If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Еур в момента е 2973 лимитирам за днес едно байче 1.2962 стоп 2932 със цел 1.3063 но с първа цел за деня 3006 където слагам 0 стоп и бягам с половин позиция също така както и да е успехи
Добро утро и от мен,
Коколино пак насреща ми играеш....хехехехех
Добавам къси и получавам средна цена 1,2974..... засега.
ТП 1/2 на 1,2930 / за всеки случай /
Закона на 5 П
Перфектната
Подготовка
Предотвратява
Провала на
Представлението/Престъплението
Еур в момента е 2973 лимитирам за днес едно байче 1.2962 стоп 2932 със цел 1.3063 но с първа цел за деня 3006 където слагам 0 стоп и бягам с половин позиция също така както и да е успехи
Здравейте,
за Форекс Форексов: http://www.worldtopinvestor.com/pub/index ,мисля,че това ще ти свърши работа,но не се надявай на голяма статистика,тъй като конкурса е бил пъвия и то на локално ниво-само за Португалия.Успеваемоста е доста ниска и е спечелен от една учителка от Португалия само с 96.57% увеличение на първоначалния капитал за 12 месеца.
Тепърва ще видим добрите трейдъри на световно ниво.....,но според естеството на правилата на конкурса едвали най-добрите ще излезнат от анонимност.....
Аз лично,ще се пробвам.....
Пожелавам успех на всички!!!
„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Taka сега аз ще го обясня аз как го знам само че на седми4на графика принципа би трябвало да е същия става дума за EUR/USD на седмична в момента в които цената пробие кендъла които е бил преди това върха на 1,2950 пазара става мечи това се явява седмичният кендъл от2006.11.19 тоест цената трябва да падне под този кендъл да пробие под1.2780 това е на седмична графика
крителин, доста въображение трябваше да вложа за да го видя, според мен сега имаме 1-2-3 и при пробив на дъното отпреди3 дена трябва да отприщи надолу.
Този "2Б" на долар/йена има нещо странно, първо бара който трябва да пробие върха го бодва и затваря под върха, след това имаме формиране на някаква формация от теорията на кендълите (която теория много не ми допада) и този кендъл се казваше доджи или някаква стар, не помня точно, но е ревърсъл сигнал и села би трябвало да е при пробива на дъното на този кендъл.
Я, моля те, погледни пак усд/йен няколко дни по-рано, периода 12.26 -01.05, там мога да се съглася че има такова формиране и ордера е на точното място. след това, моля те, виж периода 08.30-09.07 там също мисля че има такъв модел "Б2", но е доста по ефективен защото продължава тренда нагоре.
Това са само размисли на глас, не искам никой да убеждавам в нищо.
Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
благодаря крителин!
Това, което забелязвам е че разбираме че образуваме този модел едва когато е осъществен пробива на бара, който пробива дъното, като малко се обезмисля цялата схема. и според мне, този модел е рядкост тъй катоедин тренд не се обръща толкова рязко колкото показва модела. виж, ако е тренд продължаваща фигура има повече логика и смисъл. Това са само мои размисли, ако на вас ви сърши работа, чудесно!
Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Крителин, за мен йената е в сел още от 121.31, включително и сега е за сел, до 119.20 таргет, но сега нищо няма да я правя защото сме in the middle of nowhere.
Аз за йената писах преди доста време,че при пробив на 121.43 се задейства 2б и там ми беше поръчката :-)
Коментар
Форекс Форексов
Крителин, за мен йената е в сел още от 121.31, включително и сега е за сел, до 119.20 таргет, но сега нищо няма да я правя защото сме in the middle of nowhere.
Коментар