IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kukuvicata
    Първоначално изпратено от Mackata
    Куку......я пак и по бавно моля.
    Обясни ми правилото.
    нямаш нужда от уроци. нали правиш успешни сделки. които очевидно при теб са причина за някаква арогантност спрямо другите.
    успех
    Колега, абе ти нямаш ли си друга работа освен да правиш анализ на поведението ми ?
    До вчера бях "селянина с колелото", сега пък станах и арогантен.
    Нещо недоумявам....имаш проблеми с хумора на другите хора ли.
    Или просто злобееш когато друг печели.
    Бля бля как не се засяга от шегите ми, а само ти мрънкаш.
    Ай ако обичаш не се занимавай с поведението ми, то си е такова каквото е.
    Концентрирай се в трейда и анализа, не ме коментирай.
    Агрии ?
    Закона на 5 П
    Перфектната
    Подготовка
    Предотвратява
    Провала на
    Представлението/Престъплението

Коментар

• Първоначално изпратено от Dzver
      Първоначално изпратено от Mackata
      Надолу защото Европа търпи големи загуби от бурите сега.
      Zdravej Mackata

Samo da otbeleja edna malka belejka kam po gornata replika.
      Da taka e v momenta uragana Kiril varshee is severna Evropa. No ne zabravqj che v USA snqg valq v Malibu.V momenta v Kaliforniq vali snqg vsichki citrusovi plodove tam veche sa umreli - leka im prast. Horata predvijdat kum 1 milqrd $ zagubi ot tozi znqg taka che v USA polojenieto savsem ne e kitka.
      Mnogo e dobre chowek da znae i da e informiran za fundamentalnite eventi ama az lichno ne gi razbiram i nqmam dostatuchno opit da gi targuvam.Predpochitam da se predurjam kum tehnicheskite pinizi ne che tqh razbiram koj znae kolko no wse pak imam nqkav shans.

Uspeh

Vladimir.
      Така е колега, но както вчера казах просто ще се люшкаме още една седмица между 1,2820 и 1,3005 / образно казано , щото там са ми сложени капаните /.
      С една дум няма да има движения от по 200 пипса.
      Слуховете и новините ще определят посоката.
      Сабалян сме в Европа, следобед сме в Щатите, вечерта сме в Азия.
      Закона на 5 П
      Перфектната
      Подготовка
      Предотвратява
      Провала на

Коментар

• Първоначално изпратено от Mackata
        Обясни ми правилото.
        нямаш нужда от уроци. нали правиш успешни сделки. които очевидно при теб са причина за някаква арогантност спрямо другите.
        успех

Коментар

Zdravej Mackata

Samo da otbeleja edna malka belejka kam po gornata replika.
          Da taka e v momenta uragana Kiril varshee is severna Evropa. No ne zabravqj che v USA snqg valq v Malibu.V momenta v Kaliforniq vali snqg vsichki citrusovi plodove tam veche sa umreli - leka im prast. Horata predvijdat kum 1 milqrd $ zagubi ot tozi znqg taka che v USA polojenieto savsem ne e kitka.
          Mnogo e dobre chowek da znae i da e informiran za fundamentalnite eventi ama az lichno ne gi razbiram i nqmam dostatuchno opit da gi targuvam.Predpochitam da se predurjam kum tehnicheskite pinizi ne che tqh razbiram koj znae kolko no wse pak imam nqkav shans.

Uspeh

Vladimir.

Коментар

Добро утро......
            ...и такааа....да видим какво е положението за днес.
            Бля бла да смята
            5 мини лота при ейвъридж 1,2916 ТП на 1,3005 /заветната цел/
            Ордер сел на 1,3005
            Ордер бай на 1,2820
            Дилемата ми е:
            Ако тренда продължи щo да прибирам кеша.
            По добре да остава стоп на 1,3005.
            Но по-вероятно е да се качим до 1,3000/50 и пак надолу.
            Според мен тия дни ще е така, докато не стане студено и американците консумират много горива .
            п.с. Закриване на дългите евра на 1,2989, мисля, че тръгваме надолу.
            Бля бля, сметни ми ги плийз
            Европа се събужда и почва да казва на света колко са пострадали.
            Влизам в къси на 1,2986.Успех на всички.
            Дали сме надолу ? Успех
            http://www.save-darina.org/images/banners/dari2.jpg

Коментар

• Добро утро......
              ...и такааа....да видим какво е положението за днес.
              Бля бла да смята
              5 мини лота при ейвъридж 1,2916 ТП на 1,3005 /заветната цел/
              Ордер сел на 1,3005
              Ордер бай на 1,2820
              Дилемата ми е:
              Ако тренда продължи щo да прибирам кеша.
              По добре да остава стоп на 1,3005.
              Но по-вероятно е да се качим до 1,3000/50 и пак надолу.
              Според мен тия дни ще е така, докато не стане студено и американците консумират много горива .
              п.с. Закриване на дългите евра на 1,2989, мисля, че тръгваме надолу.
              Бля бля, сметни ми ги плийз.
              Европа се събужда и почва да казва на света колко са пострадали.

Влизам в къси на 1,2986.

Успех на всички.
              Закона на 5 П
              Перфектната
              Подготовка
              Предотвратява
              Провала на

Коментар

• Първоначално изпратено от kukuvicata
                понеже Маската даде днес едно от златните правила във форекса, с което винаги съм бил съгласен, предлагам да обсъдим и още едно златно правило - "решението за влизане в позиция трябва да е обмислен процес. когато решението е взето всякакъв страх трябва да бъде забравен, а всичко да е резултат от преценката на трейдъра за неговото поведение - стоп/тейк профит и т.н. нивото на поетия риск от страх трябва да е остойностено в нивото на което е поставен стопа. ако смятате да затворите позиция 5 пипса след входа и наистина смятате да търгувате дълго на форекс-пазара, по-добре не влизайте в нея."

