IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Няма време , започват езказванията. Не си затворих дългите , отворих противоположна къса на 1.2971 . Успех.

Коментар

• Закривам и другите 20 на 2968
      + 480 пипса
      И почвам да се ослушвам за някой куц вход
      хехехеххе
      Няма ко да го бавя сел десятка на 2967 и да не ме занимават
      Закона на 5 П
      Перфектната
      Подготовка
      Предотвратява
      Провала на
      Представлението/Престъплението

Коментар

• интересно дали тази вечер ще завземе 1.2980 нивото или господата от FED ще го свалят за рязко с изказвания
        Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
          Първоначално изпратено от Mackata
          Ко искаш да кажеш Фактологическия да не махам ТП от 2980/90 а
          И ордер сел 2980
          Ако се абстрахирам от това че съм къс в еврото в момента, бих закрил поне 1/2 от позицията си на 1,2968. Но няма да скъсявам на 1,2980 а само ако падне под 1,2940. Доста се мота на тези нива и волатилността е критично ниска. Очаквам да навакса с импулс и всеки момент да пробие нанякъде. Над 1,2965 е със знак нагоре а под 1,2935 е със знак надолу.
          Ще те послушам...и без това 5 дена само блея пред компа без движение.
          Ще закрия 20 минилота на около 2968, все пак....са си абаут 480 пипса, що да не си ги отразя дет са вика. После ако требе пак ще добавяме.
          Еми не можах да се включа на 2968 ама на 2966
          + 440 пипса
          Ще видим по-нататък
          Закона на 5 П
          Перфектната
          Подготовка
          Предотвратява
          Провала на

Коментар

• Първоначално изпратено от Niki_Chepel
            Facts - molia te obyrni wnimanie na $/j na 4h imas H&S sys ramenna liniq 120.30/00
            widime li 119.70 (koeto znaci proviv na wratnata linia )mnogo e werojatno do 5 dena sed towa da slezem na 118.00 !!!
            Бих купил всяко слизане под 120 и след това под 119,70 със стоп под 119,40. Целта до 4-5 дена е 121,60.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mackata
              И ордер сел 2980
              Ако се абстрахирам от това че съм къс в еврото в момента, бих закрил поне 1/2 от позицията си на 1,2968. Но няма да скъсявам на 1,2980 а само ако падне под 1,2940. Доста се мота на тези нива и волатилността е критично ниска. Очаквам да навакса с импулс и всеки момент да пробие нанякъде. Над 1,2965 е със знак нагоре а под 1,2935 е със знак надолу.

Коментар

Посоката е под 1,29 и ще дойде от разпродажбата на евро/йена и паунд/йена докато долар/йена ще е неутрално на нива 119,70/121,60 поне за 10 дена.
                Facts - molia te obyrni wnimanie na $/j na 4h imas H&S sys ramenna liniq 120.30/00
                widime li 119.70 (koeto znaci proviv na wratnata linia )mnogo e werojatno do 5 dena sed towa da slezem na 118.00 !!!

Коментар

Посоката е под 1,29 и ще дойде от разпродажбата на евро/йена и паунд/йена докато долар/йена ще е неутрално на нива 119,70/121,60 поне за 10 дена.
                  И ордер сел 2980
                  Закона на 5 П
                  Перфектната
                  Подготовка
                  Предотвратява
                  Провала на

Коментар

• Посоката е под 1,29 и ще дойде от разпродажбата на евро/йена и паунд/йена докато долар/йена ще е неутрално на нива 119,70/121,60 поне за 10 дена.

Коментар

• Щом казваш ... пък знае ли човек

Коментар

• Първоначално изпратено от tygar
                        06/02/2007

19.45

Изказване на главата на ФР Б. Бернанке

САЩ
                        Со ?
                        Да ти кажа ли ко ще каже......?
                        Данните за икономиката са стабилни......САЩ излиза от рецесията...../ ама тя излиза стана вече век / ....хеххехехе....резерва е пълен....има няма едно хале злато......запасите на петрол са добри, времето топло за сезона.....хората спестяват, пей сърце фърчи гъз и след него и долара....хехехе
                        Закона на 5 П
                        Перфектната
                        Подготовка
                        Предотвратява
                        Провала на

Коментар

• 06/02/2007

19.45

Изказване на главата на ФР Б. Бернанке

САЩ

Коментар

• Първоначално изпратено от tygar
                            Първоначално изпратено от Mackata
                            Първоначално изпратено от trade
                            готино ще е да завършиме така деня ще се образува покриваща кендъл фигура
                            И аз така съм го планирал, даже се замислям дали да не махна тейк профит-ите от 2980/90 и да ги метна на 3010/20.
                            мислиш ли мога само да се надявам ами тези изказвания между 19.30 и 20.00 часа няма ли да бутнат колата в канавката
                            Кои изказвания.....т'ва си е сесията на долара....щом се качихме на виенското по тяхно време няма как да стане слизане по рано от сесията на джапанките.
                            Закона на 5 П
                            Перфектната
                            Подготовка
                            Предотвратява
                            Провала на

Коментар

Първоначално изпратено от trade
                              готино ще е да завършиме така деня ще се образува покриваща кендъл фигура
                              И аз така съм го планирал, даже се замислям дали да не махна тейк профит-ите от 2980/90 и да ги метна на 3010/20.
                              ама има време до затварянето току виж го свалили има някои изказвания мисля тази вечер макар че не вярвам самият аз очаквам доста плътно горно затваряне
                              Pip master

Коментар

Ох бабацоооооо.....лапаница
                                Дет са вика да можеш да чакаш да искаш да чакаш

Митак.......аз казах ли ти за пашата и смелите войници, ся ми кажи, че си развързал дългите и ща убия и ща излежа на КАКАО отпред на плажа...хеххехехех
                                Държа ги , брат
                                http://www.save-darina.org/images/banners/dari2.jpg

Коментар

Working...
                                X