IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: ?/$

Първоначално изпратено от Niki_Chepel
    Jay Gould - Mogo Interesna grafika si postnal. Towa ne biah go widial.
    Кое ти е интересно?
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Първоначално изпратено от kritelin
      Ние още сме си в рейнжа на паунд/долар според мен.Като пробием доста над 1.9753 и после направим още една свещ поне на 4 часа над това ниво ще съм съгласен,че сме излезли от него.
      Аз все още мисля за 1.9420,колкото и смешно да звучи това
      За да видим 2.0 при паунд/долар ни трябва много слаб долар.Тогава вариантът 1.26 при евро/долар отпада поне според мен :-)
      А на мен никак не ми звучи смешно 1.9420. Напротив , според мен много ти е близка целта. Първа спирка 1.9180.

Коментар

• Re: EUR/USD

Първоначално изпратено от 911
        Първоначално изпратено от Jay Gould
        Нещо не ми е по сърце тази позиция и сега стоя и се чеша по главата.
        Звездите не ти ли редат нещо?

Аз съм по хвърлянето на боб не по звездите ) Не обичам коносолидации, защото ми е скучно.
        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Ние още сме си в рейнжа на паунд/долар според мен.Като пробием доста над 1.9753 и после направим още една свещ поне на 4 часа над това ниво ще съм съгласен,че сме излезли от него.
          Аз все още мисля за 1.9420,колкото и смешно да звучи това
          За да видим 2.0 при паунд/долар ни трябва много слаб долар.Тогава вариантът 1.26 при евро/долар отпада поне според мен :-)

Коментар

Първоначално изпратено от Niki_Chepel

Niakoj ima li mnenie kakwo ste stawa s Ј/$. Skysih go na 1.9644 s 5 pati po goliama pozicia otkolkoto triabva ne go stopirah nawreme i sega se chudia kakvo go prawia !!!

Losoto ce razvitieto prez poslednite 2 sedmici e za probiw na 1.9838 s cel nad 2.00 (2.02)(Obiknowenno nesto takova se slucva kogato tragne da kacva ot range kym trend - gledan dnewna grafika).

Ako niakoj ima mnenie po wyprosa, strasno ste se radwam da go cuja.
            - Vij grafikata na 4H tova spored men si e Double Bottom (ednoto duno e na 08.01.2007 vtoroto duno e na 11.01.2007) ako uspe da probie neck-line ima golqma verotnost da otprashi na gore. Koreciqta ne dostigna nivoto ot 61 % na predishnoto golqmo dvijenie na gore.

- Pogledni grafikata na D1 v momenta se namira v consolidation ako uspee da probie vurha ot 01.12.2006 pak ima golqma veroqttnost da otprashi na gore

- Weekly imash uptrend

- MN imash up trend

Moeto mnenie e che ako si short ... sega e momenta da izleznesh.
            Vsichko sochi kum long no trabva da se izchaka dali ste probie resistansa.

Ne se doverqvaj mnogo mnogo na mnenieto mi naj dobre se spravq i uchi chowek kato se bluska sam.

Regards

Vladimir.[/img]

Коментар

• ?/$

?/$ - na 4H kakto i na dnewna se wizda nesto ama mnogo podobno na klasicheskia Vimpel. Ako towa se potwyrdi togava celta za sledwastata sedmica ste e 1.2620.

Pisha tova zastodo imashe byrz spad ot 1.33 sled koeto se obrazuva towa nesto. Neohodimire uslowia za vimpela sa na lice.

Az licno sym kys no ne zaradi towa a po drugi pricini. Smiatam da reversna na 1.3013

Niakoj ima li mnenie kakwo ste stawa s Ј/$. Skysih go na 1.9644 s 5 pati po goliama pozicia otkolkoto triabva ne go stopirah nawreme i sega se chudia kakvo go prawia !!!

Losoto ce razvitieto prez poslednite 2 sedmici e za probiw na 1.9838 s cel nad 2.00 (2.02)(Obiknowenno nesto takova se slucva kogato tragne da kacva ot range kym trend - gledan dnewna grafika).

Ako niakoj ima mnenie po wyprosa, strasno ste se radwam da go cuja.

Коментар

Звездите не ти ли редат нещо?

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                  Както писах по-долу златото ще падааа......:lol:
                  Da, dobra posoka! Glegai kakvo stana dnes . Smqtam oba4e, 4e pri4inata ne e v silniqt dollar. Prosto zlatoto razo4arova serioznite investitori kakto vinagi. Sega samo spekulacii za poka4vane i patq e nadolu. Eh, imam nqkakvo zlato, no...

Коментар

• bnight:.....Според мен не виждаш очевадното в този триъгълник а именно че не е точно триъгълник а обратна H&S. ..... няма пробив на вратната линия

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                      Здравейте Спекуланти
                      Днес беше един доста профитен ден.
                      Успех на всички
                      Че то за тебе имали ден да не е профитен :-)

Коментар

• Както писах по-долу златото ще падааа......:lol:

Коментар

• Първоначално изпратено от MonFxSha
                          Sorry, ама някои ще може ли да ми обясни какво значи piercing line.
                          bullish piercing line имаш,ако 1-ви ден имаш голяма меча свещ,а на втория ден отворим под дъното на 1-вия ден но се образува бича свещ,която затвори над средата на мечата свещ от предходния ден.
                          По принцип това е сигнал,че се заформя дъно.
                          Да живее Стара Загора :-)

Коментар

• Sorry, ама някои ще може ли да ми обясни какво значи piercing line.

Коментар

Гадния шип за малко да ми отнесе стопа

Коментар

• след поредната добра новина за щатите отново изпаднахме в безветрие

Коментар

Working...
                                X