като всяко правило горното си има и изключения и знам хора (или поне 1 човек), който прави обратното успешно. но особено за хора без неговия опит, смятам че горното е много по-печелившо като поведение.

http://zip.bg/user/?id=3003 - my zip.bg profile
                http://kukuvicata.blog.bg - performance news
                http://www.signalsfx.net
                Обясни ми правилото.
                Закона на 5 П
                Перфектната
                Подготовка
                Предотвратява
                Провала на

Коментар

• http://danskeresearch.danskebank.com/link/IMM09012007/$file/IMM_09012007.pdf

Aggregate USD net shorts were scaled back and positioning moved
                  into the positive territory - the first time since October 2006.
                  Investors are now long USD worth 1.1bn,
                  up from USD -6.8bn the prior week.

EUR,GBP,AUD,NZD and MXN net longs retracted and short carry
                  positions in JPY and CHF expanded.
                  CAD net shorts are still rising the net positioning level reached a new all-
                  time high.

Oil net positioning turned negative. Gold net longs also retracted.
                  Short 2- year positions increased whereas long 10- year positions fell.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dzver
                    Dobriqt money managment vinagi spasq zadnika nqma znachenie prav li e chowek ili ne.Obarne li se trade na gambling ... stava losho.
                    true, true! въпроса е всеки да го изстрада, да мине през целия път до ада и да си вземе уроците, зашото колкото и да чете и да се учи без да усети на гърба си никога няма да придобие нужнат дисциплина, която е и основата на ММ-а!
                    Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Re: ?/$

Първоначално изпратено от Niki_Chepel
                      kritelin - Noe mnenie e ce varianta ne otpada.
                      Spored men goliam natisk okazva EUR/GBP
                      Paunda poskypna spriamo euroto koeto spriamo dolara se namirashe na towa gravitacionno niwo w momenta i rezulrara moze da se widi w uptrenda na pund/$ ot poslednite nikolko dni. Ako eur gbp produlzi pak na jug i dolara spriamo euroto ostane na tezi niva 2.02, 03, .. 09 ne otpada.

Kusata mi e 1.9644
                      Moze da se opitam da izliaza s cialata pozicia na 1.9670/80
                      i da se reshorna za 50 pipa ot 1.9631 sledwastata sedmica.
                      Neznam i az ste go mislia utre.

Thanks

Thanks za mnenieto dzwer.
                      Това може и да е нещо ценно, но като е писано не на кирилица, не го поглеждам.
                      ...
                      Няма ли кой да им каже на тия хора, че изобщо не е сложно да се пише на кирилица?!
                      ...
                      Не обичам да обиждам хора, но съм забелязал - колкото е по тъп някой, толкова по му е трудно да пише на родния си език.

Коментар

• Nqma zashto

Jela ti uspeh v trade-to.

I az da spodelq edna izstradna misal Dobriqt money managment vinagi spasq zadnika nqma znachenie prav li e chowek ili ne.Obarne li se trade na gambling ... stava losho.

regards

Vladimir

Коментар

Първоначално изпратено от Niki_Chepel
                          Paunda poskypna spriamo euroto koeto spriamo dolara se namirashe na towa gravitacionno niwo w momenta i rezulrara moze da se widi w uptrenda na pund/$ ot poslednite nikolko dni. Ako eur gbp produlzi pak na jug i dolara spriamo euroto ostane na tezi niva 2.02, 03, .. 09 ne otpada.

Kusata mi e 1.9644

Thanks

В по-голяма степен мейджърите определят кроса,а не кроса мейджърите според мен.Точно за това и им викат мейджъри.Все пак си има и известна корелация между двата мейджъра.В този контекст си мисля,че просто движението на яг при паунд/долар се е забавило.
                          Това естествено си е мое мнение и е напълно възможно да съм в грешка.Това още утре ще го разберем най-вероятно.
                          Стискам палци да не се налага да затваряш късата,а още утре да да е на профит
                          П.С. наглеждай и паунд/йена и имай в предвид,че там скока беше 260 пункта,а при долар/йена доста по-малко.Ако тръгне да се изсипва паунд/йена както си го може,а доларът задържи ще стане интересно :-)

Коментар

Kusata mi e 1.9644

Thanks

Коментар

• това е супер! Изявени и уважавани трейдъри да споделят своите изстрадани и даващи успех правила! правила за търговията, живота, емоциите...все пак нещата са взаимосвързани. продължавайте все така!
                              Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• понеже Маската даде днес едно от златните правила във форекса, с което винаги съм бил съгласен, предлагам да обсъдим и още едно златно правило - "решението за влизане в позиция трябва да е обмислен процес. когато решението е взето всякакъв страх трябва да бъде забравен, а всичко да е резултат от преценката на трейдъра за неговото поведение - стоп/тейк профит и т.н. нивото на поетия риск от страх трябва да е остойностено в нивото на което е поставен стопа. ако смятате да затворите позиция 5 пипса след входа и наистина смятате да търгувате дълго на форекс-пазара, по-добре не влизайте в нея."

като всяко правило горното си има и изключения и знам хора (или поне 1 човек), който прави обратното успешно. но особено за хора без неговия опит, смятам че горното е много по-печелившо като поведение.

http://zip.bg/user/?id=3003 - my zip.bg profile
                                http://kukuvicata.blog.bg - performance news
                                http://www.signalsfx.net

Коментар

Working...
                                X