Лично мнение -> селл паунд/йена цел 236.15 после може малко ъп и после 235 и от там нагоре вече каквото сабя покаже :-)
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от FactsПървоначално изпратено от ХоскатаДобър ден колеги,след направи рутинна корекция от 6 фигури,паундйената гръгна стабилно нагоре и ако всичко е нормално,не трябва да има нови дъна.Може да се приеме,че тази корекция формира един "затихващ" флаг (показан на картинката),а в момента сме в последната му "огъвка"
Коментар
-
Първоначално изпратено от ХоскатаДобър ден колеги,след направи рутинна корекция от 6 фигури,паундйената гръгна стабилно нагоре и ако всичко е нормално,не трябва да има нови дъна.Може да се приеме,че тази корекция формира един "затихващ" флаг (показан на картинката),а в момента сме в последната му "огъвка"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Форекс ФорексовПървоначално изпратено от FactsПървоначално изпратено от Форекс Форексовбай киви текущо 6830 сл 6774 тп 6900
Успех
До края на седмицата когато е срещата на Г7 едва ли ще видим нещо по различно от 1,2890/1,3025. Голямата разправия ще е за йената. Американците и японците са доволни от долар/йена но европейците са против сегашното ниво в евро/йена. Което в прав текст означава, че от Понеделник нататък ще има нови върхове в долар/йена.
Но пък кой знае .И австралиеца го чакаха да премине на парад 76.95 ,но нещо не стана .
Коментар
-
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от FactsПървоначално изпратено от Форекс Форексовбай киви текущо 6830 сл 6774 тп 6900
Успех
До края на седмицата когато е срещата на Г7 едва ли ще видим нещо по различно от 1,2890/1,3025. Голямата разправия ще е за йената. Американците и японците са доволни от долар/йена но европейците са против сегашното ниво в евро/йена. Което в прав текст означава, че от Понеделник нататък ще има нови върхове в долар/йена.
Коментар
-
Добър ден колеги,след като направи рутинна корекция от 6 фигури,паундйената гръгна стабилно нагоре и ако всичко е нормално,не трябва да има нови дъна.Може да се приеме,че тази корекция формира един "затихващ" флаг (показан на картинката),а в момента сме в последната му "огъвка" -пунктираният триъгълник.Пробитието на този триъгълник в посока нагоре ще ни даде добър сигнал за край на корекцията и нов тренд с цел 249.00
Аз продължавам да си отработвам добавки според системата ми,което правя вече 40 фигури и смятам така да продължа още много десетки фигури нагоре,надявам се и стотици,но има време дотогава,нека сега първо да ударим 249
Коментар
-
Първоначално изпратено от Форекс Форексовбай киви текущо 6830 сл 6774 тп 6900
Успех
Коментар
-
Форекс Форексов
бай киви текущо 6830 сл 6774 тп 6900
Успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от MackataПървоначално изпратено от kokoУспешен ден и от мен
Еур в момента е 2973 лимитирам за днес едно байче 1.2962 стоп 2932 със цел 1.3063 но с първа цел за деня 3006 където слагам 0 стоп и бягам с половин позиция също така както и да е успехи
Коколино пак насреща ми играеш....хехехехех
Добавам къси и получавам средна цена 1,2974..... засега.
ТП 1/2 на 1,2930 / за всеки случай /
Днес ми се струва , че до 15,30 ще сме в рейндж а после ще дръпнем малко надолу
Коментар
-
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от driverf1Първоначално изпратено от Форекс Форексов2б, 3б, все тая, да има здраве и профити.
Успех
за Форекс Форексов:
http://www.worldtopinvestor.com/pub/index ,мисля,че това ще ти свърши работа,но не се надявай на голяма статистика,тъй като конкурса е бил пъвия и то на локално ниво-само за Португалия.Успеваемоста е доста ниска и е спечелен от една учителка от Португалия само с 96.57% увеличение на първоначалния капитал за 12 месеца.
Тепърва ще видим добрите трейдъри на световно ниво.....,но според естеството на правилата на конкурса едвали най-добрите ще излезнат от анонимност.....
Аз лично,ще се пробвам.....
Пожелавам успех на всички!!!
Успех и на теб.
Коментар
Коментар