IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mackata
    Ай сега и аз да се изкажа.
    Ехвъридж сел на 1.2988 5 минилота
    RSI в момента е под 25 и Momentum скоро ще пресече отгоре.
    Или по просто казано след малко закривам села на около 1,2968/58 и пускам 10 минилота бай на около 1,2968/58 и купувам още ако слезе надолу по 1 минилот на 10 пипса надолу.
    Бля бля е по сметките.
    Маската прави ми впечатление добрите ти интрадей отигравания браво на какво базираш играта си ?
    http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Първоначално изпратено от the fan*
      ..... и всичко това би било чудесно ако "интрадей" нивото не е 1.2940...
      Реално не би трябвало да имаме нищо под 1.2955. А дори и да закачи стоп-а ми няма да ме е яд за мен това е отиграване по учебник. Таргета на H&S-a e грубо 1.3106. Успех.
      http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Ай сега и аз да се изкажа.
        Ехвъридж сел на 1.2988 5 минилота
        RSI в момента е под 25 и Momentum скоро ще пресече отгоре.
        Или по просто казано след малко закривам села на около 1,2968/58 и пускам 10 минилота бай на около 1,2968/58 и купувам още ако слезе надолу по 1 минилот на 10 пипса надолу.
        Бля бля е по сметките.

п.с. Закрити къси на 1,2968.
        Реализация 100 УСД
        Бай 10 минилота на 1,2974
        п.п.с
        Булгериън найт
        На RSI, Momentum, Reuters, малко фундаметни и много малко нюх.
        http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2002930
        Средна цена на покупка 1,2970
        16 мини лота
        Айде сега нагоре над 1.3000
        Дата: 19.01.2007 година.
        Час на изпълнение: 13:44 българско време
        Закона на 5 П
        Перфектната
        Подготовка
        Предотвратява
        Провала на
        Представлението/Престъплението

Коментар

• ..... и всичко това би било чудесно ако "интрадей" нивото не е 1.2940...

Коментар

• малко късно но сега влизам,bnight-H&S е очеваден,и мисля че таргета му не е достигнат

Коментар

• И понеже се разписах ето и какво би станало с нашата позиция във всички възможни варианти.
              За сега имаме buy 1 lot at 1.2919 stop 1.2945 profit 26 pips или 260$
              buy 0.37 lots at 1.2972 stop 1.2945 risk 27 pips или -100$
              Най-лош вариант: цената достига 1.2945 и ние имаме печалба от 160$
              Най-добър варианта цената достига 1.3030 и ние имаме печалба от:
              111 pips-a от 1 лот или 1110$
              и 58 pips-a от 0.37 лота което прави 214$
              Или обща печалба от 1324$. Един добър профит за два дена търговия. Успех.

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
                Първоначално изпратено от bnight
                Първоначално изпратено от blqblq
                Рано сабахлян ли сте намерили да се скарате...

Mackata, ще ги смятам с елка вече. Навика, казват, бил втора природа, ама явно и природата понякога греши...

Сега се пласират отложени поръчки:

1. Дълга от 2920 със стоп на 2900 и 3 цели през 40 пипса;
                2. Къса от 3070 със стоп на 3090 и цели 3030, 3000, 2940.

После пазара си знае своето. Няма смисъл от следене и запълване на времето с караници из форума. Само се отваря работа за модераторите.
                аз ти казах вчера за дългото евро ама кой да ме слуша
                bnight , uceli posokata v4era - bravo , oba4e iskam da ti kaza 4e za dylgi sme nad 1.3020 s cel 1.3140 i ot 1.2840 s cel ne znam kyde . Vzimaneto na dylgi ot 1.2920-30 be6e riskovano pri tia danni za usa . Iasno e 4e dokato ne zadeistvame buy zonata na 1.3020 o4akvam zavyr6vane na korekciata na 1.2840. V4era malko pipsove zagubih 15 , no imam izpylnen sell limit prez no6tta i sega imam dosta kusi ot 1.2990 i 6te si 4akakam 1.2890 za da gi zatvoria . Pri paund /jpy v4era pe4albata mi se ponamali na 80 pipa no zdrave da e , pak sym kys tam ot 239.70 s cel 236.60 . no 6te zatvariam mejdinno i 6te otvariam pak kuso ot po gore . pri dostigane na 236.60 6te go udylva mnogo seriozno s cel okolo 10 tina figuri . STopa na evrata e 1.3030 a na paundite 240.15 .

