IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Колеги мисля,че ако се доближим още веднъж за тест на 120.00 при долар/йена ще го пробием и ще изгърмят много селл ордер-и заради формацията глава и рамене..там и минава вратната линия.
    Бием ли 120.00 малко по-дълбоко ...примерно 119.87-119.88 мисля,че този път ще падне до 119
    Успех на всички

Коментар

• trade, това със 7-8те фигури ако стане ще те черпя чеверме

Коментар

• Първоначално изпратено от Mackata
        Първоначално изпратено от Han Krum
        Първоначално изпратено от Форекс Форексов
        Кабела беше як бай сутринта на 1.9661 и сега ей го на, ама дългите ги затворих тогава че нямаше как да следя нещата днес и той разбира се айде още 50п.

За един ден милионер не се става. Трябват седмици.

При нас грешката е че сме нетърпеливи към печалбата и търпеливи към загубите......
        Абсолютно мамка му....хем имам ТП на 2980 ама да са и лимонката викам стигат 920 пипса са си добре и треснах къса.
        И ся пак са почват добавките
        Зе да ми става система
        хехеххе
        хе я си представи оттук да изпраска един як тренд от 7-8 фигури като миналогоди6ния нагоре
        абе тренд як може и да няма ама ако няма да има по рязко движение надолу и затворим така на дневна ще се получи обръщаща кендъл формация а ако утре има над нея друг такав дн кендъл ще стане почти като двудневното завъртане на GANN аха +това ще затворим над 20дневната МА което може и да не значи нищо щото сме в реиндж е хаиде успехи ви желая
        Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
          Кои търтеи са се събрали да си приказват че мърдат пазара така приятно ?
          споко след малко идва следващия

Коментар

• Мерси, на мен ще ми е интересно да почета статистиките и всички данни за миналите уърлд топ инвестори.
            Успех ако мислиш да участваш.

Коментар

$tambe, пусни линк на инглиш ако има че аз намирам само разни сайтове дето не мога да ги прочета, пък после може и да се скайпнем

Danke schon
              Това е,има и превод на Български.Във БГ Бенчмарк е включен в конкурса.Минималната сметка с която може да се почне е 5к.

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                Кабела беше як бай сутринта на 1.9661 и сега ей го на, ама дългите ги затворих тогава че нямаше как да следя нещата днес и той разбира се айде още 50п.

При нас грешката е че сме нетърпеливи към печалбата и търпеливи към загубите......
                Абсолютно мамка му....хем имам ТП на 2980 ама да са и лимонката викам стигат 920 пипса са си добре и треснах къса.
                И ся пак са почват добавките
                Зе да ми става система
                хехеххе
                Закона на 5 П
                Перфектната
                Подготовка
                Предотвратява
                Провала на
                Представлението/Престъплението

Коментар

• $tambe, пусни линк на инглиш ако има че аз намирам само разни сайтове дето не мога да ги прочета, пък после може и да се скайпнем

Danke schon

Коментар

• Някой ще очаства ли в състезанието World TopInvestor,с реалните пари?

Коментар

• Аз съм бая търпелив но целта на тие дълги кабели беше интрадейска и се изпълни добре, пък и цял ден не бях на компютъра че търчах по задачи но все пак съм доволен, а пък и анализа немаше грешка, ей, я да давате по 5 кинта на пост :P

Коментар

Коментар

• Кабела беше як бай сутринта на 1.9661 и сега ей го на, ама дългите ги затворих тогава че нямаше как да следя нещата днес и той разбира се айде още 50п.

Коментар

• Кои търтеи са се събрали да си приказват че мърдат пазара така приятно ?

Коментар

• Още отварям късите и отива над 1.2980 хехе .

Коментар

• Местя лимитираната къса от 2975 на 3015. Имам лимит и на 3005. Стоп за късите 3025. Първа цел 2960.

Коментар

Working...
                                X