IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Лично мнение -> селл паунд/йена цел 236.15 после може малко ъп и после 235 и от там нагоре вече каквото сабя покаже :-)

Коментар

• Паунд/йена се качи,защото долар/йена се качва,а кабелът стои на едни и същи нива общо взето.Стига сте търсили модели в този умрял крос :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
        Първоначално изпратено от Хоската
        Добър ден колеги,след направи рутинна корекция от 6 фигури,паундйената гръгна стабилно нагоре и ако всичко е нормално,не трябва да има нови дъна.Може да се приеме,че тази корекция формира един "затихващ" флаг (показан на картинката),а в момента сме в последната му "огъвка"
        Добър ден Хоската. Всеки с непредубеден поглед веднага ще ти каже, че картинката която си публикувал плаче за сел на 237,90/05 с цел най-малко 234. Последният низходящ канал е още по-стръмен, а не хоризонтиращ... Не виждам по какво съдиш, че тази корекция (ако изобщо е корекция) е "затихваща"?
        Много е като по "учебник" за цел 232. Често такива чисти модели стават наобратно. Аз също съм купил на 237 с първа цел 239.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хоската
          Добър ден колеги,след направи рутинна корекция от 6 фигури,паундйената гръгна стабилно нагоре и ако всичко е нормално,не трябва да има нови дъна.Може да се приеме,че тази корекция формира един "затихващ" флаг (показан на картинката),а в момента сме в последната му "огъвка"
          Добър ден Хоската. Всеки с непредубеден поглед веднага ще ти каже, че картинката която си публикувал плаче за сел на 237,90/05 с цел най-малко 234. Последният низходящ канал е още по-стръмен, а не хоризонтиращ... Не виждам по какво съдиш, че тази корекция (ако изобщо е корекция) е "затихваща"?

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
            Първоначално изпратено от Facts
            Първоначално изпратено от Форекс Форексов
            бай киви текущо 6830 сл 6774 тп 6900

Успех
            Нямам позиции тука ама си мисля, че от тук кивито е за нов сел за под 0,68

До края на седмицата когато е срещата на Г7 едва ли ще видим нещо по различно от 1,2890/1,3025. Голямата разправия ще е за йената. Американците и японците са доволни от долар/йена но европейците са против сегашното ниво в евро/йена. Което в прав текст означава, че от Понеделник нататък ще има нови върхове в долар/йена.
            Нзд определено е за дългосрочен сел, но от около 6950, но е въпрос на седмица-две да го стигнем
            NZD е под натиска на Г-7 .Като отмине срещата и ако не са говорили много за йената ще се качи над 69.00-69.20 и над 83.50 НЗД/Й и т.н. и от там вече можем да имаме спад към 67.43....67.00...
            Но пък кой знае .И австралиеца го чакаха да премине на парад 76.95 ,но нещо не стана .

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts

Успех

До края на седмицата когато е срещата на Г7 едва ли ще видим нещо по различно от 1,2890/1,3025. Голямата разправия ще е за йената. Американците и японците са доволни от долар/йена но европейците са против сегашното ниво в евро/йена. Което в прав текст означава, че от Понеделник нататък ще има нови върхове в долар/йена.
              Нзд определено е за дългосрочен сел, но от около 6950, но е въпрос на седмица-две да го стигнем

Коментар

• Хоска - Моска и аз така го виждам и си купих дългичка на 237,66
                И ще си ги оставя дългосрочно да си пъплят нагоре.
                Закона на 5 П
                Перфектната
                Подготовка
                Предотвратява
                Провала на
                Представлението/Престъплението

Коментар

• Добър ден колеги,след като направи рутинна корекция от 6 фигури,паундйената гръгна стабилно нагоре и ако всичко е нормално,не трябва да има нови дъна.Може да се приеме,че тази корекция формира един "затихващ" флаг (показан на картинката),а в момента сме в последната му "огъвка" -пунктираният триъгълник.Пробитието на този триъгълник в посока нагоре ще ни даде добър сигнал за край на корекцията и нов тренд с цел 249.00
                  Аз продължавам да си отработвам добавки според системата ми,което правя вече 40 фигури и смятам така да продължа още много десетки фигури нагоре,надявам се и стотици,но има време дотогава,нека сега първо да ударим 249

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов

Успех

Коментар

• бай киви текущо 6830 сл 6774 тп 6900

Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от Mackata
                        Първоначално изпратено от koko
                        Успешен ден и от мен

Еур в момента е 2973 лимитирам за днес едно байче 1.2962 стоп 2932 със цел 1.3063 но с първа цел за деня 3006 където слагам 0 стоп и бягам с половин позиция също така както и да е успехи
                        Добро утро и от мен,
                        Коколино пак насреща ми играеш....хехехехех
                        Добавам къси и получавам средна цена 1,2974..... засега.

ТП 1/2 на 1,2930 / за всеки случай /
                        Поздрави и от мен
                        Днес ми се струва , че до 15,30 ще сме в рейндж а после ще дръпнем малко надолу

Коментар

• Първоначално изпратено от driverf1
                          2б, 3б, все тая, да има здраве и профити.

Успех
                          Здравейте,
                          за Форекс Форексов:
                          http://www.worldtopinvestor.com/pub/index ,мисля,че това ще ти свърши работа,но не се надявай на голяма статистика,тъй като конкурса е бил пъвия и то на локално ниво-само за Португалия.Успеваемоста е доста ниска и е спечелен от една учителка от Португалия само с 96.57% увеличение на първоначалния капитал за 12 месеца.

Тепърва ще видим добрите трейдъри на световно ниво.....,но според естеството на правилата на конкурса едвали най-добрите ще излезнат от анонимност.....

Аз лично,ще се пробвам.....

Пожелавам успех на всички!!!
                          Благодаря, driverf1.

Успех и на теб.

Коментар

• Куки така е къси дълги няма значение важното е профит да има.

Колега блябля - по принцип си прав аз за това там търся 0 стоп наистина е вероятно от къде 3006 да има селинг интерес - там е и Н3 на камарилата но селави паживьом и увидем

Коментар

• То си има един преди нова година и един след виж графиката

Коментар

• според мен еур усд прави 2 врьх

Коментар

Working...
                                X