Добро утро и успешен ден
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Форекс Форексов
-
Първоначално изпратено от blqblqРано сабахлян ли сте намерили да се скарате...
Mackata, ще ги смятам с елка вече.Навика, казват, бил втора природа, ама явно и природата понякога греши...
Сега се пласират отложени поръчки:
1. Дълга от 2920 със стоп на 2900 и 3 цели през 40 пипса;
2. Къса от 3070 със стоп на 3090 и цели 3030, 3000, 2940.
После пазара си знае своето. Няма смисъл от следене и запълване на времето с караници из форума. Само се отваря работа за модераторите.http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivo_cityxaiad be xora kazete niakakvi prognozi za EUR/USD, samo se nadvikvate i nishto sashtestveno, tova da ne vie chat za zabalenia??? egati rabotatahttp://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
Рано сабахлян ли сте намерили да се скарате...
Mackata, ще ги смятам с елка вече.Навика, казват, бил втора природа, ама явно и природата понякога греши...
Сега се пласират отложени поръчки:
1. Дълга от 2920 със стоп на 2900 и 3 цели през 40 пипса;
2. Къса от 3070 със стоп на 3090 и цели 3030, 3000, 2940.
После пазара си знае своето. Няма смисъл от следене и запълване на времето с караници из форума. Само се отваря работа за модераторите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MackataСлед малко идва време за втората жътва за днес момчета.
Ако ми го вдигнете до 1,2980 ще съм много благодарен, ако ли не и на 1,2970 съм навит.
После викам надолу малко а ?
А сега Маската призовава "Синовете на великата мечка"
Закона на 5 П
Перфектната
Подготовка
Предотвратява
Провала на
Представлението/Престъплението
Коментар
-
Първоначално изпратено от kukuvicataти превръщаш форума в надвикване.
така че и колега по форум не си.
и за да не взема наистина да стана като теб - спирам този безмислен разговор.
пс. вчера написах нещо, което смятам че е полезно. ти реши че трябва да се подиграваш с него.
за твоя сметка си е.
Наистина не разбрах за какво говориш.
Аз си мисля, че заради това което казах:
Когато си на печалба не бързай да закриваш.
Ако е за това извинявам се, ако е за друго обяснявай.Закона на 5 П
Перфектната
Подготовка
Предотвратява
Провала на
Представлението/Престъплението
Коментар
-
владимир
Благодаря за отговора, а графики може да качваш тук и после във форума http://www.theimagehosting.com/
Успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitak1969
Дали сме надолу ? Успех
Az ne targuvam intra-day predpochitam swing.
Ako poglednesh grafikata na sedmica EURUSD.Ste zabelejish edin parvichen trend na gore kojto v momenta se namira v "N" koreciq s edin spike.Ako si pusnesh edno fibonachi ot poslednoto golqmo dvijenie na gore ste vidish che taq koreciq beshe probila nivoto ot 50 % i se beshe zasilila kum 61% obache ne uspq sega v momenta se dviji kum 38 % ako uspee da probie hmmm ... moje da otide dosta na gore.Lichno az smqtam che dokato edna koreciq ne probie 61% trenda si ostava v sila i vapros na vreme da si prodalji. Az lichno izchakvam da vidq dali ste ima probiv v kanala na koreciqta kato ideqta mi e za long s target nqkolko sedmici no izchakvam da vidq dali ste se potvardqt modelite mi predi da sum siguren.
P.S. ne vzimaj mnogo seriozno mnenieto mi ! Naj dobre chowek da razchita na sobstveniqt si opit i analiz. Skoro ste se naucha kak da kachwam grafiki na toq forum i ste se argumentiram malko po sharenko.
Uspeh
Vladimir.
Коментар
Коментар