Lek den .
                Спокойно знам къде е пазара а вчерашното ми отиграване е едно от най-добрите ми за тази година. При такова съотношение риск печалба мога само да кажа че се справих повече от перфектно с управлението на позицията. Иначе тук е момента да кажа малко за така наречените бай и селл зони. Бай зони може да имаме само под текущата цена. Това са зони в който цената среща малка или по-голяма подкрепа в случея такава зона бяха нивата около 1.29. Селл зона са нивата на който пазара среща съпротива именно една такава зона е зоната 1.3020-30 както и вчера зоната 1.2940-60 където сами видяхме колко труден беше пробива и както днес ясно виждаме тази зона оказва сериозна подкрепа на еврото. Тъи като си заговорихме за всичките тези неща мисля че е хубаво да обясня и как следва да се използват тези зони. Обикновено пазара достига някоя от тези зони и ордерите там раегират на пазара примерно ако имаме бай зона 1.2920-00 както беше вчера може да очакваме ревърс в тази зона ако ордерите купува са повече от текущите къси позиции. Както стана вчера. Как трябва да се играе една зона. Примера е с бай зона за това ето в какви варианти може да се намираме:
                А) Имаме къса позиция
                Б) Нямаме позиция
                В) Имаме дълга позиция
                Отигравания във различните варианти.
                А) Закриваме късата позиция при навлизане в бай зоната. И изчакваме ордерите да върнат цената към някоя селл зона от където да напазаруваме отново.
                Б) Откриваме си дълга позиция в бай зоната и поставяме стоп малко под долната граница на зоната там където би трябвало да са стоповете и на другите с дълги позиции.
                В) Добавяме към позицията си и преместваме стоп-а там където трябва да са стоповете на другите колеги с дълги позиции.

И тъй като пазара в момента наближава да навлезе в бай зона нека да видим как аз бих отиграл текущата ситуация вече имам дълга от 1.2919. Тук е момемента да добавя малко към позицията си както споменах преди позицията ми е с размер 1 лот в момента долната граница на бай зоната е 1.2955 за всеки случей пласираме стопа си на 1.2945 или това прави печалба от 26 пипс-а на един лот или 260$. В момента пазара се намира на 1.2972 където пласираме бай със стоп 1.2945 и таргет 1.3030 тук ключовият момент е колко да е ръзмера на новата позиция за мен риск от 100$ в тази позиция е повече от достатъчен. За това деля 100$ на броя на пипсовете и получаваме че трябва да влезем с 0.37 лота. Така вече имаме добавка на 1.2972 от 0.37 и стоп на 1.2945 на цялата позиция. Таргет-а остава отворен 1.3030. Успех на всички.
                П.С. Кирил цялото това обяснение не е насочено към теб просто исках някой от новаците да видят как се гради една позиция. Успех.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mackata
                  Бля бля....кой се кара, каде се кара ?
                  Ние просто се запознаваме с куку.

И така като гледам отиграването ни е мноооооого близко.
                  Близкия вход е срещу теб - чакаща дълга от 2955, стоп на 15 пипса и таргет любимото 3005. Пуснах поръчките, довечера ще видим какво е станало.

Коментар

• Първоначално изпратено от PUL
                    Здравейте...очкавам спад в зоната 2750-75.....при положение че качим преди това над 3000 то ще се ограничим до 2800-25......

УСПЕХ.....
                    Здрасти Пул, това ми се иска и на мен
                    Успех
                    http://www.save-darina.org/images/banners/dari2.jpg

Коментар

• Здравейте...очкавам спад в зоната 2750-75.....при положение че качим преди това над 3000 то ще се ограничим до 2800-25......

УСПЕХ.....

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq
                        Бля бля....кой се кара, каде се кара ?
                        Ние просто се запознаваме с куку.

И така като гледам отиграването ни е мноооооого близко.
                        Закона на 5 П
                        Перфектната
                        Подготовка
                        Предотвратява
                        Провала на
                        Представлението/Престъплението

Коментар

• Първоначално изпратено от bnight

Mackata, ще ги смятам с елка вече. Навика, казват, бил втора природа, ама явно и природата понякога греши...

Сега се пласират отложени поръчки:

1. Дълга от 2920 със стоп на 2900 и 3 цели през 40 пипса;
                          2. Къса от 3070 със стоп на 3090 и цели 3030, 3000, 2940.

После пазара си знае своето. Няма смисъл от следене и запълване на времето с караници из форума. Само се отваря работа за модераторите.
                          аз ти казах вчера за дългото евро ама кой да ме слуша
                          bnight , uceli posokata v4era - bravo , oba4e iskam da ti kaza 4e za dylgi sme nad 1.3020 s cel 1.3140 i ot 1.2840 s cel ne znam kyde . Vzimaneto na dylgi ot 1.2920-30 be6e riskovano pri tia danni za usa . Iasno e 4e dokato ne zadeistvame buy zonata na 1.3020 o4akvam zavyr6vane na korekciata na 1.2840. V4era malko pipsove zagubih 15 , no imam izpylnen sell limit prez no6tta i sega imam dosta kusi ot 1.2990 i 6te si 4akakam 1.2890 za da gi zatvoria . Pri paund /jpy v4era pe4albata mi se ponamali na 80 pipa no zdrave da e , pak sym kys tam ot 239.70 s cel 236.60 . no 6te zatvariam mejdinno i 6te otvariam pak kuso ot po gore . pri dostigane na 236.60 6te go udylva mnogo seriozno s cel okolo 10 tina figuri . STopa na evrata e 1.3030 a na paundite 240.15 .

Lek den .
                          Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Първоначално изпратено от valkata
                            Че флага на дневна вади очи!!!
                            ..а както знаем кьорав карти не играе ....

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
                              Колеги само аз ли виждам флаг на евро долар или се самозаблуждавам.
                              А само аз ли виждам обърната H&S с пробита вратна линия ?

Коментар

• Първоначално изпратено от valkata
                                Че флага на дневна вади очи!!!
                                Е да ама мнозина са настроени за дълги .Що ли?

Коментар

Working...
                                X