IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Han Krum
    Днес мисля си че няма да видим кой знае повече движение, мисля си че "ИЗНЕНАДАТА" ще я ни я поднесат утре - петък. Въпроса е да не ни изненадат с мнооогооo.......:lol:
    Според моят анализ изненадата може да се чака след 20:00 тази вечер. Ако очакваме пробив на север. Ако ще чакаме пробив на юг може да почакаме и до утре. Успех.
    http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Днес мисля си че няма да видим кой знае повече движение, мисля си че "ИЗНЕНАДАТА" ще я ни я поднесат утре - петък. Въпроса е да не ни изненадат с мнооогооo.......:lol:

Коментар

• На никаде няма да пробие.
        Това е за днес.
        Закона на 5 П
        Перфектната
        Подготовка
        Предотвратява
        Провала на
        Представлението/Престъплението

Коментар

• Първоначално изпратено от bnight
          Че то на мен това ми е ясно Само че въпроса е къде ще пробием. Според мен 1.2960 и нагоре. Успех.
          Според мен в такива случаи винаги трябва да се търси изненадата... 1,2780 е много по-голяма изненада от 1,3130...

Коментар

Първоначално изпратено от Facts
            Първоначално изпратено от bnight
            тия шипове около 1.2960 не ме кефят Но все пак с нулев стоп съм. Успех. Има какво да се чака като развитие по големите графики за 1.3130 съм. Успех.
            При такива движения и двете посоки, едно е сигурно. Накъдето и да пробием няма да се спре преди да пробяга поне 150 пипса.
            Че то на мен това ми е ясно Само че въпроса е къде ще пробием. Според мен 1.2960 и нагоре. Успех.
            Аааааа не така bnight има и хора които чакаме 1.29 да се пробие за 1.2790

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
              Първоначално изпратено от bnight
              тия шипове около 1.2960 не ме кефят Но все пак с нулев стоп съм. Успех. Има какво да се чака като развитие по големите графики за 1.3130 съм. Успех.
              При такива движения и двете посоки, едно е сигурно. Накъдето и да пробием няма да се спре преди да пробяга поне 150 пипса.
              http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

Коментар

• Здравейте Спекуланти
                  Днес беше един доста профитен ден.
                  Успех на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                    Първоначално изпратено от kritelin
                    Струва ми се,че златото е прекалено скъпо за толова силен долар.Имайте го това в предвид.Аз съм за 1.3130.
                    Паунд/йена ..там чакам срив и после вече над 240 евентуално.
                    А какво ще кажеш за 715$ при 1,2950 май миналата година, тъй че предполагам не долара ще пада а златото....
                    Говоря ти по пътя на логиката иначе екстремни случаи винаги има не го отричам.Специално златото го гледам само като справка не го следя подробно,но реших,че ще е добре да го напиша това,за тези които не са го погледнали.
                    П.С.
                    usd/jpy прави "three white soldiers" обикновено след такова движение има тест на важни нива на подкрепа.Такова ниво за мен е 119.70 примерно.
                    Успех на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                      Струва ми се,че златото е прекалено скъпо за толова силен долар.Имайте го това в предвид.Аз съм за 1.3130.
                      А какво ще кажеш за 715$ при 1,2950 май миналата година, тъй че предполагам не долара ще пада а златото....

Коментар

Само за сведение - ако има триъгълник,то той е на дневна не на 4 часова.Обърни му внимание

Коментар

• тия шипове около 1.2960 не ме кефят Но все пак с нулев стоп съм. Успех. Има какво да се чака като развитие по големите графики за 1.3130 съм. Успех.

Коментар

• Струва ми се,че златото е прекалено скъпо за толова силен долар.Имайте го това в предвид.Аз съм за 1.3130.

Коментар

• След малко идва време за втората жътва за днес момчета.
                              Ако ми го вдигнете до 1,2980 ще съм много благодарен, ако ли не и на 1,2970 съм навит.
                              После викам надолу малко а ?
                              Закона на 5 П
                              Перфектната
                              Подготовка
                              Предотвратява
                              Провала на
                              Представлението/Престъплението

Коментар

• абе всички новини са отразени на графиката. Успех на всички.

Коментар

Working...
                                X