvane.
              tezi 6- figuri za 3 dni ... naprawo syrceto mi se kusa ... cudia se kyde sym gledal!

Коментар

• Днес все пак е много приятен ден. Най- накрая ми излезязоха дългите долари ,които бяха със средна цена 1.11737 . т/п 1.18

Коментар

• Първоначално изпратено от Хоската
                  някой го направиха и са доволни
                  "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• Опитен, твойта мацка няма ли най-после да се светне какво трябва да прави?!

Коментар

• Какво каза Трише????....

Коментар

• Първоначално изпратено от kukuvicata
                        Първоначално изпратено от Facts
                        Първоначално изпратено от kukuvicata
                        Представвяте ли си сега френското старче да каже + 50 бт.......
                        Не, но след решението на БОЕ вече е съвсем реално да каже +25 бт! Тогава наистина ще идем над 1,3050 преди пак да се върнем под 1,30.
                        да, ама не
                        Да, ама да
                        Не само под 1,30 ами отиваме под 1,29
                        знам.
                        но не отидохме на 1.3050 както и не вдигнаха лихвите.
                        и безработицата не е лоша.

всъщност и трите нямат особено значение
                        Mojesh da zabravish pod 1.29 da vidish niva , az pak si udyljih sled kato zatvorih na 1.3005 4as ot poziciata . Tuka edin ot brokerite me iadosa ta niamam vreme da pi6a , usd/jpy misleh da gi mahna no 6te gi ostavia da vidim , CEL 1.3065 I POSLE 1.2830

HAIDE PA DA VIDIM )
                        Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

Коментар

абе пич, твойта тактика май е "Купувайте паундйена винаги и на всякаква цена и ставайте трилионери"

Коментар

• Re: GBP/CAD

Как ме е яд че не купих паунди сутринта на 2.27
                              И мен ме е яд,че си затворих gbp/jpy преди обявяването на лихвите,но и това ми стига.За gbp/cad взех,че го селнах на 2.2982 с къс стоп 1.3030
                              Силата на спекулацийте на пазара са подчинени на бързото и лесното взимане на парите ни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
                                Първоначално изпратено от kukuvicata
                                Представвяте ли си сега френското старче да каже + 50 бт.......
                                Не, но след решението на БОЕ вече е съвсем реално да каже +25 бт! Тогава наистина ще идем над 1,3050 преди пак да се върнем под 1,30.
                                да, ама не
                                Да, ама да
                                Не само под 1,30 ами отиваме под 1,29
                                знам.
                                но не отидохме на 1.3050 както и не вдигнаха лихвите.
                                и безработицата не е лоша.

всъщност и трите нямат особено значение

Коментар

Working...
                                X